|
Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, Van'da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı
-
-
Şu menzil olayını bir türlü aşamıyoruz. Standart en az 750 900 km olsa tadından yenmez. 450 km demesine bakmayın rahat 100 km düşürün bayırı kliması vss ortamlar değerleri düşürüyor.
-
üstüne bir de %20-%80 arası kullanın diyorlar...
-
-
Türkiye de satılan araçlarda ISI POMPASI ve Android Otomotive yazılımı yok ılık avrupalılar yine bize en düşük donanımın da düşüğünü göndermiş rezil bir durum demek ki marka Türk halkını iplemiyor
-
Uzun yolla pek işi olmayan için şehir içi tercih edilebilir fakat fiyatı bir tık fazla geldi, Renault'un burnu sürtülene kadar bir düzeltme olmasına ihtimal vermiyorum, Çinli araçlara girmiyorum en basitinden aynı paraya Kia NiroEV ile rekabet etmesi hiçbir surette mümkün değil, tanıtım yapılmış fiyatlar asılmış yapsınlar bakalım ne kadar satacak.
-
Bu pil kapasitesi en az 2 katına çıkmadan, şarj hızı da yine 2-3 katına çıkmadan elektrikli araba düşünemem.
-
İzmirden - Iğdıra kadar klima açık, tek şarjda gitmeyen elektrikli otomobilin bizim ülkede pek şansı yok diye düşünüyorum. Ancak batı bölgelerinde zengin oyuncağı olur.
-
yanlış bilmiyorsam lityum bataryaların döngüleri var doldur boşaltta bu döngülerin limitine gelince batarya bitiyor. bundan ötürü tam boşaltılmaması gerekiyorda neden %80 demişler anlamadım. Komple batarya değişimi aracın yarı fiyatına denk gelir gibime geliyor.
-
Renault'un yeni tasarım dili çok güzel olmuş. Bu çizgiyi bozmazlar umarım.
-
İzmir'den Iğdır'a yılda kaç kişi gidiyordur :)) İstanbul - Ankara arasında bile tesis bulup göbeğinizi yaya yaya 2 saat vakit geçiriyorsunuz. Aynısını Iğdır'a giderken 3 defa yaparsın. O sırada da aracını şarj edersin zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renaultun yeni tasarım dili bu
Van'da kaçak elektrik kullanımı %50 lerde olan bir il. yani megane elektrikli aracın lansmanının van'da yapılması çok manidar.
"bu aracı alırsanız bedava ulaşım sağlarsınız"
gibi birşey olmus.
-
Son çıkan araçların tasarımlarını genel olarak beğendiğimi ifade etmek istedim aslında.
-
Çoğu aracın tasarımı güzel artık . Vw hariç tabiki :)
Çok iyimser rakam söylediniz. İlan edilen menzilin yarısı ancak yapıyor bu araçlar. Şarj ederken %80 'den sonraki son %20'lik şarj çok uzun sürüyor ayrıca o yüzden otoyolda şarj ederken en sabırlılar bile %90'a kadar şarj ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam elektrik zaten bedava. Elektriği termik santrallerde milyonlarca ton kömür, doğalgaz yakılarak üretilen bir enerji olarak gösteriyorlar fakat duvardaki prize, istasyondaki porta elektrik termik santralden gelmiyor, rüzgar türbini, solar panelden de gelmiyor. Barajlar zaten uzaklarda. İstanbul ve Bursa'da baraj yok, elektrik var, o devasa elektrik nerden geliyor? Kimisi Bulgaristan, Yunanistan'dan ithal ediliyor diyor, bu sadece politik açıdan bile saçma koskoca İstanbul Bulgaristan'a mı bağımlı şimdi, değil tabi ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle. VW'leri oldum olası bir türlü beğenemiyorum :)
-
Bize uysada uymasada yakında Dünya da üretim sonlanacak o zaman uydurmak zorunda kalacağız onun için yavaş yavaş alışmakta fayda var.
-
Artık her araba SUV furyasına geçti. Megane, Scenic, Zafira daha neler neler
Van'da kaçak elektrik kullanımı %50 lerde olan bir il. yani megane elektrikli aracın lansmanının van'da yapılması çok manidar. "bu aracı alırsanız bedava ulaşım sağlarsınız" gibi birşey olmus. |
Şu menzil olayını bir türlü aşamıyoruz. Standart en az 750 900 km olsa tadından yenmez. 450 km demesine bakmayın rahat 100 km düşürün bayırı kliması vss ortamlar değerleri düşürüyor.
|
İzmirden - Iğdıra kadar klima açık, tek şarjda gitmeyen elektrikli otomobilin bizim ülkede pek şansı yok diye düşünüyorum. Ancak batı bölgelerinde zengin oyuncağı olur. |
üstüne bir de %20-%80 arası kullanın diyorlar...
|
Çok iyimser rakam söylediniz. İlan edilen menzilin yarısı ancak yapıyor bu araçlar. Şarj ederken %80 'den sonraki son %20'lik şarj çok uzun sürüyor ayrıca o yüzden otoyolda şarj ederken en sabırlılar bile %90'a kadar şarj ediyor.
|
Türkiye de satılan araçlarda ISI POMPASI ve Android Otomotive yazılımı yok ılık avrupalılar yine bize en düşük donanımın da düşüğünü göndermiş rezil bir durum demek ki marka Türk halkını iplemiyor
|
Bu pil kapasitesi en az 2 katına çıkmadan, şarj hızı da yine 2-3 katına çıkmadan elektrikli araba düşünemem.
|
Benzer içerikler
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- whatsapp kendine mesaj atma
- ekran videosu alma
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X