Şimdi Ara

YENİ MEGANE VE TALİSMAN OYAK FİYATLARI AÇIKLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Renault Talisman’ı Türkiye’de 100.500 TL’den başlayan fiyatlarla 3 Mart 2016’da müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.” dedi.

Edindiğimiz bilgiler satışların normal kullanıcıya bu fiyatların yaklaşık 10-15 bin TL üstü ile yapılacağı yönünde.

Yeni Megane HB Joy 1.5 dCi 90 bg 64,800

Yeni Megane HB Joy 1.5 dCi EDC 110 bg 71,600

Yeni Megane HB Touch 1.5 dCi 110 bg 17 alaşımlı jantlar 71,200

Yeni Megane HB Touch 1.5 dCi EDC 110 bg 75,600

Yeni Megane HB Icon 1.5 dCi 110 bg 76,700

Yeni Megane HB Icon 1.5 dCi EDC 110 bg 82.500

Talisman Touch 1.5 dCi 110 HP 91.300

Talisman Touch 1.6 dci 130 HP 95.500

Talisman Touch 1.6 dci 130 HP EDC 104.850

Talisman Icon 1.6 dci 130 HP EDC 117.100

Talisman Icon 1.6 dci 160 HP EDC 121.750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 29 Şubat 2016; 14:17:56 >

• Oyak'ta S.t olarak işe girsek sonra bi talisman alıp birde maaşlarını alsak 1 ay içinde çıksak oluyomu
  • Talismanın oyak fiyatları çok iyi. Bir çok kişi 90 bine dizel manuelini alır. 120 bine ise 160 beygir canavar gibi araba. Bu paraya premium markalar 109-115 beygir dizel a-1-v40-a3 vs satıyor. Hemde talisman kadar donanımlı bile değil.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    1.6 130 dci edc icon aslında 100 bin olsa çok iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

1.6 130 dci edc icon aslında 100 bin olsa çok iyi olurdu
    quote:

Orijinalden alynty: YMAX 3D

1.6 130 dci edc icon aslynda 100 bin olsa çok iyi olurdu

Maalesef focus satyyorlar 100 bine.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    opsiyonları doldurursan golfte 110 120 bin olur
  • Birileri sırf oyak üyesi olması sebebiyle ucuz aldığı için bile renault almam. Kendimi, keriz yerine konuyor gibi hissediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Birileri sırf oyak üyesi olması sebebiyle ucuz aldığı için bile renault almam. Kendimi, keriz yerine konuyor gibi hissediyorum.

aynen... aktif savaşan ordu mensupları, 1. derece şehit ve gazi yakınlarına feda, helal-hoş olsun...
  • quote:

Birileri sırf oyak üyesi olması sebebiyle ucuz aldığı için bile renault almam. Kendimi, keriz yerine konuyor gibi hissediyorum.

Haklısın. Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama bunu neredeyse her marka yapıyor.

Zaten megane 4 fiyatlarında çok sapma olmuyor. 110 dci edc oyakta 90 a yaklaşıyor. 130 olsa oda 95 deriz. E zaten astra 136 dizel otomatik full de 95 lira.

Asıl fark talismanda çıkacak. Belki liste fiyatını 122 yerine 130 yazarlar ama pazarlıkla verecekleri son fiyat önemli. Ben farkın 5 bini geçeceğini hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

aynen... aktif savaşan ordu mensupları, 1. derece şehit ve gazi yakınlarına feda, helal-hoş olsun...

Aslında bahsettiğiniz kişiler için ÖTV-KDV sizde araç alımı olması lazım. Geçenki Ankara patlamasında kaybettiğimiz şehitlerimizin aileleri örneğin. Değil ötv-kdv ev, araba alınması lazım o ailelere. Acılarını hafifletir mi ? Elbette hayır ama en azından devlet üzerine düşeni yapar. Dünyanın vergisini topluyorlar bizden, şu vergimin bir kerede doğru bir işe gittiğini göreyim ama nerdee

• quote:

O zaman sifir araba almayin. Her holding veya kurulus kendi calisanlarina belli oranlarda indirimle araba veriyor. Tofas, dogus, anadolu hatta zamaninda sabanci...ve bir cok kurulus bu sekilde indirimler yapiyor. OYAK' in yaptigi indirimleri ILKSAN da uyelerine cesitli markalarda (honda, peugeot, hyundai vb.) indirim yapiyor.

Bunda kendini keriz hissedecek ne var anlayamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 130 touch 4 bin fazlası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 29 Şubat 2016; 18:17:06 >
  • 4 control ne oluyor yeni c lerde 4 ceker hangi araclarda olacak arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki en az 10-15 k fiyatlar kazık olacak. 135 aldığın talisman kac paraya satılır hic dusunmezlermi. Aldinmi direk 10k altina satarsin. Resmen bekleyenler ile alay ettiler. Nefret ettigim vag bunlara on basar. Fiyat tamamen hayal kırıklığı. ..

• Ikinci el talisman alinabilir. Latitude fiyatlarina... Yazik ölü doğdu.
    Vw alanlar hakli ciklti. Gider vw alirim reno neci lan bi cazibesi yoksa neden alayim !

• Oyak bütün askeri personel maaşından para keser. Sizde üye olun ozaman sizdende para kessinler sizde ucuza alın.

Öyle yorum yapıyorsunuzki görende babasının oğluna indirim yapıyor zanneder.
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Rakiplerinden daha iyi dış tasarım, daha donanımlı, çok çok daha iyi motor ve performansı bu aracın albenisi. Full versiyonu 140 k olur. Bugün kıçıkırık golfün bile full versiyonunun ne kadar olduğunu söylemeye gerek yok. Bu piyasada normal fiyatlardan giriş yaptı. Passatın aynı donanımlarla ne kadar olduğunu hesapladınız mı hiç? Tabi ne kadar donanımı eşitleseniz de 1.6 160 hp ile eşitleyemeyeceksiniz.

• ben 160 icon 120 bin bekliyordum oyak ile 110 bin olurdu ama 130 135 bin çıktıktan sonra superb tdi prestige passat tdi dsg highline direk ön plana çıkıyor veya biraz daha ekleyip mercedes bmw audi alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 29 Şubat 2016; 18:57:31 >
  • ugurozer U kullanıcısına yanıt
    Arka tekerlerin belli oranda dönüyor olması nedeniyle 4 kontrol deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Oyak bütün askeri personel maaşından para keser. Sizde üye olun ozaman sizdende para kessinler sizde ucuza alın.

Öyle yorum yapıyorsunuzki görende babasının oğluna indirim yapıyor zanneder.

Kesilen paralar sonra fazlasıyla dönüyor. O kesilen parayı asker olmayan birisi nereye yatırırsa yatırsın geri dönüşü o şekilde olmuyor. Ben oyak üyelerine ciddi indirimlerle renault sattıkları için tepkimi bu markayı almayarak gösteriyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.