Şimdi Ara

YENİ MAZDA 3 İşçilik Hakkında ( VİDEO İÇERİR ) Fiyat Bilgisi Geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
5
Favori
18.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl sonu Megane 3 aracımı satıp yenilemek istiyorum...Yeni Mazda 3 ile ilgileniyorum,kısmet artık...Sizlerden ön görüşleriniz hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var...
    Video olmasına rağmen, bu detaylı çekim de işçilik hakkında yorumlarınız nelerdir?

Videoda ki araç Full donanıma sahip..Türkiye'ye bu araçtan fark olarak sadece Sunroof gelmeyecek ama deri koltuk opsiyon olacak edindiğim bilgilere göre...

Video olması işçilik hakkında yanılmamıza bir neden olabilir mi?

Mazda çok satar ya da satmaz konusu değil kesinlikle belirtmek istiyorum, bir alıcı gözüyle bakmanız çok önemli objektif olarak...

Asıl öğrenmek istediğim Muadil araçlara göre, ( Honda Civic, Ford Focus, Golf 7, Megane, Toyota Auris, Lancer, Giulietta , Audi A3, BMW 1, Mercedes A serisi, Opel Astra, Citroen C4, Peugeot 308, Delta Lancia, Fiat Bravo, Hyundai İ30, Seat Leon, Kia Ceed ) işçilik kalitesi hakkında yorumlarınız nelerdir?

Benim ilk dikkatimi çeken 4 cam Tam otomatik değil ve Kaput süspansiyonu yok, kaput demiri ile kaputu sabitliyoruz...

Fiyat Bilgisi :

1. Bayi---Araç 65.000-70.000 aralığında olacak full...Baz donanımı 52.000-53.000 Tl olacak..Sunroof gelecek...Ocak ayında bayimizde olacak..( Manuel-otomatik sormayı unuttum )

2. Bayi- ( daha sıcak bir konuşma oldu ) Araç Aralık ortasında elimizde olacak..Tek paket gelecek full donanım olacak, Sunroof olacak, Kasko-trafik dahil 65.000 Tl ayırmanızı söyleyeyim ( aramızda kalsın )

Bu ilk gelen araçlar 2013 model olacak...Fiyatlar böyle 2 bayi erken getiriyor, İstanbul şehir olarak..
    Diğer bayiler Mart'tan önce araç getirmeyecek çünkü 2014 model satmak istiyorlar... Yukarıda ki 2 bayi 2013 Model satacak...İlk glen araçlar olacak...

Bu fiyatlar lansman mı sizce? İndirim olur mu merak konusu...

1.5 Lt 120 BG Benzinli araç......0-100 Km/s 10.4 Sn ( Manuel Vites )

Şehir içi: 6.4

Şehirlerarası : 4.2

Ortalama: 5.0 Lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 24 Eylül 2013; 11:35:55 >

• soruların cevabını bende merak ediyorum, videodaki araç hoşuma gitti.
  • Müthiş bir arac bu arada gösterge ve ön cam arasındaki ufak cam be işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delgado5445 kullanıcısına yanıt
    Bazı veriler oraya yansıtılıyor. Hız gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado5445

Müthiş bir arac bu arada gösterge ve ön cam arasındaki ufak cam be işe yarıyor

• quote:

Head up display dediğimiz alet
  • quote:

Google'a "Head Up Display" şeklinde aratırsan öğrenebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Ön panjurda piyano black düz bir bölüm var. Sanırım adaptive cruise kontrol bu...Bose müzik sistemi de var. Emin değilim tabi ama bunları ülkemizde göremeyiz gibi geliyor.

Kaput amortisörü hiç sorun değil de, tek dokunuşlu camların eksikliği, Japon Kore geleneğinin saçma bir yanı. Sportage gibi koltuk ısıtmasına kadar full araçta bile aynı durum var.
  • Cok guzel bir şey sağolun bilgilendirme için

• Sunroof niye gelmiyormuş?Sunroof veya cam tavan olmayan bir arabayı kesseler almam mesela ben.Sunroof mutlaka opsiyon listesinde olur getirmemek ne demek oluyormuş.Kınıyorum Mazda'yı.

Ek olarak araç benim gözümde olmuş.Zaten tasarım konusuna önem veren biri olarak dıştan mini bir İnfiniti gözümde.İç mekan kalitesi yeterli görünüyor videodan.Koltuk ve vites deri kalitesi biraz soru işareti bıraktı kafamda.Muadil modellerle kıyaslamak videodan kolay değil.Gelince kesinlikle detaylı incelenmesi gereken bir model.
  • 4 cam otomatik. Sadece sürücü tarafı tek dokunuş.
    -diye görüyorum.

Çok fazla açıp kapatmadığım için, kaput meselesinin amortisörlü yada çubuklu olmasını pek önemsemiyorum.
  • Sunroof olmadığından eminmisiniz.

Benim iç mekanda eksik bulduğum şey bardaklık yeri üstü kapanır olmalıydı.

Ayrıca mazda 6 nın videosuna göre canlı olarak incelememde iç mekan kalitesi daha iyi anlaşılıyor video yeterli olmuyor.
  • Yandan astrayi, arkadan giu ve fx kırması gibi duruyor. D konumunda hangi viteste olduğu yazmıyor.

• m_a_s kullanıcısına yanıt
    2.2 Dizel motorda var sadece diye biliyorum, ülkemize gelmeyeceği için? Ve 2.0 üstü motorlarda var diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Yandan astrayi, arkadan giu ve fx kırması gibi duruyor. D konumunda hangi viteste olduğu yazmıyor.

Güzel bir ayrıntı
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Çok saçma Hocam aslında önemli bir ayrıntı 4 cam otomatik olması, Corolla, Civic gibi araçlarda da aynımı acaba?
  • Japon rakiplerine göre iç mekan bence çok çok daha iyi. Ne Corolla ne de Civic bu kadar başarılı değil bana göre. Dış tasarımda da zaten sınıfının en iyilerinden. Fiyat, motor ve donanım seçenekleri kalıyor geriye.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Evet Corolla'da da durum bu.
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    mazda 3 için de inceleme bekliyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

mazda 3 için de inceleme bekliyorum hocam.

Bende merakla bekliyorum bu aracı. Belki de bakarsın beni Leondan ayırır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.