|
Bildirim
|
Piyasada çok fazla iş yok ama çalışacak çok insan var. Durum böyle olunca her şey işverenlerin lehine işliyor. Bu yüzden forum köşelerinden beylik laflar yazmayın derim, öyle ya da böyle sizi bekleyen gelecek az çok belli. Özel bir yapınız ya da yeteneğiniz yoksa haftada 6 gün asgari ücretle çalışmaya mahkumsunuz. Kaldı ki özel sektör herkese hak ettiğini veren bir yapıya sahiptir, sizin yerinize başkası sizin işini yapıp aynı parayı kazanıyorsa sizin ekonomik değerini sıfırdır.
Hadi geçmiş osun. |
Bu şekilde bir yaşama hayır diyebilenlerden olduğum için 3 yıldır işsizim. Patronlar vezir kendim rezil olacaksam, evlendiğimde eşime çocuğuma zaman ayıramayacaksam, zombi gibi yaşayacaksam, emekli olduğumda(tabi olabilirsem) 600tl ile avunacaksam ederim öyle iş hayatının içine.
|
hocam insanları uyuşturmuşlar, türkiye gelince görüyorum, tv ,yok dizi,yok acun,futbol. insanlar düşünmez halde.
arada gaz veriliyor, 3-5 çocuk, fabrika,madenlere köle, orduya asker lazım. çünkü bunlar azalırsa,zenginin rahatı bozulur, insanlar düşünmemeye alıştırmışlar!! |
Ben üniversite 2. Sınıftayım mühendislik okuyorum yıl 2008. kuzenim liseden mezun olmuş üniversite sınavında güzel bir puan almış çocuğun tek hayali mimar olmak. Neyse tercihler geldi çattı kardeşim dedi ki abi ben okumuycam lan dedik napacan hayvancılık yapacam köyde arazi çok çar boş boş bekliyor. Amcamı ikna edip 10 tane dana aldırmış 20 30 tanade koyun. Çocuk hayvandan hayvancılıktan hiç anlamaz lisedeki matematik hocası çocuğun kafasına girmiş boşuna okumayın para hayvancılıkta diye. Neyse efendim yıl oldu 2018 ben iyi sayılabilecek bir maaş alıyorum( söylersem atıp olur) ama amcamın oğlu şu anda mandıracılık ve hayvancılık yapıyor. En son 300 ineği ve 500 civarı danası vardı.
Bazen diuprum ki kafama sıçıyım |
bu zırtolara anlatamazsın hocam. gitsin köle çalışsın, milletin a..na koyacan diyen adama kölelik yapsın!
Tayyip 3-5 çocuk babasın hayrına demiyor, fabrikalara,madenlere köle, orduya asker lazım,çünkü zengin anca böyle rahat eder. |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 28 Şubat 2018; 20:36:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolobayram -- 28 Şubat 2018; 23:32:48 > |
|