Şimdi Ara

YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.665
Cevap
13
Favori
101.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero
    Değiştiriyormusun sistemi Kursad?
    Ne düşünüyorsun?

Farklı bir ses rengi ile tanışmak adına -her ne kadar Yamaha RX-V 659'uma aşık olsam da ki gerçekten çok güçlü bir ampli- şimdilik aklımda Onkyo TX-SR 805 var sevgili zapatero...
    Blu-ray player için Panasonic DMP-B50 ve Sony BDP-S550'yi takibe aldım, TR'ye giriş fiyatlarına göre plan yapmayı düşünüyorum...

hayırlısı olsun..zaten fiyat olarak Türkiye de alınabilecek cihazlar arasında geliyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: sauvage
    Yurtdisiyla Turkiye arasinda yariya yariya diyebilecegim farklar var.400 dolar civari bir butce ayirmayi dusunuyorum.Hd ready Samsung bir televizyonum var.Dvd ve ps3 kullaniyorum.Dvd li pioneer sistemin ses kalitesi benim icin son derece yeterliydi ama ps3 kullandigimida goz onune almak istedim.Dvd siz Onkyo15vx in de hdmi olmamasi bir eksiklik mi bilemiyorum.Logitech kullanan bircok kiside duyuyorumBu konularda bilgim son derece sinirli.
    Saygilar...

PS3, aynı zamanda iyi bir upscale dvd-player zater, yani sana lazım olan sadece AV Receiver ve hoparlör sistemi...
    Bahsettiğin bütçe ile en mantıklı tercih Yamaha RX-661 AV Receiver ve Definitive, Yamaha, Onkyo, KEF'in 5.1 hoparlör setlerinden düşüneilirsin. Yalnız dikkat et! Sadece hoparlör seti olacak, içinde ampli/player olmayacak; çünkü sen AV Receiver kullanacaksın,
    Selamlar...

• quote:

hayırlısı olsun..zaten fiyat olarak Türkiye de alınabilecek cihazlar arasında geliyor..

Şimdilik sadece plan benimki can dostum, hayırlısı dediğin gibi...
    Aslında beni bu cihaza iten, aşağıya attığım linkteki başarısı,
    AUDİOHOLİCS, gerçekten çok acımaz incelemeler yapıyor, bu bağlamda güveniyorum...
    Aynı zamanda bu cihaza ait en düşük not "Video Processing" den gelmiş; ki AV Receiver'ların görüntü işleme yeteneklerini çok umursamıyorum açıkcası hele ki ekstra para harcamayı hiç düşünmüyorum...
    Audio kısmında ise "Multi-channel Audio Performance ve Two-channel Audio Performance" notları ise "excellent" seviyesinde, toplamda da yine 100 üzerinden 99 almış diyebiliriz...
    Bakalım! Gelişmeleri buradan paylaşırım,
    Sevgiler, selamlar...
    AUDİOHOLİCS Onkyo TX-SR 805 review

• Bu yeni nesil ses formatları ve AVR tercihleri bir süredir hepimizin kafasını karıştırıyor.. Bende emektar Yamaha 650'yi emekli edip yeni formatlara uygun bir AVR almak istiyordum.. Aslında kafama yatan model Onkyo 875 idi ancak beklediğimden çok yüksek bir fiyatla satışa koydular..Ben nakitte 2200 2500 seviyelerinde fiyat bekliyordum.. Haliyle fiyat yüksek olunca bu kararımı revize edip Onkyo 605 ya da 705 almaya karar verdim.. 705'in silver olarak getirilmesinden dolayı bende tercihimi 605 siyahtan yana kullandım..

Tabi bu noktaya kadar birçok siteden incelemeler okudum.. Birçok markanın ürünü üzerine uzun uzun düşündüm.. Önümde Yamaha 663'ü bekleyip kıyaslamak, ya da Denon 2808 almak vardı.. Denon 875'den bile pahalıydı.. 663 ABD'de 550$ etiketle satılırken 1800 örneğine bakarsak bize en az 1800ytl fiyat etiketiyle gelecekti.. Bu durumda beklememe gerek kalmadığını düşündüm ve Onkyo aldım..

Bu açıklamaları yazma sebebim birçok arkadaşın bu tarz ürünler için bilgilenmelerine naçizane faydam olursa ne mutlu bana demek içindir.. Bu konuda farklı ürünler, farklı konseptler ve farklı zevkler işin içine girdiği için gerçekten bir karar vermek her zaman zor olmuştur.. Türkiyede ciddi anlamda incelemeleride hala ne yazık ki forumlarda bizler gibi kullanıcılar yapmaktadır.. İngilizce bilen arkadaşlar benim gibi yabancı kaynaklardan incelemelere ulaşıp okuyabilir ama bilmeyenler ne yazık ki bu konuda çaresiz.. Bu sebeple bu arkadaşlara tavsiyem lütfen forumlardaki güvenilir arkadaşların görüş ve tavsiyelerini dikkatle okuyun.. Mümkünse kendiniz test edin.. Yeni bir ürün alacaksanız teknolojisi güncel olmayan ürün almayınız.. Ucuz diye paranızı sokağa atmayınız..

• quote:

quote:

Yurtdisiyla Turkiye arasinda yariya yariya diyebilecegim farklar var.400 dolar civari bir butce ayirmayi dusunuyorum.Hd ready Samsung bir televizyonum var.Dvd ve ps3 kullaniyorum.Dvd li pioneer sistemin ses kalitesi benim icin son derece yeterliydi ama ps3 kullandigimida goz onune almak istedim.Dvd siz Onkyo15vx in de hdmi olmamasi bir eksiklik mi bilemiyorum.Logitech kullanan bircok kiside duyuyorumBu konularda bilgim son derece sinirli.
    Saygilar...

PS3, aynı zamanda iyi bir upscale dvd-player zater, yani sana lazım olan sadece AV Receiver ve hoparlör sistemi...
    Bahsettiğin bütçe ile en mantıklı tercih Yamaha RX-661 AV Receiver ve Definitive, Yamaha, Onkyo, KEF'in 5.1 hoparlör setlerinden düşüneilirsin. Yalnız dikkat et! Sadece hoparlör seti olacak, içinde ampli/player olmayacak; çünkü sen AV Receiver kullanacaksın,
    Selamlar...

Ps3 u lensten oturu bozulmus bir kisi olarak ps3 umden dvd izlemeyi dusunmuyorumBugun insanlar bilgi eksiklerinden dolayi birbirlerini desteklemeyen sistemlere gercekten ciddi paralar verebiliyorlar.Oncelikle bize yorumlarinizda olmasi gereken,birbirlerini destekleyen sistemleri aciklidiginiz ve bu konularda bizi bilgilendirdiginiz icin tessekur ederim.Belirttigim butcenin oldukca ustunde bir para harciyabilirim ama hem ailemle bir apartmanda yasadigim icin,hem iyi bir kulaga sahip olmadigim icin dusuk bir butce tutmayi uygun goruyorum.Bugun ozellikle parcalari ayri ayri almadiginiz surece toplama satilan sistemlerde yurtdisinda da ciddi eksiklikler ve sikintilar var gibi gozukuyor.Sadece amfisiz hoporler sistemi bulmak oldukca zor oldugu icin fiyat performans olarak pioneer i tercih edip,ps3 umu de normal stereo sekilde 5.1den almayi veya Onkyo15x e bir dvd player ekleyip kulllnamayi dusunebilirim.Bizlere gercekten ilgi alaniniz olan konuda yardimci oldugunuz ve bilgilendirdiginiz icin cok tessekur ederim.

Saygilar....

• quote:

quote:

AUDİOHOLİCS, gerçekten çok acımaz incelemeler yapıyor, bu bağlamda güveniyorum...
    Aynı zamanda bu cihaza ait en düşük not "Video Processing" den gelmiş; ki AV Receiver'ların görüntü işleme yeteneklerini çok umursamıyorum açıkcası hele ki ekstra para harcamayı hiç düşünmüyorum...
    Audio kısmında ise "Multi-channel Audio Performance ve Two-channel Audio Performance" notları ise "excellent" seviyesinde, toplamda da yine 100 üzerinden 99 almış diyebiliriz...
    Sevgiler, selamlar...

Pek işinize karışmak istemem ama gönderdiğiniz linke baktım yazılanlar inanılmaz.. Bir AVR için söylenebilcek tüm iyi şeyler söylenmiş.. Dilerim mutlulukla kullanırsınız ürünü..

• quote:

quote:

Değiştiriyormusun sistemi Kursad?
    Ne düşünüyorsun?

Farklı bir ses rengi ile tanışmak adına -her ne kadar Yamaha RX-V 659'uma aşık olsam da ki gerçekten çok güçlü bir ampli- şimdilik aklımda Onkyo TX-SR 805 var sevgili zapatero...
    Blu-ray player için Panasonic DMP-B50 ve Sony BDP-S550'yi takibe aldım, TR'ye giriş fiyatlarına göre plan yapmayı düşünüyorum...

Seninle aynı yoldayız sevgili Kursad,

İki gündür internette DMP-BD50 ile BDP-S550'yi araştırıyorum,

Özellikle BD50 hakkında yurtdışı av forumlarda acayip tartışmalar var,
    senin burada verdiğin bir tabloda bu BD50'nin 7.1 analog çıkışı olduğu görünüyordu fakat panasoniğin resmi sitesinde 5.1 analog çıkış olduğu yazılı ama bu konu da tartışılıyor, kimisi CES de 7.1 analog olarak tanıtımı yapıldığını söylüyor, resmi sitede player'ın önden görünüşünü vermişler ama arkadan görünüşünü gizleyip "coming soon" yazmışlar, galiba bu konuda bir değişiklik yapacaklar,

eğer 7.1 analog olursa benim gönlüm BD50'den yana. Çünkü benim avr'yi bir süre daha kullanabileceğim, yahu aletin 7.1 analog girişi var biz daha bunu tam kullanmadan satacağız, yok öyle yağma
    Hem bu BD50'de bazı fazladan özellikler de var, örneğin 50mbps optical out diye bir şey var ki, bu konu da yurtdışı forumlarda tartışılıyor acaba optik çıkıştan yeni nesil formatları gönderebilirmiyiz diye.
    Bir de senin verdiğin bir başka listede sony,pioneer,shrap gibi firmalar genelde "sigma SMP8634" video işlemci kullanırken Denon ve Marantz hi-end sınıf playerlarında bu panasoniğin kullandığı "Panasonic UniPhier" diye bir işlemci kullanmışlar, tabii onlar yanına bir de artı "Realta" çakmışlar ki yani tam olsun diye. Tabii fiyatları çok uçuk, bize gelmez ama panasonic BD50'nin fiyatı uygun gibi.
    Önce Avrupa'da pazara çıkacakmış, Nisan Mayıs gibi, fiyatı forumlarda 599 Dolar gibi açıklanıyor ama tabii Amerika fiyatı. Avrupadaki fiyatı belli olmamakla birlikte Avland uk adlı sitede ön sipariş olarak önceleri 1000 Sterlin görünürken son olarak 600 Sterlin'e düşmüş görünüyor. Net rakam belli değil. Ama benim HD E1'e 1,5 sene önce 1.300 YTL verdiğim düşünülürse bana da uygun olacak gibi geliyor fiyatı. Tabii bir şartla 7.1 analog out olmazsa olmaz

Sony S550'nin ise 7.1 analog out olacağı kesin, ama sanırım Amerika'da yaz sonu çıkacak. Fiyatı da tam belli değil, panasonic 7.1 analog olmazsa elim mahkum bu sony'i alacağız sony'i hiç sevmesem de, tabii başka bir firmanın bunlar gibi full bir player'ı çıkmazsa..
    Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: TriNeO

quote:

quote:

Sevgiler, selamlar...

Pek işinize karışmak istemem ama gönderdiğiniz linke baktım yazılanlar inanılmaz.. Bir AVR için söylenebilcek tüm iyi şeyler söylenmiş.. Dilerim mutlulukla kullanırsınız ürünü..

www.areadvd.com da da cihazla ilgili güzel şeyler yazıyor...- olarak bahsedilen şeyler ise bağlantı yuvaları ve hissedilir cihaz ısısı demişler..cihazın çalışmasına bir mani teşkil etmedikten sonra bu ısıya neden kafayı takarlar hiç anlamam...bizim plazmada salonu ısıtıyor mesela ama canavar gibi de çalışıyor.
    Benim kafamda da aslında denon gibi bir marka vardı ancak, olumsuz fiyat olayı beni yamaha da karar kıldırdı...şu anda sanırım onkyo ve yamaha her ne kadar yurtdışına göre gene pahalı olsada , diğerlerine göre avantajlı sayılırlar.video konusuna ise bu cihazlarda hiç tam olarak ısınamadım , kolay kolay ısınabileceğimi de sanmıyorum...tv cihazları bu konuda çok başarılılar ve ileride çok daha fazlasıyla başarılı olacaklar diye düşünüyorum.Trineo yeni cihazın hayırlı olsun...umarım kursad da yakın zamanda cihazını alır...ben önce onkyo sonra yamaha kullanan biri olarak her 2 cihazı da beğenmiştim...bakalım yamaha dan onkyo ya geçen sizler nasıl bir düşüncede olacaksınız...bu arada kıyasım onkyo 676 dan yamaha 640 a idi.sanırım senin cihazınla 640 arasında fazla fark olmasa gerek...yamaha sinemada farklı lezzette (+ anlamda söylüyorum) gelmişti bana...ama müzikte onkyo daha öndeydi...
    Önümüzdeki sene artık hd filmler oldukça bollaşır ve fiyatları makul seviyelere iner herhalde.dvd de bu olayın 2 sene sürdüğünü düşünürsek, sanırım yanılmam.

• quote:

Ps3 u lensten oturu bozulmus bir kisi olarak ps3 umden dvd izlemeyi dusunmuyorumBugun insanlar bilgi eksiklerinden dolayi birbirlerini desteklemeyen sistemlere gercekten ciddi paralar verebiliyorlar.Oncelikle bize yorumlarinizda olmasi gereken,birbirlerini destekleyen sistemleri aciklidiginiz ve bu konularda bizi bilgilendirdiginiz icin tessekur ederim.Belirttigim butcenin oldukca ustunde bir para harciyabilirim ama hem ailemle bir apartmanda yasadigim icin,hem iyi bir kulaga sahip olmadigim icin dusuk bir butce tutmayi uygun goruyorum.Bugun ozellikle parcalari ayri ayri almadiginiz surece toplama satilan sistemlerde yurtdisinda da ciddi eksiklikler ve sikintilar var gibi gozukuyor.Sadece amfisiz hoporler sistemi bulmak oldukca zor oldugu icin fiyat performans olarak pioneer i tercih edip,ps3 umu de normal stereo sekilde 5.1den almayi veya Onkyo15x e bir dvd player ekleyip kulllnamayi dusunebilirim.Bizlere gercekten ilgi alaniniz olan konuda yardimci oldugunuz ve bilgilendirdiginiz icin cok tessekur ederim.
    Saygilar....

Takdir senin sevgili dostum...
    Son olarak tekrar altını çizmek isterim ki;
    Yeni nesil ses formatlarını Dolby True Hd ve DTS-HD Master Audio ve sıkıştırılmamış PCM'i, hdmi destekli bir AV Receiver almak zorundasın; yok! bana Dolby Digital ya da DTS yetiyor diyorsan, mesele yok...
    Kolay gelsin, selamlar...

• quote:

Aşağıya attığım linklerde de benzer şeyler yazılmış TriNeO, bir göz at istersen...
    Bu arada yeni AV Receiver'ın hayırlı olsun,
    Keyifli dinletiler, selamlar...
    CNET Review
    Hometheatrehifi review

• quote:

Orjinalden alıntı: rg206
    Seninle aynı yoldayız sevgili Kursad,
    İki gündür internette DMP-BD50 ile BDP-S550'yi araştırıyorum,
    Özellikle BD50 hakkında yurtdışı av forumlarda acayip tartışmalar var,
    senin burada verdiğin bir tabloda bu BD50'nin 7.1 analog çıkışı olduğu görünüyordu fakat panasoniğin resmi sitesinde 5.1 analog çıkış olduğu yazılı ama bu konu da tartışılıyor, kimisi CES de 7.1 analog olarak tanıtımı yapıldığını söylüyor, resmi sitede player'ın önden görünüşünü vermişler ama arkadan görünüşünü gizleyip "coming soon" yazmışlar, galiba bu konuda bir değişiklik yapacaklar,
    eğer 7.1 analog olursa benim gönlüm BD50'den yana. Çünkü benim avr'yi bir süre daha kullanabileceğim, yahu aletin 7.1 analog girişi var biz daha bunu tam kullanmadan satacağız, yok öyle yağma
    Hem bu BD50'de bazı fazladan özellikler de var, örneğin 50mbps optical out diye bir şey var ki, bu konu da yurtdışı forumlarda tartışılıyor acaba optik çıkıştan yeni nesil formatları gönderebilirmiyiz diye.
    Bir de senin verdiğin bir başka listede sony,pioneer,shrap gibi firmalar genelde "sigma SMP8634" video işlemci kullanırken Denon ve Marantz hi-end sınıf playerlarında bu panasoniğin kullandığı "Panasonic UniPhier" diye bir işlemci kullanmışlar, tabii onlar yanına bir de artı "Realta" çakmışlar ki yani tam olsun diye. Tabii fiyatları çok uçuk, bize gelmez ama panasonic BD50'nin fiyatı uygun gibi.
    Önce Avrupa'da pazara çıkacakmış, Nisan Mayıs gibi, fiyatı forumlarda 599 Dolar gibi açıklanıyor ama tabii Amerika fiyatı. Avrupadaki fiyatı belli olmamakla birlikte Avland uk adlı sitede ön sipariş olarak önceleri 1000 Sterlin görünürken son olarak 600 Sterlin'e düşmüş görünüyor. Net rakam belli değil. Ama benim HD E1'e 1,5 sene önce 1.300 YTL verdiğim düşünülürse bana da uygun olacak gibi geliyor fiyatı. Tabii bir şartla 7.1 analog out olmazsa olmaz
    Sony S550'nin ise 7.1 analog out olacağı kesin, ama sanırım Amerika'da yaz sonu çıkacak. Fiyatı da tam belli değil, panasonic 7.1 analog olmazsa elim mahkum bu sony'i alacağız sony'i hiç sevmesem de, tabii başka bir firmanın bunlar gibi full bir player'ı çıkmazsa..
    Selamlar

Sevgili dostum, fikirdaşım
    Panasonic DMP-BD50 hakkında, rivayet oldukça fazla yazdığın gibi, herkes beklemede...
    Sony BDP-S550 daha net bir cihaz gibi bu konuda,
    Ancak her halükarda bu cihazlar mimimum 1500 YTL fiyatla girer bizim memleketimize
    Hayırlısı...
    Sen bu 7.1 analog output olayına kafayı bu kadar takdığına göre, 7.1 sistemin var ya da ileride düşünüyorsun herhalde...
    Ben bu AV Receiver değişikliği ile analog output kısıtlamasından kurtulmayı planladığım için göz önüne almıyorum işin açıkcası...
    Bence sen hd-dvd player sahibi olarak en kısa zamanda AV Receiver değişimini gerçekleştir; ki hdmi üzerinden DTHD'nin zevkine varabilesin, blu-ray player senin için ikinci planda diye düşünüyorum...
    Yine fikir teatisinde bulunuruz,
    Sevgiler, selamlar....

• 875 ve 805 sürüş katları neredeyse birbirinin aynı ve gerçekten çok kuvvetliler. Bence 805 iyi bir seçim. 875te bulunan eksiler 805de de var bu arada.

Ultimate AV ve sound and vision sitelerinde de incelemeler olması lazım.

Bu arada bu 7.1 analog işine çok takılmamak lazım bence, en kötü ihtimal 5.1 gönderirsin receiver iyiyse back surroundları matrixler surroundlardan, 7.1 kayıt baya az çünkü yeni nesil formatlarda bile, trend daha çok 5.1 24bit civarına doğru. Benim bildiğim 7.1 ve 24bit olan tek title var.

Ama olmuşken olsun diye düşünmek te gayet mantıklı aslında.

BD50 divx destekli olacak yazıyorlar ama divx formatı biraz çetrefilli format. Ayrıca genelde BD30'un kötü upscale performansı kritize ediliyor. BD50-ps3 ikilemi var.
  • Fazla ısı sebebiyle audio dropoutlardan bahsediliyordu bir sıkıntısı o, ikincisi bu kadar ısınan bir aletin ne kadar uzun süre hizmet verebileceği.

Gerçi insanlar yeni firmware ler ile ısı konusunda iyileşme var diyorlar, ben amatör bir soutma çözümü taktım ama verdiği ses sebebiyle fazla çalıştırmıyorum. Performansda da bir fark gördüm diyemeyeceğim, ileride görürsem belirtirim. Bu arada gerçekten baya ısınıyor, plazma ile karşılaştırılamayacak kadar fazla diyebilirim.
  • Panasonic DMP-BD50 ile ilgili özellikleri aşağıda veriyorum, hem bilgilendirme olur hem de üzerine yorum yapabiliriz belki.
    Kursad, dediğim gibi H/K AVR hem 7.1 analog giriş, hem de 7.1 çıkış var, hoparlörler de tamam, yani ben şimdi bunları niye kullanmıyayım

Daneel, DVD upscale sorun değil ben Tosh.HDE1 ile hallederim diyorum, DivX zaten benim için pek önemli değil olsa da olur olmasa da.
    Sen bu panasonic işlemci ile 50mbps optical out'a ne diyorsun ? sahi halen optical out'lar max. kaç mbps transfer ediyor? 7.1 title ise daha fazla olması lazım ben en az 5 tane biliyorum ve her geçen gün de artıyor, zaten gelecek de bu 7.1 de..

PANASONIC DMP-BD50

Video Features

* PHL Reference Chroma Processor
    * P4HD (Pixel Precision Progressive Processing for HD)
    o Precise Pixel Generation
    o 16-Level Motion Detection with Pixel-Based Motion Adaptive
    o Diagonal Processing  
    o Detection of 3:2/2:2 Pull-Down Progressive Processing
    o i/p Conversion for 1080p* Playback
    o Up-Conversion to 1080p* Playback
    * 1080/24p Playback (Blu-ray disc)
    * HDMI™ V.1.3 with Deep Colour™ and "x.v.Colour" *1
    * 148.5MHz/12bit Video D/A Converter
    * Digital Noise Reduction (3D-NR/ Integrated NR)
    * Picture Mode (Normal, Soft, Fine, Cinema, User)
    * Picture Adjustment (Contrast, Brightness, Sharpness, Colour, Gamma Correction)

Audio Features

* Built-in Dolby® TrueHD, Dolby® Digital Plus and DTS™-HD*2 Decoder
    * High Quality 192kHz/24bit Audio D/A Converter
    * Pure Audio Components
    * High-Speed 50Mbps Optical Output
    * Audio Re-Master for All Formats (BD, DVD, CD, MP3 and DviX®*3)
    * Advanced Surround (V.S.S.) Creates a Surround Effect for BD and DVD from Only Two Speakers (2 Modes)
    * Dialogue Enhancer
    * Dynamic Range Compression

Output

* HDMI AV Output
    * Component Video Output
    * S-Video Output
    * Video Output
    * 5.1ch Audio Output
    * 2ch Audio Output
    * Digital Audio Output (1 Optical, 1 Coaxial)

Convenience Features

* VIERA Link*4 for Panasonic Blu-ray Disc Product Line-up
    * Movie (AVCHD) & JPEG View with SD Memory Card Slot
    * JPEG Slide Show with Music
    * Multi-Format Playback [BD-Video(BD-Live*5), DVD-Video, DVD-RAM, AVCHD (SD Memory Card/DVD), DVD-RW*6, DVD-R*6, DVD-R (Dual Layer)*6, +R*6, +R (Double Layer)*6, +RW*6, CD, CD-R/RW*7, MP3*8, JPEG, DivX®*3]
    * Super Hi-Speed Scan: 5 Speeds up to x200
    * Easy Setting Guide
    * Graphical User Interface
    * Audio/JPEG Navigation Menu
    * Remote Control

Notes:

* * HDMI connection required.
    * *1 x.v.Colour is a registered trademark.
    * *2 DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
    * *3 Official DivX® Certified product. Plays all versions of DivX® video (including DivX®6) with standard playback of DivX® media files. Certified to the DivX Home Theater Profile. GMC(Global Motion Compensation) is not supported. DivX®, DivX® Certified, and associated logos are trademarks of DivX®, Inc. and are used under license.
    * Maximum number of folders recognizable: 300 folders. (including the root folder)
    * Maximum number of files recognizable: 200 files
    * *4 This function is available for Panasonic products that support VIERA Link (HDAVI Control 3 or above).
    * *5 BD-ROM Profile 2
    * *6 Discs recorded and finalized on DVD video recorders/cameras.
    * *7 Playability may vary depending on the contents, discs and quality of the recording.
    * *8 For contents recorded on CD-R/RW for your personal use only.

"

http://panasonic.net/pavc/blu-ray/dmp-bd50/

• quote:

quote:

Saygilar....

Takdir senin sevgili dostum...
    Son olarak tekrar altını çizmek isterim ki;
    Yeni nesil ses formatlarını Dolby True Hd ve DTS-HD Master Audio ve sıkıştırılmamış PCM'i, hdmi destekli bir AV Receiver almak zorundasın; yok! bana Dolby Digital ya da DTS yetiyor diyorsan, mesele yok...
    Kolay gelsin, selamlar...

Yardimlariniz icin tesekkur ediyorum.Belki biraz daha bekleyip oyle karar veririm.

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauvage -- 13 Mart 2008; 8:18:40 >

• quote:

quote:

Aşağıya attığım linklerde de benzer şeyler yazılmış TriNeO, bir göz at istersen...
    Bu arada yeni AV Receiver'ın hayırlı olsun,
    Keyifli dinletiler, selamlar...
    CNET Review
    Hometheatrehifi review

Teşekkür ederim.. Dilerim herkes gönlüne göre alır..

Cnet incelemesini okumuştum daha önce.. Hatta 605 almamda cnet editörünün yazdıklarının ve homecinemachoice editörünün yazdıklarının büyük etkisi olmuştur.. 805 düşünüyorsan aslında arada ki bir miktar fark kapatılıp 875'de düşünülebilir..

• Hem 7.1 hem 24bit olan ben birtek hairspray biliyorum ama bir zamandır bakmıyorum artmış olabilir.
  • Optical out konusunda fazla yorum yapamayacağım, ama yeni nesil kayıpsız formatların kopya koruma sebebiyle HDMI formatına zorunlu olduğunu düşünüyorum.
  • ileriye yönelik olarak ONKYO TX SR 605 almayı düşünüyorum,mevcut sistemimle ki bu sistemlerin hiç birinde HD özellik yok
    605'den randıman alabilirmyim?
    yoksa tercihimi ONKYO TX SR 674'den yanamı kullanmalıyım,bu modelde HDMI giriş çıkış olmasına rağmen
    605'de bulunan "DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus Decoding" haricindeki tüm ses formatlarını destekliyor.

yardım ve bilgi için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Teşekkür ederim.. Dilerim herkes gönlüne göre alır..
    Cnet incelemesini okumuştum daha önce.. Hatta 605 almamda cnet editörünün yazdıklarının ve homecinemachoice editörünün yazdıklarının büyük etkisi olmuştur.. 805 düşünüyorsan aslında arada ki bir miktar fark kapatılıp 875'de düşünülebilir..

AV Receiver seçimi için editör incelemelerinin yanı sıra AVS Forum'daki kullanıcı yorumlarını incelemekte de büyük fayda var...
    Ben Onkyo TX-SR 805'i yaklaşık 2000 Ytl civarı almayı planlıyorum; 875 için " bir miktar " olarak nitelediğin fark, benim bir AV Receiver için ödeyeceğim meblanın üstünde; ki o farkı vermeye değer bir yetenek görmüyorum 875 için...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.