98'liyim çok büyük sayılmam; Fakat, sosyal medyada gördüğüm kadarıyla yeni nesil inanılmaz cringe seviyesinde. Sürekli birbirinden duydukları cümleleri tekrar etmeleri, hiçbir şekilde hiçbir şeyi sorgulamadan inanmaları ve arkasında koyun gibi çoğalmaları. Belki sosyal medya bu zamanlar çok fazla kullanıldığı için dikkatimizi çekiyor ve böyle bir algı oluşuyordur emin değilim. Ama bana 2000-2003'lüler çok daha bağnaz ve aptal geliyor. |
Yeni Nesil Çok Cringe

-
-
mad?
-
Kendin 98'lisin ama 2000 ve 2003'lüler sana aptal geliyor öyle mi ?
Bunun bence nesil ile alakası yok da aileden görülen eğitim ile alakası vardır.
Çünkü 98'de doğan biri ile 2000 de doğan birinin arasında bırak nesili yaş farkı bile çok az.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerKendin 98'lisin ama 2000 ve 2003'lüler sana aptal geliyor öyle mi ?
Çünkü 98'de doğan biri ile 2000 de doğan birinin arasında bırak nesili yaş farkı bile çok az.
harbiden
98 ile 2000 arasında ne fark var ki anlamadım
2 yılda çağ mı değişti
-
-
"Sürekli birbirinden duydukları cümleleri tekrar etmeleri"
yazıp, buraya gelip "cringe" yazmak
98 doğumlu birisi olarak çocukken hiç cringe dediğimizi hatırlamıyorum. Acaba sizde etraftan duyduğunuz kelimeleri sürekli tekrar edenlerden misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Nisan 2021; 16:58:43 > -
Kötü eğitim sisteminin mahsullerini aldık işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi krinç yaaa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
yazıp, buraya gelip "cringe" yazmak
98 doğumlu birisi olarak çocukken hiç cringe dediğimizi hatırlamıyorum. Acaba sizde etraftan duyduğunuz kelimeleri sürekli tekrar edenlerden misiniz?99 doğumluyum, "Cringe" kelimesinin anlamını bilmiyorum hatta ilk defa duydum :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben anlamını biliyorum ancak bu kelimeyi kullanmak son dönemlerin modası. Başlığı açan arkadaş kendisiyle çelişmiş :) -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerKendin 98'lisin ama 2000 ve 2003'lüler sana aptal geliyor öyle mi ?
98-2000 için fark olmaz pek evet ama 2002-2003'de fark görülür. Çünkü bir nesil sosyal medyanın içine doğunca bunun etkileri baya büyük oluyor. 97-98'liler akıllı telefonların olmadığı zamanları biliyor. Sosyal medyanın hayatımızda neredeyse çok ufak bir yer kapladığı zamanları yaşadı. Ama 2003'te doğan biri sosyal medya ile çocukluktan tanışıyor.
-
-
Değişmedi
-
nesiller arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum sosyal medya çok yaygın olduğu için böyle gözüküyor bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Young Sinatra98-2000 için fark olmaz pek evet ama 2002-2003'de fark görülür. Çünkü bir nesil sosyal medyanın içine doğunca bunun etkileri baya büyük oluyor. 97-98'liler akıllı telefonların olmadığı zamanları biliyor. Sosyal medyanın hayatımızda neredeyse çok ufak bir yer kapladığı zamanları yaşadı. Ama 2003'te doğan biri sosyal medya ile çocukluktan tanışıyor.
Alıntıları Göster
-
en büyük boomer semptonu: Sosyal medyaya göre nesil yorumlama, çıkarım yapmalar vb. Daha çok gençmişsiniz oysaki, yazık olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 24 Nisan 2021; 19:58:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TikTok kullanan gençlerin beyin ölümü gerçekleşmiştir geçmiş olsun. Cringe falan sallamaz onlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
98liler olarak boomer olduk
Yaşlandık
En Beğenilen Yanıtlar

yazıp, buraya gelip "cringe" yazmak ![]() 98 doğumlu birisi olarak çocukken hiç cringe dediğimizi hatırlamıyorum. Acaba sizde etraftan duyduğunuz kelimeleri sürekli tekrar edenlerden misiniz? |
mad? |
Kendin 98'lisin ama 2000 ve 2003'lüler sana aptal geliyor öyle mi ? Bunun bence nesil ile alakası yok da aileden görülen eğitim ile alakası vardır. Çünkü 98'de doğan biri ile 2000 de doğan birinin arasında bırak nesili yaş farkı bile çok az. |
Benzer içerikler
- sigarillo nedir
- dolgu acıtır mı
- fiat fiorino sıfır fiyat listesi
- prezervatif nasıl alınır
- apocalypto türkçe dublaj
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- telegram indirim
- dc açıldı mı
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X