Şimdi Ara

Yeni Moda Yanıp Sönen Fren Lambaları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun zamandır karşılaştığım ve sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.

Yaşadığım şehirde İzmir'de çok rastladığım pır pırlı fren lambalarını oldukça fazla görmeye başladım.Taksiciler, minibüsçüler ve apaçi tayfalarında çoğunda var.Ve inanılmaz bir şekilde gözleri alıyor.

Sis farlarına dikkat çekerken şimdi de başımıza bu bela çıktı.Ben akşamları çok rahatsız oluyorum bu araçlardan.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• Onların Allah cezasını versin artık. 0 numara olan gözler bunlar yüzünden bozuldu. Adam ağustos akşamında,yıldızlar pırıl pırıl, dikkatli gözler çıplak gözle andromeda galaksisini bile görür ama bunlar sis lambası yakıyo böyle bi havada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle cahillerin üzerine uzunları yakıyorum ben etkili oluyor :)

• EDS den yanıp sönen fren lambalarını, sis yokken yanan sis farlarını tespit edip cezayı kitleseler hem biz rahat ederiz, hem devlet iyi para toplar.
  • Bencede. Devletimiz 56-57 ile gidene ceza yazacağına böyle apaçilere yazsınlar cezayı.
  • Formula 1 özentileri onlar, yanıp sönen fren lambası kullananlar.
    Pistlere girmek istiyorlar, ama altyapı yok işte, ne yapsınlar, onlar da araçlarına formula 1 fren lambası taktırıyorlar.

Allah belalarını versin, ne diyeyim.
    Gerekli sövgüleri trafikte alıyorlar herkesten. Ama onlar dikkat çekici ve güzel olduğunu sanıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekli bir şey olsa otomobil üreticileri koyardı zaten. Tamamen apaçilik. Kekoluk. Genelde göçük civic kullanıcılarında görüyorum.

Yanıp sönen lamba , acil fren durumunda kullanılır. Bazı yeni otomobillerde dörtlülerin acil frenlerde yanması sistemi vardır. Fakat bizim kekolar her fren yaptığında 40000W led far kullanıp gözlerimizim ırzına geçiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seat Leon'larda standart donanımda geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Gerekli bir şey olsa otomobil üreticileri koyardı zaten. Tamamen apaçilik. Kekoluk. Genelde göçük civic kullanıcılarında görüyorum.

Yanıp sönen lamba , acil fren durumunda kullanılır. Bazı yeni otomobillerde dörtlülerin acil frenlerde yanması sistemi vardır. Fakat bizim kekolar her fren yaptığında 40000W led far kullanıp gözlerimizim ırzına geçiyor

Apaçilerde görüyorum ama beni şaşırtan taksilerde ve minibüslerde bile görmek.Emniyetin buna bir dur demesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Onların Allah cezasını versin artık. 0 numara olan gözler bunlar yüzünden bozuldu. Adam ağustos akşamında,yıldızlar pırıl pırıl, dikkatli gözler çıplak gözle andromeda galaksisini bile görür ama bunlar sis lambası yakıyo böyle bi havada.

vermiş zaten

• 3.fren lambasını (ortadakini) bırakın adamlar sol-sağ stoplardaki fren lambalarına bile bunu yapıyorlar, söylenecek bir şey yok.Genellikle şahinci,civic tayfasındaki apaçilerin işidir.
  • Benim aractada var ilk 1 saniye cakar seklinde hizlica yanip sonra 5 kere dortluler gibi yanip sonup normal sekilde yaniyo. Kimsenin gozunu almiyo kac kere arkamdan polis arabasi geldi bi kere durdurmadilar cunku rahatsiz etmiyo aksine gorunurlugu daha cok arttiriyo. Aliexpresten almistim 8 liraya

Şu sekilde

youtube
    GS-100A моргание дополнительного стоп сигнала
    https://youtu.be/CHGb8rSRTb4

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Benim aractada var ilk 1 saniye cakar seklinde hizlica yanip sonra 5 kere dortluler gibi yanip sonup normal sekilde yaniyo. Kimsenin gozunu almiyo kac kere arkamdan polis arabasi geldi bi kere durdurmadilar cunku rahatsiz etmiyo aksine gorunurlugu daha cok arttiriyo. Aliexpresten almistim 8 liraya

Şu sekilde

Hocam AliExpress bağlantısını atar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

quote:

Benim aractada var ilk 1 saniye cakar seklinde hizlica yanip sonra 5 kere dortluler gibi yanip sonup normal sekilde yaniyo. Kimsenin gozunu almiyo kac kere arkamdan polis arabasi geldi bi kere durdurmadilar cunku rahatsiz etmiyo aksine gorunurlugu daha cok arttiriyo. Aliexpresten almistim 8 liraya

Şu sekilde

Hocam AliExpress bağlantısını atar mısın

GS-100A Flash Strobe Kontrolör Flaşör Modülü Araba LED Fren Dur Işık Lamba için 12 V ve 24 V Ücretsiz Kargo

http://s.aliexpress.com/AbqYnmIN?fromSns=Copy to Clipboard

(from AliExpress Android)

• quote:

Şu sekilde

Araba senin 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ekonomi bakanı çıkıp, MTV sistemi az kazandırıyor daha çok kazanmak için beygiri yüksek olanlarla uğraşacağız diyene kadar, önce trafik düzeni ve ihlalleriyle uğraşsa, daha çok para kazanacağını görecektir.

Sırf ben tek başıma günlük 1000 tane kural ihlali görüyorum.

Millet artık kafayı yedi, geri vites lambasını sürekli yakanlar, sinyallere siyah veya kırmızı folyo çektirenler. Tam bir geri kalmış tipik Orta Doğu ülkesi olduk iyice.

Trafik polisi zaten yok ülkede kalmadı yani cidden yok.

Ertesi günde şimşek açıklama yaptı sigortacılar zarar ediyor diye bu sefer sağlam geliyorlar sağlı sollu dalacaklar

• TSY kullanıcısına yanıt
    Benim degil. Bende fiesta vardi onda takiliydi bugun sattim arabayi. Yeni alacagim aracada takcam. Siparisi verdim aliexpresten

• Açıklama yapıldı:

Yanıp sönen fren lambalarına ve led stoplara ek vergi alınacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Açıklama yapıldı:

Vergi alınmasında ceza kesilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Açıklama yapıldı:

Vergi alınmasında ceza kesilsin

Ceza ayrı...
    Hem vergi alınacak hemde ceza kesilecek.

Sonra ceza affedilecek, üzerine vergi zammı olacak ama; "şu kadar indirdik hadi iyisiniz" denilerek dalga geçilecek.

Sonra bu olmadı vazgeçtik; Takmayanlara ceza ve vergi var, denilecek...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.