Şimdi Ara

Yeni nesilde tercihiniz hangisi? PS5 vs Xbox Series vs PC (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
10.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satislarda Ps5 fark koymaya devam ediyor rakamlara bakarsak gecmis olsun. Turkiyedede ayni sekilde aninda bitiyor stoklar Ps5 buyuk bir ustunluk ile koydu yine farki. Bunu tabii belesci zihniyet ve kalitesiz oyunu sindirebilen bunyelere anlatamazsin, yani gorsede bagısıklık sistemleri kabul edemeyecegi icin cesitli sacmaliklar ile red etme,, saldirma mekanizlamari devreye giriyor ...   

  • Nat Pagle kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişir, eski ve klasik olduğu halde %85 almış metacriticte + benim zevkime göre %60 her insanın zevki ayrıdır kimseyi alakadar etmez...
  • dün akşam , hackli ps4 ümde days gone'ı bitirdim. "ne güzel sjw, lgbt yedirilmemiş oyun" derken , oyun sonunda yine lezler üzerindne lgbt yedirmişler. bana göre ps4 neslinde en iyi konuya sahip oyunu böylece baltalamışlar. 700 lira verseydim 2300 lira maaşımla, baya koyardı. Allah'tan Almanya"dayım da hackli ps4te oynayabiliyorum. sjw tetikçilerine param gitsin istemezdim.

  • Mesajından metacritic vs.den 60 alır gibi anlaşılıyor yoksa zaten senin oyun zevkin umurumda değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nat Pagle

    Mesajından metacritic vs.den 60 alır gibi anlaşılıyor yoksa zaten senin oyun zevkin umurumda değil

    arkadaş haklı. herkese uymaz. tlou 2 mesela para vermedim. sonra hack geldi 7,55 e kadar olan ps4lere. yükledim ve birkaç dakika oynadım oynamadım kapadık. normalde eşimle oturup korku oyunu oynarız, o izler. düşün o bile sevmedi. saçma salak algı kasıcam diye içine etmişler. cinematik izliyceme dizisi çıkacak onu izlerim ki onda da lgbt vs olacaksa dizisini de izlemiycez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dellialli

    arkadaş haklı. herkese uymaz. tlou 2 mesela para vermedim. sonra hack geldi 7,55 e kadar olan ps4lere. yükledim ve birkaç dakika oynadım oynamadım kapadık. normalde eşimle oturup korku oyunu oynarız, o izler. düşün o bile sevmedi. saçma salak algı kasıcam diye içine etmişler. cinematik izliyceme dizisi çıkacak onu izlerim ki onda da lgbt vs olacaksa dizisini de izlemiycez.



    Alıntıları Göster

    Bu yobazz zihniyet Last of 2den uzak dursun zati, elini bile surme sakın ha. yuru State of decay çöpünde takilmaya devam ebavamqko'cum.   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 23 Nisan 2021; 15:43:16 >




  • Vazgeçemiyorum bilgisayardan

  • He bunların yaninda bu sene xboxa gelecek olan oyunlar flight simulatör 2020,fh4,halo infinite,stalker 2 ve fh5 dedikoduları. Ps5 e ne geliyodu roket clank mıdır nedir ôyle bi bebe oyunu.başka ne var god of war simgesi geliyo. Ps5 sahipleri arka plan(wallpaper) yapar.her zamanki gibi remasterlara 800 tl isterler.Biz xbox sahipleri de game pass ile oyundan oyuna atlarız.Zaten halonun multisi rahat 500-600 saat oynanir.300-400 saatte forza horizon 5 oynanir.baya bi uçak ta uçururuz.sonrada yavaştan bethesta oyunları damlar. Geçinir gideriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memo1231 M kullanıcısına yanıt
    Bana mı hava yapıcan, sağlam bi PC de var gamepasssimde var istediğim her oyunu istediğim her yerden oynarım , ama sen God of War last of us 1-2 , spiderman, demon souls,daha bir sürü oyun var hiç birisini oynayamayıp ekmek banıp iç çekiceksin 😂
  • Ben politik duyar kasılan hiç bir oyunu oynamam.bu saydığın oyunlar benim gözümde patatesten öteye geçemedi.kutuya bas.az ilerle sonra ylne kutuya bas.ortalama 20 saatlik interaktif sinemacıklar.sandbox denen bişey yok.taktik yok yaklaşım yok.bol bol animasyon.o tlouya girdim 1 saat dayanabildim dedim bu ne.yilda 1 tane oyun çıkar onuda bitirince buralara hava atmaya gelir ps fanları.Ben bunları bilgisayardan da oynarım kismına gelince evet oynarsin.oyna zaten.benlik bi mahsuru yok.ama ben kendim için söylüyorum o çöp ps oyunlarına ekmek falan banmam yani 😃son olarak dooma bence 60 puan demişsin kişiden kişiye değişir demişsin.kisiden kisiye değisiyosa neden ekmek baniyorum.bu nasil bir çelişki anlamadim.şunu bi kafaniza sokun artik Xbox kullanicilari gerçekten ps oyunlarini aramiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Xbox Series S kullanıyorum bir aydır,cok da memnunum. Bütçeme hem konsol hem oyunlara ulaşabilme acısından en uygun alet. Ps5 tabı cok dah iyi donanım olarak ama hem oyun olarak hem konsolun kendi fiyatı olarak cok pahalı geliyor bana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 gerçekte 9.5 teraflops güç üretebiliyormış o yüzden series x te 120 fps olan oyunlar ps5 te 60 fps yi geçemiyormuş diyorlar. Yazık,ben ne yapsam alırlar diye düşündü sanırım Sony, oyunda yapmıyor adam gibi, bakalım nolacak. Ben bir ps4 sahibi olarak çok isterdim güçlü bir ps5 e geçmeyi ama nasip xbox a olacak artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony exclusive oyunlarının abartıldığını düşünüyorum açıkçası. Bence pc esnekliğiyle en iyi platform.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 15 Mayıs 2021; 16:43:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yaşımdan beri pc den oyun oynarım quake yeni çıkmıştı.(atari commodore ms-dos duke nukem dönemini de yaşadım). 4 yıldır ps3 ve ps 4 var. Son nesilde detroit oynarken bilimkurgu filminde başrol-senarist, uncharted 4 te mission impossible başrol, until down da korku filminde başrol-senarist gibi hissettim yaşım 40. Yeni pc kurdum anakart cpuyu tanımadı, cpu biosu tanımadı, ramler kimseyi tanımadı skrim diyip hepsini iade ettim.

  • Master Raceyoutube
    Put Aside logic who will win in movie or comics. Put Bruce Wayne as a Man without gadgets vs Superman, Who will win ? Although i am fan of Batman he as a bare man is just nothing compared to strength of Superman. PC MASTER RACE !!!! World is too small to live here with filthy peasants !! Hearing their stupid excuses, their smell !!! Only smell that we can accept is smell of their Blood !!! God is on our side !! Gaben may you give us strength. May our temperatures be low and our frame-rate high. Amen. Peasants QA: Q: 1. Why we hate console peasants ? A: Because of your lack of technical knowledge and ignorance towards game industry. Q: 2. Why we still hate you ? A: You dont believe in our gods. Q: 3. Am i true Master Race ? A: If you never owned a console, then you can consider yourself as a true pure blood Master Race. Q: 4. I am playing on 30fps 1080p am i still Master Race ? A: Ofc, you are not the highest noble but still invited into grand Master Race parties with other Nobles. Q: 5. Why you think Master Race are Gods ? A: PC are like Gods. They can create or destroy. We can create ultimate visual world with high resolution. Physx like real world. Peasants can only play in these worlds.
    https://www.youtube.com/watch?v=nwwlJCxCOhg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 16 Ağustos 2021; 16:4:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burnas

    Ps5 gerçekte 9.5 teraflops güç üretebiliyormış o yüzden series x te 120 fps olan oyunlar ps5 te 60 fps yi geçemiyormuş diyorlar. Yazık,ben ne yapsam alırlar diye düşündü sanırım Sony, oyunda yapmıyor adam gibi, bakalım nolacak. Ben bir ps4 sahibi olarak çok isterdim güçlü bir ps5 e geçmeyi ama nasip xbox a olacak artık.

    Hangi oyundaymış o 60 fps yi geçmeyen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda hiç ps, xbox ım olmadı maalesef 

  • burnas kullanıcısına yanıt

    mış mış mış da muş muş muş yani  

  • Witcher , horizon z.d. vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnas kullanıcısına yanıt

    Daha yeni nesil güncellemesi gelmediği için, normalde PS4 oyunu oldukları için olabilir mi üstad?  

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.