Şimdi Ara

Yeni nesilde tercihiniz hangisi? PS5 vs Xbox Series vs PC (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
10.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Series X alanlar çok şanslı 2-3 sene içerisinde ne büyük nimete kavuştuklarını anlayacaklar.

  • Bu nesilde de tek gerçek konsol PS5.. PS5 + PC yeter de artar. 8 yıldır xboxçılar yaygara koparıyor sonuç hep hüsran. Güçsüz Series S yüzünden xboxta mucize göremeyeceğiz. Nintendo Switch Pro bile geçer xbox'ı..

  • Bu Nesilde Hem ps5 i kullanmış biri olarak yorum yapacağım.



    Ps5= Ps5 Açıkçası yeni Nesili size açık ara en iyi hissettiren konsol. Dualsense olayı baya iyi ama şu an bu olayı Adam akıllı kullanan oyun sayısı 2. Oda Cod ve Astro. Astro Beleş Ama cod dediğin oyun olmuş 700 tl. Oyun Fiyatları Zaten anlatmaya gerek yok 4-5 saatlik Miles 450 tl. Bu ne demek bir oyunun saatine 100 tl vericeksin??. Ps Kafeden Oynasan Çok daha ucuza gelir awq. Birde Bu İyi fiyat yeni oyunlar 700-800 tl Olacak zaten. Ve zaten Türkiyede en büyük eksisi bu playstationun. (Dünyada değil çünkü Yurt dışında 70 80 birime alıyor millete o para koymaz yani) performans konusunda ise 60 fps de rtx istiyorsan 2 k oluyor. Ve ben Milesta Bu secenegi sectim ve diger oyunlarda da olursa kesinlikle bunu seçerim. Bu arada gerçek 4 k 60 fps vermiyor illa 4 k meraklısıysan rtx açık 4 k 30 fps alıyorsun 4 k 60 değil rtx kapalı 1800 p 60 fps veriyor miles ve hitman 3 te.Ama Digital Foundry gibi oyunu oynarken müfettiş gibi piksellerimi sayacaksın amk Arkana yaslanıp oyunun keyfine bakacaksın işte. Xboxun aksine Stabil konusunda gerçektende muhteşem. Neredeyse hiç 60 fps nin altına düştüğünü görmedim ps5 te. Ama videolardan da belli oluyorki series x te hitman 3 v.b oyunlarda stabil değil 60 fps. Yani anlaşılıyorki ps5 pro/ xbox series x x gibi ara konsollar gelene kadar 4 k 60 fps+Rtx Yalan oldu.





    NOT=Xbox Series s Alacagim Yakin zamanda Gamepass olayını denemek için.





  • PS5 digital alacaktım sene sonuna doğru. 1 yıldır Mx110 lu bi laptop vardı ve 3 yıldır PS4 üm.

    PS5 hala karaborsa olduğundan ve sadece tek işi oyun oynatmak olduğundan, 12.000 civarına Rtx 2060 lı laptop aldım.

    PS4 deki exc leri çoktan bitirdim. Pc de eskilerden başlayıp şimdiye dek kaçırdığım tonla oyunu oynuyorum. Gamepass de nimet benim zevkime göre. Steam ve Epic de dolu dolu. Mantıken hem xbox ımda var şuan. Yeni Gow çıkınca bakarız artık PS5 tarafına.

  • Tercihim ps5 digital memnunum gayet güzel .
  • PS 5 diyen net ya zengindir alım gücü yüksektir yada fanboydur ötesi olamaz abi. Gamepass der susarım. Performans grafik oyunun 3 sn farkla açılma hızı fps düşmesi vs gram ilgilenmiyorum . İkisiyle de aynı oyunu oynayabiliyorum. Belki PS özel oyunlardan mahrumum ama diğer yanda da gamepass var yeterli. Oyuna zaten işim gereği de bol vakit harcayamıyorum.

  • Beyler ciddiyim.
    Xbox mi ps5 mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgisayardan vazgeçmem

  • 30 senelik hardcore ps fanı olarak tercihim xbox series x oldu


    sebeplerini yazmakla bitiremem...


    ama kullanıcılarını keriz yerine koyduğu yetti artık.

  • Ps5
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bu nesilde de tek gerçek konsol PS5.. PS5 + PC yeter de artar. 8 yıldır xboxçılar yaygara koparıyor sonuç hep hüsran. Güçsüz Series S yüzünden xboxta mucize göremeyeceğiz. Nintendo Switch Pro bile geçer xbox'ı..
    Yeni nesilde tercihiniz hangisi? PS5 vs Xbox Series vs PC


    Hüsran olan nedir birader? Bak bakalım yukarıda kim neyin hüsranını yaşıyor? Allah yukarıda. Ps5 pro 6800xt ayarında çıkarsa alırım diyordum bu akşama dek. ne zaman ki "sony god ve tlou remaster yapacak" haberini okudum, vaz geçtim. ps4 aldığımda da aynı oyunu yapmıştı sony. ama aynısını bekliyordum sony den! milleti gazladı gazladı ... şimdi satacak remastered diye tıpkı 2013 yılında ps4ü de şişirdiği gibi.


    çok pişmanım evet. ama şu gamepass keşke 10 sene önce çıksaydı. yaş gidince ve iş hayatı vs başlayınca insan vakit bulamıyor! pişmanlığım o , sayın 1800p konsolu kullanıcısı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Alim

    Beyler ciddiyim.
    Xbox mi ps5 mi?

    ps4 oyunlarını 1800p de oynarım diyorsan Ps5 alırsın.


    geri kalan her tülü series x.

    yalnız unreal engine ile yapılan oyunlarda bir sorun var. series x tarafında fps drop yapıyor çıktıklarında oyunlar. sonra packle düzeltiliyor ama unreal engine"i yapan firmaya , sony 250 milyon dolar yatırım yaptı birkaç ay önce. bit eniği bana göre burada başlıyor. sony den her türlü ayak oyununu beklerim. ps3 ve ps4 sahibi biri olarak yazıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellialli -- 10 Nisan 2021; 1:49:15 >
  • Xbox quick resume candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    yooo çelişmiyor. yillardir yani ilk geldiği gunden beri netflixe de üyeyim bir kac ay once farkettim aylardır izlemiyorum.evtviotal kolay ama dursun ne olacak mantigi da var. kapattim netflixi de yillik blu ve bein eglence paketi aldim. yani kullanmadiginiz bir seyi siz hemen iptal edebilirsiniz belki ama herkesin ayni tepkiyi vermemesi çeliski demek degil. farklılık sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpben -- 11 Nisan 2021; 19:55:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tartışmasız xbox!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 tabii ki.

  • Bethesta oyunları ps5 e çıkmayınca neler olacak acaba. Çok merak ediyorum.

  • Ps5
  • memo1231 M kullanıcısına yanıt
    Patlamış fallout çıkarmayı beceremedikleri elder scroll bi elle tutulur doom var oda 10/6 puan anca alır , umarım toparlar rekabet iyidir de ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

    Patlamış fallout çıkarmayı beceremedikleri elder scroll bi elle tutulur doom var oda 10/6 puan anca alır , umarım toparlar rekabet iyidir de ...

    Ahahaha doom ve 10/6 ???? Komiksin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.