Şimdi Ara

Yeni nesil Nintendo Switch bekleyenlere kötü haber: İşte en erken çıkış tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Nintendo Switch bekleyenlere kötü haber: İşte en erken çıkış tarihi
    Görünüşe göre Nintendo'nun 2023'te veya 2024'ün başlarında yeni bir Switch modeli piyasaya sürme planı yok. Japon yayın kuruluşu Nikkei Asia'ya konuşan kaynaklar, "yeni bir ürün lansmanının en erken önümüzdeki ilkbahardan önce gerçekleşmeyeceğini" söyleyerek bu noktayı yeniden teyit ederken, Nintendo'nun mali tablolarına kısa bir bakış atmanın bile bunu doğrulayacağını ifade ediyorlar.



    Nintendo’nun finansal verilerine göre azalan donanım ve yazılım satışlarının etkisiyle net satış gelirlerinde 3 milyar dolardan fazla bir düşüş yaşadı. Switch sevkiyatları da 5 milyon adet azaldı ve sevkiyatlar satışlara eşit olmasa da, Nintendo satışların da azaldığını doğruladı ve bu da 1,7 milyar dolarlık donanım kazancının düşmesine neden oldu.



    Yeni nesil Nintendo Switch için beklemek gerekecek



    Yeni nesil Nintendo Switch bekleyenlere kötü haber: İşte en erken çıkış tarihi
    Nisan 2023 - Mart 2024 dönemini kapsayan mevcut mali yıl olan FY24'ün aslında daha kötü sonuçlar vermesi bekleniyor. Nintendo, 15 milyon Switch sevkiyatı öngörüyor ki bu da konsolun 2017'de piyasaya sürülmesinden bu yana en düşük yıllık sevkiyat dönemi anlamına geliyor. Nintendo ayrıca net satışların yüzde 9,5, faaliyet kârının yüzde 10,8 ve net kârın yüzde 21,4 oranında düşeceğini tahmin ediyor. Bu arada, Ar-Ge harcamalarının ise yüzde 7'nin üzerinde artması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Oyunculara müjde: Xbox'ın sevilen özelliği Windows'a geliyor!



    Bu durum iki şeyi açıkça gösteriyor: FY24, Switch'in yaşam döngüsünde aşağı doğru (haklı olarak sistem 7. yıla giriyor) bir eğim olacak ve Nintendo, Ar-Ge harcamalarının da yansıttığı gibi bir şeyler için hazırlanıyor. Dolayısıyla , Nintendo'nun en erken Nisan 2024'e kadar yeni nesil bir donanım çıkarmayacağı belirtiliyor.



    Nintendo Başkanı Shuntaro Furukawa, Japon yatırımcılarla yaptığı bir soru-cevap görüşmesinde yeni nesil donanımlar hakkında da kısa açıklamalarda bulundu. Furukawa, Switch ekosisteminin şu anda yıllık 114 milyon oyuncuya sahip olması nedeniyle şu anda yeni nesil donanımı piyasaya sürmeye ihtiyaç olmadığını söylüyor, ancak Switch ile ufuktaki yeni konsol arasında sorunsuz bir geçiş noktası bulmanın çok önemli olduğunu belirtiyor.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/91406/report-next-gen-switch-wont-launch-until-april-2024-at-the-earliest/index.html







  • Kardeş konsol bu, PC değil. Sürekli bir sürüm yenilemesi yapılmaz. Konsolu alırsın keyfine bakarsın. Olayı budur. Ayrıca bu bir el konsolu, evine koyduğun PS5 gibi AAA oyun grafiğiyle coştuğun bir makine de değil bu Switch. Klasmanı farklı. Kendine has oyunları olan bir cihaz. Tetris'ten bozma bir oyun koy yok satsın. Olayı bu.


    Senin şahsına yana sana direkt olarak cevap yazmadım ancak yazdığım şeyi bayağı içerlemiş ve şahsî algılamışsın. Ama bu da senin sorunun benim değil. Son olarak şaka gibi insanlar şaka gibi karakterler.

  • Ya yuh ama artık. Yeter be kardeşim içinde 2015 yılında çıkan cpu-gpu var ki o zaman bile çok güçlü değildi. Apple ı geçtiler bunlar da.1,5 yıldır bekliyorum güncellensin de alayım diye.

  • Adamlar oyun ve konsol satışlarından memnun. Oyuncuları da memnun olacak ki satın alıyor. Ne diye adamlar zırt pırt donanım yenilesin ki. Kendine has oyunları bulunan el konsolu sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    2015 donanımı diyorum. Adam zırt pırt diyor. Bide bu yorumu beğenenler var şaka gibi yorum şaka gibi kitle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENTÜRKTEYNMENT -- 14 Mayıs 2023; 20:07:55 >
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

    Kardeş konsol bu, PC değil. Sürekli bir sürüm yenilemesi yapılmaz. Konsolu alırsın keyfine bakarsın. Olayı budur. Ayrıca bu bir el konsolu, evine koyduğun PS5 gibi AAA oyun grafiğiyle coştuğun bir makine de değil bu Switch. Klasmanı farklı. Kendine has oyunları olan bir cihaz. Tetris'ten bozma bir oyun koy yok satsın. Olayı bu.


    Senin şahsına yana sana direkt olarak cevap yazmadım ancak yazdığım şeyi bayağı içerlemiş ve şahsî algılamışsın. Ama bu da senin sorunun benim değil. Son olarak şaka gibi insanlar şaka gibi karakterler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hadi ya öyle miymiş ben bunu tost makinası sandım ondan dedim. Bilmeden bu kadar nasıl konuşuyorsun anlamıyorum. Şuan herkes benim dediğim gibi şikayetçi bu durumdan son yıllarda çıkan çoğu oyun switch de ya çok kötü gözüküyor ya da kasıyor. Kullanıcılar memnun değil şikayet ediyor. Sen de kalkmış bu saçmalığı savunuyorsun.

  • Tüh,keşke gelseydi

  • Nintendo 7 yil once bir Zelda yaptı oyun dunyasına açık dünyayı öğretti. Şimdi 7 yıl sonra onu 3e 4 e katlayan bir devam oyunu yaptı. Bunu da muhtesem grafiklerle yapsaydı onu hiçbir guncel el sistemi ile açamazdın yeni cihaz yapmak zorunda kalırlardı. Görüntü isteyen Ps5 alsın Nintendo yine oyun nasil yapılir dersi veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konsoldan o kadar şikayetçi herkes, satışlar 130 milyona dayanmış, muhtemelen tarihin en çok satan konsolu olacak, oyunlar 30-40 milyon satıyor. Vallahi şaka gibi yorumlar okuyoruz, şu sakin tatil günümü şenledirebiliyorlar sadece.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.