Şimdi Ara

Yeni nesilerkekler çoğu gay oluyor neden böyle oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesil erkekler çoğu gay oluyor neden böyle oluyor?
    sanırım artık cinsellik çok ortalarda yaşanıyor yani eskiden ysakdı filan ya çekiciliği gitti bence kızların ve sanırım erkekler gay olmayı bu yüzden tercih ediyor ve gençlerin çoğu gay liğe doğru ilk adımlarını atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67679AAA5 -- 3 Mayıs 2016; 22:18:18 >

• Özellikle erkekler gay oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız gay nasil oluyor hocam tam olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılarıyla bir fark oluşturamadıklarından dolayı böyle bir farklı olma çabası içine giriyorlar. Yanlış yoldalar.

• Sonra burada "berbere vurdurdum" diye konu açıyorlar.

• toplumsal baskı zamanla azalıyor,dolayısı olay sayıların artması degil,sayılar cok degişmedi...

degişen şey daha cok insanın bundan korkup saklaması yerine açıkca cinsel egilimlerini dile getirmesi,sonuç olarak sen daha cok duyuyorsun ve buda sana eskisinden daha cokmuş gibi geliyor....

insanlık geliştikçe,ilkelce tabular yıkıldıkca daha sık duymaya başlıyacaksın...
  • Oranları %1-3 arası, abartmaya gerek yok, çoğu falan değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aga gay olsun ne güzel gızlar bize galır xd xd
  • eşcinsellik geçmişte daha çok vardı hep yeni nesil rezil eskisi güzel, bırakın bu işleri ya. Sezar gibi hükümdarın oğlanı varmış diye duymuştum eskiden böyle kısıtlama olduğunu sanmıyorum daha özgürdü insanlar.Onaylamıyorum ama kötülemek çok hoşunuza gidiyor şükredin halinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Mayıs 2016; 22:41:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.