Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
49
Favori
38.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • harunefetr kullanıcısına yanıt

    stok yok şuan ama alan olduysa hayırlı olsun. rekor düşük fiyatla satışa açmışlar :)

  • Atcos kullanıcısına yanıt

    hocam ben de aynı şeyi yaşadım. Acaba click bait yapıp milletteki daha yüksek fiyata alma potansiyeli mi oluşturuyorlar diye düşünmedim değil. Ama sonrasında ben de alınca ikna oldum.

    Görür görmez burada paylaşacağım ben de.

  • Mediamarkt ta kaça listelenmişti?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akelei kullanıcısına yanıt

    53999 ₺

  • İyi fiyatmış. Kaçmış. Nasip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir G9 Odyssey kullanıyordum. İşim nedeniyle geniş ekran kullanmama gerekiyor ama aynı cihazda oyunda oynadığım için yormaya başlamıştı artık. Bu sebeple 21:9 formatındaki MSI MAG 341CQP QD-OLED monitörü aldım ancak bu konuyu yeni gördüm ve burada panelin Gen 1 olduğunu öğrendim. İade etmeli miyim. Kullanan arkadaşlar var mı?

  • İşiniz gereği yazılım, doküman, yazı vs işleri ile uğraşıyorsanız , 2K OLED monitörlerin en zayıf yönü text clarity (yazıların netliği), bu konuda 2k OLED yerine iyi bir 4k IPS modeli tercih ederim.

    Bu arada yeni jenerasyon 4K OLED monitörlerde bu Text Clarity konusunda ciddi bir iyileşme söz konusu, sadece bu bile 4K modele geçmek için yeterli sebep bence, eğer imkanınız varsa iade edin ve bizim gibi 4K 240 Hz OLED bekleyenler kulübüne siz de katılın.

  • Atcos kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • MSI MPG 321URX veya Asus PG32UCDM, bunlardan herhangi birini stoklarda yakalarsanız, en azından aldıktan sonra burayada paylaşabilirseniz çok seviniriz. Teşekkür ederiz.

  • Mat ve parlak kaplamayı kıyaslamış



    optimumyoutube
    Check prices on Amazon below current monitor recommendations Insane value $115 monitor: https://geni.us/oi8Vb Top 1080p / 240Hz: https://geni.us/v5WRy Best 1080 360Hz: https://geni.us/xjDHU God-mode 540Hz: https://geni.us/IOFySD Top OLED 240Hz: https://geni.us/WVQ6Z0S ASUS 4K 32" OLED: https://geni.us/xEfsYfQ LG 32GS95UE: https://bit.ly/3VsGAHj The wave of new OLEDs are split down the middle - is a matte coating or glossy coating better? In this video I compare the LG 32GS95UE to the ASUS PG32UCDM. Need a new wallpaper? https://optimum.store Video gear Camera: https://geni.us/5YfMuy Primary Lens: https://geni.us/pWnoPBr https://www.instagram.com/only_optimum/ https://www.twitch.tv/optimum https://twitter.com/OptimumTechYT As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. Nothing is sponsored / paid promotion, however some hardware is sent for review and kept.
    https://www.youtube.com/watch?v=fkGtsatPGT4
  • justcontrol kullanıcısına yanıt

    34 inch var işinizi görecekse haber vereyim dedim.



  • Atcos kullanıcısına yanıt

    Merhaba RTX 4080 kulanıyorum ben bu 4K için halen hazır olmadığını düşüniyorum 2K daha ideal bana göre ekran kartınızı öğrenebilirmiyim RTX 4090 var herhalde ve daha önce 4K kulandınızmı kaç FPS alıyordunuz yazarmısınız çok merak ediyorum.

  • Onu gen 1 panel oldugu için düşünmüyorum dostum, teşekkür ederim yinede ilginize. Bende de 4080 var, 4k da hiç sorun olacağını zannetmiyorum çünkü dlss3e güveniyorum. Epey bir araştırdım, 4080 dlss3 ile bir çok extreme oyunu herşey ultrada + RT 100 fps üzerinde oynatıyor. Dlss3 + frame generation gerçekten mükemmel teknolojiler.

  • 4090 olsa çok tatlı olur tabi de :).

  • Merhaba, yukarıdaki arkadaşa katılıyorum 4080 super kullanıyorum, (bir yıl sonra bu zamanlar 5080 kullanıyor olurum). Hepimizin malumu bu DLSS ve Frame Gen. teknolojileri RTX kartları olduğundan 2 misli daha güçlü kılıyor, bu sayede piyasadaki pek çok AAA oyunu 4K çözünürlükte ultra ayarda 60 FPS üzeri, hatta oyunların önemli bir kısmını 80-100 FPS üzeri oynatabiliyor.

    Tabi bazı istisna oyunlar var; henüz optimizasyon problemi olan ve 4090 ı bile 4K ultra ayarda ağlatan oyun Alan Wake 2 var, bu tip oyunlarda şimdilik 4k medium ayarlarda oynamak çözüm olabilir.

    4080 özelinde, bu kart 4k gaming için giriş seviyesi bir kart bence de , RTX50 serisi kartlar çıkana kadar gayet güzel iş görür 4K çözünürlük için.

    4090 için yüksek rakamları vermek benim açımdan gereksiz, 4080 ile aradaki farkı bugün yatırım olarak değerlendirsek 1 yıl sonra 5090 aldırır belki ,

    2k çözünürlük içinse 4080 orantısız güç (Overkill) , 2K için bir sistem yapsam RTX 4070 düz veya süper modeli fazlasıyla yeterli olur, aradaki fark ile üst düzey bir monitör alınır.

    Bir de oyun dışında kullanımı var monitörün, evimde televizyon kullanmıyorum mesela , internet üzerinden tonla 4K içeriğe ulaşabiliyorum, film,dizi maç, youtube sırf bunlar için bile 4K monitör alınabilir,

    ayrıca her jenerasyon GPU çıktığında yenilerken monitörü en az 4-5 sene kullanıyorum, bu bakımdan monitöre yapılacak yatırım GPU dan daha önemli bence.





  • enja kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 4090 kullanıyorum. Aklına gelebilecek triple a oyunlarının %95 ini 4k ultra ayarlarda +60 fps oynatıyor. Dlss açarsan +100 gibi düşün. Senin soruna gelecek olursak 4080 de gayet 4k için yeterli olur. Dlss açmasan bile çoğu oyunda tertemiz akar. Dlss destekli oyunlar için konuşmaya bile gerek yok çok çok rahat yeter. 4080 2k kartı değil zaten. O kartı 2k da kullanmak hakaret olur :)

  • Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti,


    Asus Türkiye daha ürünler memlekette yokken, bu Sponsorlu İncelemecilerimize ürünleri gönderir onlarda öve öve incelerlerdi.


    Bu monitörde böyle bir durum sizce neden olmadı ?


    Koskoca ülkede son kullanıcıların bile eline geçti, yabancı videolar gırla gidiyorken bir tane incelemesi yok bizim ülkemizde garip değil mi sizce de ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 5 Nisan 2024; 10:28:22 >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen bizim pazarda çok büyük bir payı olmayacağını düşündüler, dolayısıyla bunun için içerik üreticilerine ekstra para vermek istemediler.


    Çünkü sadece 3. nesil QD OLED'ler değil, eski nesil WOLED, QD OLED'ler içinde fazla bir içerik yok

  • donda kullanıcısına yanıt

    Bu da bizim inceleme uzmanlarımızın, inceleme yapmak yerine sponsor olduklarını bir kez daha gözler önüne seriyor.


    Kendileri alıp, ben bu ürünü aldım enine boyuna inceleyim gibi dertleri yok. Asus göndersin reklamını yapayımdan ibaret olduğunu gösteriyor.


    Bu sebepten ülkemizdeki incelemelere güvenilmiyor işte.


    Tüm dünyada büyük bir iştahla beklenilip incelenen ürünler bunlar. Zira ülkemizde de stok geldiği gün biten ürünler.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.