Evet arkadaşlar tüm serverlerde insanları moradona çağırdılar we tarihi bir event yaptılar ortalığa bütün bosslar saçıldı.Bu bosslar 80 lwl adama tek attı.Ölünce exp gitmedi.Serverleri kapattılar we şuanda site kitlendi.Yeni moradon linkini koyuyorlar.İnAnılmaz birşeydi ss alamadım.İnş yeni moraodn gelicek.Bnim düşüncem bu sefer %100 yani böle bişe ilk defa oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: wolvov
Evet arkadaşlar tüm serverlerde insanları moradona çağırdılar we tarihi bir event yaptılar ortalığa bütün bosslar saçıldı.Bu bosslar 80 lwl adama tek attı.Ölünce exp gitmedi.Serverleri kapattılar we şuanda site kitlendi.Yeni moradon linkini koyuyorlar.İnAnılmaz birşeydi ss alamadım.İnş yeni moraodn gelicek.Bnim düşüncem bu sefer %100 yani böle bişe ilk defa oldu.
geçen sene de fire drake gelmeden önce böyle bir event yapmışlardı. event sırasında herkes dc olmuştu. sonra da sabaha kadar serverlar kapalı kaldı ve sabah fire drake gelmişti.
bence de büyük ihtimalle yeni moradon sabaha gelir.
işlh gelir kurtulurus artık
beta moradon kapanmadı hala
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
beta moradon kapanmadı hala
o kısmıda biraz düşündürücü işte
bu haftada fıss diye sönceksiniz
gerçi gelirse benim için iyi çünkü bdw bug kalkmadı gelirse eğer saat 5 te kalluga dayım ^_^ 80 e gideriz artık
gelior gelior yeni moradon geliorgelior gelior yeni moradon geliorgelior gelior yeni moradon gelior