Şimdi Ara

Yeni nesil Corollaya LPG taktıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 model benzinli corollama LPG taktırmayı düşünüyorum. BRC üzerine yoğunlaştım ama başka marka taktıran var mı?

Performansı, tasarrufu nasıl? benzinliden sonra attan inip eşşeğe binmiş gibi olmayalım?

İşin özü değermi yani? Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 12 Ağustos 2010; 15:18:37 >

• Merhaba

http://www.toyota.co/th/models/Altis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:42:58 >
  • serviste de landi renzo marka LPG montajı yapıyorlar. İyi bir marka mıdır landi renzo?
  • Bildiğim kadarıyla İtalyan ve iyi bir marka, arkadaşım alfa 156 sına taktırmıştı ve gayet memnun...
    Ama corollayla uyumluluğu hakında bir fikrim yok...
    Şunu unutmayın LPG işinde usta ve iyi montaj çok önemli ona dikkat edin...
  • Valla açıkçası ben de pek bilgili olmadığım için soruyorum. Ama toyota servisi güvencesinde olacağı için biraz içim rahat. Burdan aldığımız 3. corolla.. Söylediğim servis kardelen (diyarbakır). Çok ilgili ve samimiyetlerine inandığım bir servis. Ama yine de bilgi sahibi olmak istedim marka (landi renzo) hakkında. BRC ile bunun arasında kaldım.
  • benzinli corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:41:57 >
  • Merhaba,

Bende LPG li olarak aldım aracımı. Aldığımda henüz 1000 km önce lpg takılmıştı. LPG nin markası Zavoli. Aldıktan sonra yaklaşık 2000 km kadar kullandım. İnanılmaz memnunum. Çekiş problemi diye birşey yaşamadım. Aksine 125 beygiri sonuna kadar hissettiriyor. Sadece bir kez arza lambası yandı onuda ayarları yapıldıktan sonra bir daha yakmadı. Uzun yolda km de 16-17 krş yakıyor. Gaz markasına göre ve yola göre değişiyor tabi. Şehir içi bugünlerde hesaplayacağım ama tahminim 20-22 krş gibi bir rakam çıkacak.

Bana kalırsa isim yapmış markalar arasından istediğinizi seçebilirsiniz. BRC Zavoli Landirenzo farketmez. Motor garanti dışına çıkmıyorsa tabiki Landi Renzo seçin derim. Motor garantisini bozmaması gerçekten büyük avantaj olur. Bende sıfır alsaydım kesinlikle öyle yapardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni Jetta mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

Valla açıkçası ben de pek bilgili olmadığım için soruyorum. Ama toyota servisi güvencesinde olacağı için biraz içim rahat. Burdan aldığımız 3. corolla.. Söylediğim servis kardelen (diyarbakır). Çok ilgili ve samimiyetlerine inandığım bir servis. Ama yine de bilgi sahibi olmak istedim marka (landi renzo) hakkında. BRC ile bunun arasında kaldım.

Sakıncası yoksa ne kadara anlaştınız, tüm masraflar dahil!
  • corollayı bilmem ama bende 1.0 yaris 2006 model de var. 30 bin km dir BRC lpg li. Araç şu an 70 bin km de. Ne ayar sorunu ne tekleme nede arıza ışığı sorunu hiç yaşamadım. Servisine de 10 bin km de bir gidip filtresini değiştiriyorum 10 liraya.
  • Valla artık benzine para yetiştiremez oldum. Seçimi yapıp en kısa zamanda taktıracam artık.

Benim araçla şehir içi 50 TL lik benzinle 150-160 km gidebiliyorum. (Ort:32 kr ye tekabül ediyor sanırım) aşırı hızlanma fren yaptığım söylenemez. Genelde devirli kullanmaya özen gösteren biriyim. Sizce biraz anoral değil mi bu ?

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Valla açıkçası ben de pek bilgili olmadığım için soruyorum. Ama toyota servisi güvencesinde olacağı için biraz içim rahat. Burdan aldığımız 3. corolla.. Söylediğim servis kardelen (diyarbakır). Çok ilgili ve samimiyetlerine inandığım bir servis. Ama yine de bilgi sahibi olmak istedim marka (landi renzo) hakkında. BRC ile bunun arasında kaldım.

Sakıncası yoksa ne kadara anlaştınız, tüm masraflar dahil!

bikaç gün içerisinde servise gidip landi renzo ve 2A mühendislik yetkili servisinden (teknik LPG) BRC marka için detaylı fiyat bilgisi alacağım.

Bilgilendiririm sizleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 23 Ağustos 2010; 15:14:47 >

• Bayağı uzun bir aradan sonra hem toyota yetkili servisinden hem de sanayiden bilgi, fiyat aldım.

Buna göre;

Toyota Servisinde (Diyarbakır Kardelen) (2-3 adet sıfır km corolla galeriden direk LPG montajına gelmişti, şaşırdım doğrusu.)

Atiker 1500 TL (10 taksit)
    Landi Renzo 1600 TL (10 taksit)

Sanayide (Teknik LPG - BRC Yetkili Servisi)

Atiker 750 TL (10 Taksit)
    Landi Renzo 1500 TL (Pazarlıkla 1450 TL) (10 Taksit)
    BRC 1600 TL (10 Taksit)

Fiyatlara Proje DAHİL.. Ruhsata işleme, sızdırmazlık belgesi, muayene DAHİL DEĞİLDİR. Bunlarda yaklaşık olarak 250 TL civarı tutuyor sanırım.

He bir de benim aracın motor garantisi bitmişti. Kendileri LPG den doğabilecek hasarlar için motor garantisi de veriyorlar. Garantisi devam eden araçlar içinse toyota yetkili servisi ile konuşup sevk alıp, garanti dışına çıkmasının önüne geçiliyor.. Yani her durumda motorunuz garanti altında dendi bana. (Gittiğim iki yer içinde geçerli bu durum)

Sanayide Landi Renzo taktırmayı düşünüyorum..Fiyatlar sizce nasıl?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 28 Eylül 2010; 18:24:04 >

• quote:

Bayağı uzun bir aradan sonra hem toyota yetkili servisinden hem de sanayiden bilgi, fiyat aldım.

Buna göre;

Toyota Servisinde (Diyarbakır Kardelen) (2-3 adet sıfır km corolla galeriden direk LPG montajına gelmişti, şaşırdım doğrusu.)

Atiker 1500 TL (10 taksit)
    Landi Renzo 1600 TL (10 taksit)

Sanayide (Teknik LPG - BRC Yetkili Servisi)

Atiker 750 TL (10 Taksit)
    Landi Renzo 1500 TL (Pazarlıkla 1450 TL) (10 Taksit)
    BRC 1600 TL (10 Taksit)

Fiyatlara Proje DAHİL.. Ruhsata işleme, sızdırmazlık belgesi, muayene DAHİL DEĞİLDİR. Bunlarda yaklaşık olarak 250 TL civarı tutuyor sanırım.

He bir de benim aracın motor garantisi bitmişti. Kendileri LPG den doğabilecek hasarlar için motor garantisi de veriyorlar. Garantisi devam eden araçlar içinse toyota yetkili servisi ile konuşup sevk alıp, garanti dışına çıkmasının önüne geçiliyor.. Yani her durumda motorunuz garanti altında dendi bana. (Gittiğim iki yer içinde geçerli bu durum)

Sanayide Landi Renzo taktırmayı düşünüyorum..Fiyatlar sizce nasıl?

.

Hala sorun yok ve hala BRC. Şimdi birde verso aldım. O da 5-6 bin km den sonra brc lenecek

• Sanayideki usta (Teknik LPG) BRC 150 TL pahallı olmasına rağmen toyota için Landi Renzoyu özellikle öneriyoruz dedi.

Teknik LPG hem Landi Renzo, hem BRC yetkili servisidir.
  • bilgiler için teşekürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_r_a_g_o_n

Emre bilgiler için teşekürler,
    landirenzo bayiden (blu kit galiba mavi ema yazan enjektörler vardı) 1200 10 taksite abim aracına taktırdı
    tümü orjinal parçalar, sadece arka simit tüp seçeceğin bir marka takılıyor.

(enjektörde yazanı tam hatırlıyamadım ema ydı galiba,)

Rica ederim..

Bu fiyata nerde takdırdın?
  • arkadaşım bende 2008 model toyoytama mart ayında brc my-sequnt taktırdım.1550 tl ye.Aracım şu anda 1 litre gaz ile 15 km gitmekte olup rekor üstünü rekor kırıyor.ne ses ne de çekişte düşüklük.BRC yi tavsiye ediyorum.16000 km de aldım aracı ve ertese gün taktırdım.Ama sana en yetkili servislerde taktırmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konamser

arkadaşım bende 2008 model toyoytama mart ayında brc my-sequnt taktırdım.1550 tl ye.Aracım şu anda 1 litre gaz ile 15 km gitmekte olup rekor üstünü rekor kırıyor.ne ses ne de çekişte düşüklük.BRC yi tavsiye ediyorum.16000 km de aldım aracı ve ertese gün taktırdım.Ama sana en yetkili servislerde taktırmanı tavsiye ederim.

Hocam değerlerin çok iyi. Benim yaris 1.0 lpg ile o kadar tüketiyor Gerçi motor küçük kasa ağır ama çekiş çok iyi.
    Ben şimdi versoya 10 bin km bakımından sonra brc taktıracağım. Yaris i Eskişehirli bir minibüs şoföründen almıştım.Ona ulaşmaya çalışıyorum nerede taktırdıysa gidip o ustaya taktıracağım. Ne zaman filtre değştirmeye ıspartaya gitsem her gören çok beğeniyor işçiliğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: konamser

arkadaşım bende 2008 model toyoytama mart ayında brc my-sequnt taktırdım.1550 tl ye.Aracım şu anda 1 litre gaz ile 15 km gitmekte olup rekor üstünü rekor kırıyor.ne ses ne de çekişte düşüklük.BRC yi tavsiye ediyorum.16000 km de aldım aracı ve ertese gün taktırdım.Ama sana en yetkili servislerde taktırmanı tavsiye ederim.

Bu değer şehirler arası değil mi? Şehir içi değeri nedir?
  • otogaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:29:26 >
  • arkadaşım bu veriler şehirler arası ölçülmüştür.yalan yok abartı yok sabit 100-110 arası gittim ve bu değerleri yakaladım.hatta reklam olacak ama ben güvenalgaz kullanıyorum iç anadoluda oldukça yaygın ve ucuz.(ankara1.70--aksaray 1.72--konya 1.90-- yozgat 1.82--kırıkkale 1.60-- amasya 1,78) bunlar benim genelde güzergahım üzerindeki iller.ortalama 1,80kabul edersem gazı 12 kuruş yakmakta ve benim açımdan mükemmel maşallah.
    Ben lpg kitini İstanbul anadulu yakası bölge bayii mucib otogazda taktırdım ve ince işçilikle hallettiler.Ellerine sağlık.Size tavsiyem brc yetkili servislerinde taktırmanız.ayrıca ben 10 bin bakımlarını da kaçırmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.