|
Yeni nesil Xbox netleşmeye başladı: PC gibi, ama değil

-
-
quote:
Microsoft'un bu cihazla birlikte konsol tarihindeki "en büyük teknolojik sıçramayı" yapacağı da şirketin resmi açıklamaları arasında.
Çok iddialı sözler. Merakla bekliyoruz.
-
Bir gün yeni nesil Xbox alırsanız en az 2 tb olmasına dikkat edin. 1 tb asla yetmiyor. Sonradan genişletme kartı aldım 1 tb 200$ ödedim. İşimi görüyor mu görüyor ama ek masraf.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapak fotoğrafını kes
Yok Xbox van tu tri foro
-
Yeni nesil konsollar oyunlarda 4k native 60fps rtx çalıştırırsa devrim sayarım onun harici sadece yükseltme tıpkı ps5 pro gibi.
-
Xbox 720 olsun ismi.
-
Kardeşim bu adamlar 4k native 60fps rtx oynatacak bir cihaz yapamazlar değil. Sony de Microsoft da isterlerse yaparlar ama 3000+ dolara satmak zorunda kalırlar. İsterse en gelişmiş en güçlü oyun cihazı olsun yine de 3000 dolara sattıkları şeyi kimse almaz. Artık öğrenin bu işi çok zor değil basit mantık kurmak
-
Xbox cihazimi gecen ay satip 5070 sistem topladim.
dusundugum tek sey bir sonraki konsol jenerasyonunda PC ihtiyaci kalmayacagi oldu.
cunku 4xframe katlama secenegi muhtesem bi fark yaratiyo.
konsollardaki 30 fps problemini bitirmeye yetebilir.
kaldi ki su anki sistemimi neredeyse %95 klavye/mouse olmadan kullaniyorum,
tamamen kontroller uzerinden.
bu konular da epey iyilestirilmis PC tarafinda...
Yani konsol rahatligina yaklasan bi PC deneyiminden soz ettigimiz zamanlar..
gorelim bakalim neler getirecek NextGen
-
merakla bekliyoruz belki alınabilir
-
gücü boşver oyuna gel,gömme steamle gelirse yer yerinden oynar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve talep az fiyattan dolayı, (Ps5 Slim: 360€, Ps5 pro: 800€)
Steam GPU chart'lara baktığınızda kartların %80i fullhd kartlar.
-
Yeni konsollar native 4k 30fps bile çalıştırsa devrim sayılır ki normalde satıldıkları fiyatlara o kadar güçlü olmaları mümkün değil
-
Olm sony ve Microsoft size diom hepsini geçtim bütün oyunlar da fifa bile dahil klavye mouse desteği olsun yeter leammmm çok mu zor bi şey şöyle konsolda ekstra masraf etmeden klavye mouse ile oyun oynasak 🥹
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 17 Haziran 2025; 20:36:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modüler mi olacak ne yani? yaşım da ilerliyor. deli gibi para saydım son sisteme ama oyun yok. zaten zevk de vermiyor. güzel oyunlar yerine saçma sapan oyunlar geliyor.
oyunlarda bu pc karakterlerinin hareketleri de çok odunca. şunlara ML ile sistem kontrolü getirip daha gerçekçi animasyonlar yapılabilinir.
-
yaw oyun yok bunlar sürekli pc'deki oyun arşivini konsola taşımak istiyorlar. 2-3 oyunla dönen adam için çok iyi xbox böyle giderse bu işi bırakmak zorunda kalır oyun serileri yap sony'yi ayakta tutan şey oyun serileri ... activision'a verilen parayla bir ton oyun yapılırdı kim açıp call of duty oynuyor ki
-
Pc çıkarıyorlar işte ne değili, Playstation a adam gibi rakip çıkması lazım, bu microsofttan bi halt olacağı yok, bugün bile 6000 işçi çıkardılar. Rakibine oyun çıkaracak kadar zavallı durumdalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rekabet fiyat ve kalite olarak bize yarar. Umarım fake frame jenerasyonunda daha iyi oyunlar görürüz artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kardeşim bu adamlar 4k native 60fps rtx oynatacak bir cihaz yapamazlar değil. Sony de Microsoft da isterlerse yaparlar ama 3000+ dolara satmak zorunda kalırlar. İsterse en gelişmiş en güçlü oyun cihazı olsun yine de 3000 dolara sattıkları şeyi kimse almaz. Artık öğrenin bu işi çok zor değil basit mantık kurmak
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X