Şimdi Ara

Yeni nesil Nvidia ION ile Internet Explorer 9'un tadını çıkarın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarına browser kurma becerisi olupta hala i.explorer kullanan var mı acaba ?
  • ilgimi çekti İon a sahip netbook ta windows 7 teması kaldırımılmış .
  • IE9 ve nvidia =) Ancak bir ikili bu kadar bir birine yakışır. ( al birini vur ötekine )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Public_Enemy
    bilgisayarına browser kurma becerisi olupta hala i.explorer kullanan var mı acaba ?

sanırım ie8i w7 ile kullanmadın..tavsiye ederimm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

bilgisayarına browser kurma becerisi olupta hala i.explorer kullanan var mı acaba ?

vista ie8 ikilisini kullanıyorum, w7 ile daha mı parformanslı çalışıyor?
  • Selam arkadaşlar, o kadar anlamadan görmeden vurmaya alışmışız ki; iki pc arasındaki farka bile bakmıyoruz.Eskiler bilirler windowsu bile kaldıramayan pclerde görseli kapatır performans moduna getirirdik. demo kurulu olan pc performans modunda çalışıyor biraz dikkatli bakarsanız adamın tepsiler göstermemeye çalıştığını fark edersiniz. ilkinde iki pc birbirine bağlı imajı verilmiş (map zooming) tek pad ile ikisini kullanıyor; ama birden bir oyun açıyorlar ve bir bakmışız diğer pc de bir çift el oyun oynamıya çalışıyor (hani tek touchpad ile kullanılıyordu?).

ie9 belki hızlıdır ama bu video tarafsız değil geldi bana.
  • Firefox tam 70 - 35 kare veriyor.
    Internet explorer 3 kare falan
  • core duo 2 de 3.2 hz %60 kullanım var işlemciden
  • ION olan notebookun teması aero değil. Şartlar eşit olmaz böyle!! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

vista ie8 ikilisini kullanıyorum, w7 ile daha mı parformanslı çalışıyor?

hemde nasıl..bide son java yuklemesinden sonra hızına hız katmış..ie8 w7 ye cok iyi optimize edilmiş..
  • 8 Mb' lık O/B Intel heralde o...
  • IE 9 önizleme sürümünü indirdim gayet başarılı
  • ne yani artık kullandıgımız tarayıcıya göremi ekran kartı alacaz ilerde yoksa.hadi oyunu anladıkta
    nvidia>explorer destekli , firefox>Ati tabanlı bilgisayarlarda daha iyi çalışıyor falan...
  • Bu ne saçmalık ?

Toshiba aero açık, transparan ekranlar köklenmiş. ION olan da tüm özellikler kısılmış tema bile yok.

nvidia klasiği diyorum, zorla adamı konuşturuyosunuz. Resmen terbiyesizlik, birşeyin daha iyi olduğunu göstereceksen aynı şartlarda göster. Kim bilir CPU frekansını nası yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Kasan makinede IE değilde chrome kullansalardı bu kadar kasmazdı

• böyle yalandan yere haber yapan adamlara her zaman gıcık olmuşumdur şimdi iki kat arttı gıcıklığım.Neden toshibanın aero özeliği açık diğerinde değil...Tabii bu görünen kısmı eminim NVİDİA nın bir parmağı vardır bu videoda ve kesin diğer pc netbookun cpusu frekans olarak yokları oynatılmıştır
  • Mükemmellik bu olsa gerek bakalım

diger taraflardan nasıl bir tepki geliçek
  • msndeki gibi ie6 ya da zorunlu güncelleme getirselerde kurtulsak artık şu ie6 dan
  • nvidia zaten internet explorer kullananları hedefliyor bravo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.