Şimdi Ara

Yeni moradon we yeni patch bu sefer gelior!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar tüm serverlerde insanları moradona çağırdılar we tarihi bir event yaptılar ortalığa bütün bosslar saçıldı.Bu bosslar 80 lwl adama tek attı.Ölünce exp gitmedi.Serverleri kapattılar we şuanda site kitlendi.Yeni moradon linkini koyuyorlar.İnAnılmaz birşeydi ss alamadım.İnş yeni moraodn gelicek.Bnim düşüncem bu sefer %100 yani böle bişe ilk defa oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: wolvov

Evet arkadaşlar tüm serverlerde insanları moradona çağırdılar we tarihi bir event yaptılar ortalığa bütün bosslar saçıldı.Bu bosslar 80 lwl adama tek attı.Ölünce exp gitmedi.Serverleri kapattılar we şuanda site kitlendi.Yeni moradon linkini koyuyorlar.İnAnılmaz birşeydi ss alamadım.İnş yeni moraodn gelicek.Bnim düşüncem bu sefer %100 yani böle bişe ilk defa oldu.

geçen sene de fire drake gelmeden önce böyle bir event yapmışlardı. event sırasında herkes dc olmuştu. sonra da sabaha kadar serverlar kapalı kaldı ve sabah fire drake gelmişti.

bence de büyük ihtimalle yeni moradon sabaha gelir.

• işlh gelir kurtulurus artık
  • beta moradon kapanmadı hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

beta moradon kapanmadı hala

o kısmıda biraz düşündürücü işte
  • bu haftada fıss diye sönceksiniz

gerçi gelirse benim için iyi çünkü bdw bug kalkmadı gelirse eğer saat 5 te kalluga dayım ^_^ 80 e gideriz artık
  • gelior gelior yeni moradon geliorgelior gelior yeni moradon geliorgelior gelior yeni moradon gelior
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güya moradonu yaratıklar basmıs havası verildi...
    Wolcanick rock'lar orayı yıktı ve yenisi gelecek havası verildi gibime geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Güya moradonu yaratıklar basmıs havası verildi...
    Wolcanick rock'lar orayı yıktı ve yenisi gelecek havası verildi gibime geliyor...

Bencede felankorlar gelseydi bence cok daha güzel olurdu
  • Arkadaşlar biriniz ss koyabilirmi lütfen server deiştirmek için çıktım bidaha giremedim eventi de göremedim.

Evet eski morodon yıkıldı yenisi inşa edilcek süsü verdiler güsel olduSS Pls
  • ya ben foto çektim ama resism koymayı bilmiyorum url dio anlatında 4 resim koyayım
  • quote:

bu haftada fıss diye sönceksiniz

gerçi gelirse benim için iyi çünkü bdw bug kalkmadı gelirse eğer saat 5 te kalluga dayım ^_^ 80 e gideriz artık

zaten yeni maradon gelince kimbilir ne buglar olur
  • way beaf
  • quote:

bu haftada fıss diye sönceksiniz

merak etme k2 buna izin vermez
  • bence bu seferde gelmicek
  • İlk defa bi topicime bu kadar msj yazıldı sağolun.
  • bencede gelmicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

bence bu seferde gelmicek

bencede gelmicek
  • kedıdır kedı
  • ne kadar dk ya da saate gelir??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.