Şimdi Ara

Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
9.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Halk ekmeğe yüzde 33 zam gelmiş konuştuğunuz şeye bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk duyurulduğunda ilgili yazıyı düzgün bir kaynaktan okumuş ve ekimde kalkmayacak ekimde tekrar güncellenecek belki arttırabilirler ama kesinlikle düşmez düşecek demiyor demiştim. kimse inanmamıştı ekimde kalkacak nigga aha diye mış muş gazete linki atıp durmuşlardı. zaten haberi de yoktu aynı şeyi atıp duruyorlardı. düşecek zaten demiyordu arttırmadıklarına dua edin. link falan atıyordunuz ne oldu?

  • berk768 kullanıcısına yanıt
    gelişmiş ülkelerde insanların açlık sınırınını 2 katı altındada yaşamasına izin verilmez,devletin parasıyla cikolata alsan hesabını sorarlar,hakkını hukukunu alırsın ben akp liyim desen dokunulmazlıgın olmaz 500 milyarlık araclar kiralayıp en ucuzunu kiraladık demezsin, 25 yaşında dünyayı gezersin,altında son model araban olur evini 2 yıl calısır alırsın, 10 tl internetin olur,almanya gibi ülkeler öğrencilere bedava laptop dagıtır vs vs vs Siz gelişmiş değilsin açsınız doymuyorsunuz yandaşlarınızı doyuramıyorsunuz yedikçe daha fazla içtikçe daha fazla en iyi arabalar en iyi saraylar herşeyin en iyisi ejder meyveli kokteyler 5milyarlık çaylar altan ısıtmalı hurma ağaçlarınız var. Bu ülke sizi doyuyamıyor artık defolun gidin çölünüze
    Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı





  • berk768 kullanıcısına yanıt
    %50 enflasyon var ülkede al sana kapasite
    TRT futbol programı için 414 bin TL ödüyor al sana kapasite
    Geçilmeyen köprü için Devlet zararına da olsa garanti para ödüyor her yıl dolar euro üzerinden al sana kapasite ve bu köprülerin maliyeti 1 iken 3 'ü kabul etmiş devlet al sana kapasite

    Gıda zam oranları en az %40 al sana kapasite

    İşsizlik almış başını gitmiş al sana kapasite

    Daha sayalım mı?Boş vakitlerimi ülkede neler oluyor neler bitiyor bunlara kafa yoruyoruz ülkeye faydamız da bu boş boş insanları buralara gelip provoke edip mahkemelere verdirmiyoruz...

  • Ben size diyim, bu amazon üzerinden yurt dışı sipariş olayını çok etrafa yaymayın. Bu kadar popüler olduğunu öğrendiklerinde hemen taş koyacaklardır. Henüz çok farkında değillerdir eminim, zaten ön alımlar çok sınırlı olduğundan bizim ülkeden alabilen çok fazla insan olmuyor o yüzden gözlerine çarpmıyordur. Ama stoklar aşırı arttığında bu saatten sonra herkes yurt dışı amazon üzerinden sipariş verecek, işte o sıra patlak verebilir.


    Bas bas bağırmamanızı öneririm, olan size olacak benden demesi.

  • Stoklar gelince amazon'dan alırız, KDV de vermeyiz, ülke içindeki satıcı da kazanmaz. Keyifleri bilir.

  • Kendi düşüncelerimi dile getirdim arkadaşlar.https://www.youtube.com/watch?v=-QXsTuybinQ&t=6s

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperepla

    Halk ekmeğe yüzde 33 zam gelmiş konuştuğunuz şeye bak.

    Olur. Ekmek dışında bir şey konuşmayalım. Tek derdimiz ekmek olsun. Onlar da hiçbir lüksten eksik kalmasın. Tam da istedikleri gibi. Sadece karnı doyan günde 10 saat kendilerine çalışan bir kitle. Konuştuğumuz da alt tarafı 500 dolarlık bir elektronik eşya.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slim Charles

    Olur. Ekmek dışında bir şey konuşmayalım. Tek derdimiz ekmek olsun. Onlar da hiçbir lüksten eksik kalmasın. Tam da istedikleri gibi. Sadece karnı doyan günde 10 saat kendilerine çalışan bir kitle. Konuştuğumuz da alt tarafı 500 dolarlık bir elektronik eşya.



    Alıntıları Göster

    konsol bulamıyorlarsa atari oynasınlar Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt

    üzücü olan bu herife dünya lideri diyorlar ama ön görüsü bu kadar düşük birisinden bırak dünyayı afrika kabilesine lider olmaz.

  • eski siparişlerde gördüm yine hüzünlendim. 1.000 tl'ye ps4 Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı 


    Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı
  • Hükümet halkın ihtiyacını düşünmek yerine tamamen fırsatçılık üzerine yönetiyor ülkeyi. Z kuşağı sonunu getirecek akp'nin vatandaşlık verdikleri suriyeliler bile kurtaramayacak sandıkta kendilerini

    Akp gittiği gün bu ülkenin en büyük bayramlarından biri olacak, yeşerecek tekrardan kaybolan ümitlerimiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 24 Eylül 2020; 16:30:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık bu millete ya, 90'lar da bu ülkenin alım gücü şimdikinden çok daha yüksekti. Hatta, şu an alım gücü falan kalmadı. Yiyip bitirdiler bu ülkeyi, çok yazık oldu çok.

    Parlamenter sisteme dönülmeden, hatta eskisinden daha güçlü bir parlamenter sisteme dönülmeden hiç bir şey düzelmez, düzelmez, düzeeelmeeezzz. Başkanlık sistemiyle yönetilen hiç bir ülkenin burnu ..ktan çıkmaz. İstisnalarda kaideyi bozmaz.

    Ülkenin kaderiyle ilgili alınacak en ufak karar bile TBMM'de alınacak. KHK ve torba yasa denen saçmalık bir daha geri gelmemek üzere kaldırılacak. En küçük, en önemsiz yasa bile en açık şekilde tek tek canlı yayında TBMM oylamasına sunulacak. Öyle gece yarısı veya sabaha karşı değil, mesai saatleri içinde oylamaya sunulacak. Hiç bir yasa için acele edilmeyecek. Devlet kurumlarında dönen rüşvetin ve şuursuzca para harcamanın haddi hesabı yok. Genel müdürler, daire başkanları ve yardımcılarının kurumun kasasından yaptıkları lüks harcamalar, seyahatler ve kullandıkları lüks cihazlar devletin bütçe açığını derinleştiriyor. Bu makamda olan kişilerin taşeronlar ve müteahhitler ile bağlantıları çok iyi denetlenecek. İdeolojileri farklı olan siyasi partiler bile bir birlerine iş paslar duruma gelmiş, söz konusu rant ve işe adam sokma olunca MHP'li vekil HDP'Li vekilin, HDP'li vekHil MHP'Li vekilin işini hallediyor. Bu rezilliğe nasıl çözüm bulunur bilmiyorum ama bir şekilde caydırıcı cezalar gelmeli. Adalet tam anlamıyla ama tam anlamıyla bitmiş durumda. Katibinden, hakimine kadar adliyelerde dönen rüşvetin haddi hesabı yok. En küçük memurundan hakimine kadar adliyelere çok büyük temizlik ve denetim gerekiyor. Ayrıca, ranta bir nebze olsun dur diyebilmek için memleketin dört bir yanındaki her ihale TBMM'nin onayından geçecek ve her şeyden ama her şeyden daha önemlisi seçim barajı denen saçmalık kaldırılacak.

    Aksi taktirde Türkiye bir arpa boyu yol ilerleyemez. Hızla itibar kaybetmeye, parası değersizleşmeye devam eder.

    Şu an 1 ABD Doları = 75 Arjantin Pesosu (Bir kaç sene önce tıpkı TL gibi 6-8 arasında gidip geliyordu. Sonra ne oldu, çok kısa sürede 75 odu. Ekonomisi Arjantin ekonomisine çok benzetilen Türkiye'de böyle bir durumun olmayacağının garantisini kim verebilir? Siz yabancı yatırımcı olsanız böyle bir ülkeye yatırım yapar mısınız?





  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Haklı olduğunuz taraflar var ama ben zaten kendini yetiştiren insanlar için dedim. Onlar siz veya ben demeden zaten gitmenin yolunu araştırıyor. Yurtdışında yaşamaya alışan insanlar tabi oradaki düzene alışıp değişebilir. Bunda bir sakınca görmüyorum. Ayrıca gençler üretecek ama eğlenceye de vakit bulmalı. Kimisi içki içebilir, kimisi de evde oyun oynar. Artık o bile zorlaştı. Şu an süren başkanlık sistemi ülkeye uymadı. Gelinen durum ortada. Evlilik bile pahalı bir iş gençler için. Güvensiz bir ortam var. Tabi ilerde durum değişebilir ama sanmıyorum.

  • bedo20 kullanıcısına yanıt

    Birileri sürekli gaz çıkarıyor, ama pardon diyen yok...

  • Verginin vergisinin vergisini veriyor hâle geldik. O vergi hayatta yüzde 20ye inmeyecek...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enis Kirazoğlu açıkladı az önce bayii kazancı hariç 9500 TL diyor. Bayi kazandığı para ile 10.500 lira civarı

  • Zaten önceki benzer içeriklere de yazmıştım; Türkiye'de hiçbir vergi geri alınmaz ya da bugün alınsa yarın yerine konulur!

  • Bugüne kadar getirilmiş bir verginin kalktığını ne zaman gördünüz bu ülkede..Bu ek verginin kalkacağını düşünen yoktur umarım..

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.