Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.217
Cevap
147
Favori
186.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda505

Geldi vatan bilgisayarda absürt fiyata listelendi diğerlerine de düşer yakında.

Evet şimdi gördüm. Fiyat şaka gibi 71500 nedir yahu. Gaming Gen'de listelemiş 73000 TL'den yuh 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 14 Ekim 2025; 9:27:39 >

Saçmalık 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Battı balık yan gider deyip ön siparişi geçtim.

elimdeki 1080P 27’ den sonra 2K, oled deneyimi bakalım nasıl olacak.

Şimdi işin yoksa bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Ekim 2025; 16:24:48 >

hayırlı olsun kağıt üzerinde gayet güzel özellikler vadediyor 4.nesil WOLED'ler yani şu an bir oled alacak olsam ilk tercihim olurdu bu monitör uzun vade de fiyatı bu rakamlarda kalmaz ondan yüzde yüz eminim. uzun süreler güzelcene kullanın.

bu arada nereden aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 14 Ekim 2025; 16:30:20 >

Teşekkür ederim hocam.

itopya' dan başım ağrıdı için Tebilon' dan aldım, bilmiyorum nerden alsam daha iyidir.

Bu arada hangi kabloyu kullanmam lazım, DP 1.4 , HDMI 2.1 mi?

Birde oled yanığı oluşmaması için başlat çubuğunu gizlesem yeterli mi ?

Ve hareketli duvar kağıdı mı kullanmak lazım acaba? Walpaper engineer gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Ekim 2025; 20:39:14 >

gördüğüm kadarıyla zaten 3 yer satıyor tebilon, itopya ve sinerji üçü içinde en sıkıntısız yer tebilon bence iyi yerden almışsınız. itopya ve sinerjinin satış sonrası hizmetleri malum ortada o yüzden oralara bulaşmamanız iyi olmuş.

dp 1.4 eskidi artık hdmi 2.1 arayüz kullanın amazonda hdmi sertifikalı orjinal hdmi 2.1 kablolar var onları tercih edin kablo deyip geçmeyin fark ettiriyor. kutu içinde çıkan kablolar genelde görüntü gelsinde nasıl olursa olsun mantığıyla konulmuş ucuz kalitesiz kablolar oluyor onları şahsen tavsiye etmiyorum.

oled yanığı hususunda ofis ortamında kullanmayacaksanız endişelenmenize gerek yok gün içinde 4-5 saat kullansanız bile yeni nesil OLED'lerde koruma üst seviyede ciddi manada yanık oluşmaması için firmalar güzel çözüm üretiyor tabiki %100 kesinlik kimse vermiyor o yüzden de 3 yıl garanti veriyorlar. samsunglarda 2 yıl bu arada

bende samsung OLED G6 var geçen sene kasımda almıştım 1 senedir aktif kullanıyorum hafta içi akşamları 3-4 saat açık hafta sonları en az 6 pazar günleri yeri geliyor öğlen 12'den akşam 11-12 lere kadar kullanıyorum full açık daha bir yanık olmadı

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Özellikle ev ortamına yetecek bir parlaklıkta kullanıyorsanız başlat çubuğunu gizlemenize gerek yok. Ben %25 parlaklıkta 1.5 yıl günde 8 10 saat kullandım bir sorun olmadı. En az %90 ında tam ekran görüntü kullanmadım. Görev çubuğu görünüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Ekim 2025; 9:31:4 >

ürünün genel fiyati suan cok pahali. ben de yurt disinda takipteyim 1250 euro'dan listelediler

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/206829730_-rog-swift-oled-pg32ucdmr-asus.html

Teşekkür ederim hocam, sevindim doğru yerden aldığıma.

Ben sizin gibi kullanıyorum, akşam en fazla 3 saat, hafta sonu yoğun.

Silmek için ne kullanıyorsunuz, LCD' leri silmek için ürün varda hepsi iz bırakıyor ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Ekim 2025; 20:5:59 >

Teşekkür ederim hocam.

Ev kullanıcısıyım, hareketli duvar kağıdı kullanın, simgeleri, başlatı gizleyin gibi yorumlar okuyunca korkmuştum ne alıyoruz diye :)

%25 parlaklık çok az değil mi hocam, hiç oled deneyimlemedim.

Tam ekran görüntü kullanmamayı anlamadım.

Windows dan ekran koruyucuyu yok seçip(siyah ekran) süresini kendinize göre ayarlayıp mutlaka aktifleştirin böylece acil işiniz çıkıp başından kalktığında içiniz rahat olur durmadan ekranı düğmeden kapatmayarak deformenin de önüne geçersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anuminas1994 -- 15 Ekim 2025; 20:8:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung 34" Odyssey OLED G8 G85SD LS34DG850SUXUF bu modeli kullanan var mı ?

Çok fazla bişey incelem vs bulamadım.

• Merhaba arkadaşlar, Asus’un PG32UCDMR modeli ile aranıza katıldım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Yorumlar parlaklık konusunda biraz endişelendirmişti ama beklediğimden çok daha parlaktı ve kısmak zorunda kaldım. Renkler ve tabii ki siyahlar muazzam.

OLED Tv uzun süredir kullansam da bu ilk OLED monitörüm oldu. Bildiğim kadarı ile satın aldığım monitör geçen yıl çıkan PG32UCDM’in DP2.1 versiyonu. PG32UCDM sahibi dostlardan gelecek tüyolar harika olur, milyon tane ayar var menüde

6 aydır kullanıyorum.2k panel var geniş ekranda tizen işletim sistemi ve kumanda da mevcut.kumanda önemli bir artı.bir önceki g85sb deki saçma micro hdmi girişleri yok klasik girişler var ekran mat yansıma yapmıyor.renkler ve kontrast doğru ayarlarla muazzam gözüküyor.samsung mat ekranları seviyorum.tavsiye edebileceğim bir monitör

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Teşekkür ederim hocam.

Ev kullanıcısıyım, hareketli duvar kağıdı kullanın, simgeleri, başlatı gizleyin gibi yorumlar okuyunca korkmuştum ne alıyoruz diye :)

%25 parlaklık çok az değil mi hocam, hiç oled deneyimlemedim.

Tam ekran görüntü kullanmamayı anlamadım.

Parlaklık oranı markaya göre çok değişiyor. Birinde 60 70 diğerinde %15 20 sine denk olabiliyor. %25 de parlaklık da kullanıldığım MSI 321 URX de SDR görüntü için kalibre edilmiş parlaklık değeri. Rtings sitesinden bu ve diğer ekranların değerlerine bakabilirsiniz.

Qd oled de yanmadan çok çizilme için dikkat etmeniz lazım. %70 etil veya izopropil alkol + saf su karışımı ve gözlük temizleme bezi kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 17 Ekim 2025; 2:29:9 >

Dostum ilgin ve cevabın için çok teşekkür ederim. 32" Odyssey OLED G8 G81SF 4K modeli almıştım. Bununda iki versiyonu varmış bi Smart özelliği olan bide olmayan. Benim aldığım olmayanmış bu sebeple iade etmiştim.

Kumandası ve smart özelliği olan cihaz çok önemli. Bu sebeple G8 G85SD LS34DG850SUXUF modeli satın aldım. Yarın deneyimleyeceğiz bakalım ;)

Tekrardan teşekkürler

Hayırlı olsun hocam nereden aldınız acaba? Fiyat nedir

Teşekkür ederim, ürün geçen ay ABD’de B&H Photo sitesinde stoklara geldi 1299 dolara ve DHL ile yurtdışı gönderim de yapıyorlar 120 dolardı o da sanırım. Şu an bulunduğum ülkede (Kuveyt) devlet gümrük ücreti vs almadığı için 1420 dolara gelmiş oldu total.

Monitör muhtemelen 1-2 aya yerel marketlere düşer ama 2 hafta önce bilgisayar topladığım için monitör ihtiyacım vardı o sebeple yurtdışından sipariş ettim.

Smart olan versiyon eski biliyorsunuz. Bazi kalite problemleri olan bir monitör. Çok kişide portlarin bulunduğu kısımda sorun vardı. Samsung nasıl böyle bir ürün yapmış ilginç. 29.000 hatta 25 bin e bilen alanlar oldu fiyatı iyi orasına lafım yok. Ben olsam parlak ekran alırdım. Mat ekranda denedim glossy gibi değil. Başlarda glossy ekranlara önyargılı davraniyordum ama ilk zamanlardaki laptoplardaki glossy gibi değil artik yansımayı oldukça azaltmışlar. Kullanıldığı alan çok aydınlık değil parlak ekran var daha iyi görüntü veriyor. Daha canli ve net.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.