Şimdi Ara

Yeni Macbook Pro'lar Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9to5mac’in haberine göre mevcut Macbook Pro serisinde stok sıkıntısı başladı ve yeni seri Macbook Pro’lar Apple’ın dahili stok sisteminde yerini aldı. Kimliği gizli tutulan ve Mr X olarak adlandırılan kaynaktan alınan bilgilere göre, yeni Macbook Pro serisi mevcut seride olduğu gibi iki farklı 13 ve 15 inç model ve tek bir 17 inç modelden oluşacak. Macbook Pro’ların daha hızlı işlemciler ve Bluetooth 4.0 teknolojisine sahip olacağı düşünülürken, beklenen yeni dizayn ile gelmeyeceği de belirtiliyor. Güncellenmiş Macbook Pro serisine ait yeni dahili kodlar ise şu şekilde:

K90IA (13 inç), K91A (15 inç), K92A (17 inç)

Mr X’in verdiği bilgi, kodlarda geçen “A” harfinin yapılacak güncellenmenin nispeten küçük olacağını gösterdiği yönünde.

Yapılacak bu güncelleme işlemci ile sınırlı kalacak gibi dursa da mevcut kasada yaşanacak son güncelleme olacağı kanısındayım. Sanırım 2012 bahar ya da yaz aylarında yeni dizayn Macbook Pro’ları görebileceğiz.

Kaynak:http://turkmac.com/yeni-macbook-prolar-geliyor/

• Güzeeeeel
  • ohh bee 3 aydır mbp alcam bi türlü alamıyorum yenisi gelcek diye neyse bekleyeyim biraz daha da alırım yenisini ;)
  • Daha gelmez boşuna beklemeyin. Nisan'da çıkmış ürün daha Ocak'ı bile görmedik.
  • Arkadaslar selamlar, pazartesi gunu siparis vermem gerekiyor acil karar vermeliyim, yeni macbookprolari bekleme durum yok suan icin.aklimda macbook air 13 giris modeli(tax dahil $1400) birde customized macbookpro 13,128gb ssd,8gb ram(yaklasik $1800) var.aslinda basta macbook air alicaktim ancak ramin upgrade edilemedigini ve lion'un ram kullaniminin yuksek oldugunu ogrendim.Air' in tasarimi ve yuksek cozunurluklu ekrani,pronun ise daha guclu islemci ve ram ozellikleri karar vermemi zorlastiriyor.Genel bir kullaniciyim fakat uzun bir sure performansli kullanmak istiyorum.Aradaki fiyat farkinida goz onune alirsak nasil bir secim tavsiye edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zua_

Arkadaslar selamlar, pazartesi gunu siparis vermem gerekiyor acil karar vermeliyim, yeni macbookprolari bekleme durum yok suan icin.aklimda macbook air 13 giris modeli(tax dahil $1400) birde customized macbookpro 13,128gb ssd,8gb ram(yaklasik $1800) var.aslinda basta macbook air alicaktim ancak ramin upgrade edilemedigini ve lion'un ram kullaniminin yuksek oldugunu ogrendim.Air' in tasarimi ve yuksek cozunurluklu ekrani,pronun ise daha guclu islemci ve ram ozellikleri karar vermemi zorlastiriyor.Genel bir kullaniciyim fakat uzun bir sure performansli kullanmak istiyorum.Aradaki fiyat farkinida goz onune alirsak nasil bir secim tavsiye edersiniz.

Mac book pro çok daha iyidir.

• Şimdi ben tam anlayamadım. Bu yeni seri bahara doğru tasarım değişikliğiyle berabermi gelicek yoksa yeni seri yakın bir zamanda tasarım değişikliği olmadan çıkıcak ve bahar aylarındada tasarım değişikliği olan yeni model çıkıcak ? biraz karışık oldu heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zua_

Arkadaslar selamlar, pazartesi gunu siparis vermem gerekiyor acil karar vermeliyim, yeni macbookprolari bekleme durum yok suan icin.aklimda macbook air 13 giris modeli(tax dahil $1400) birde customized macbookpro 13,128gb ssd,8gb ram(yaklasik $1800) var.aslinda basta macbook air alicaktim ancak ramin upgrade edilemedigini ve lion'un ram kullaniminin yuksek oldugunu ogrendim.Air' in tasarimi ve yuksek cozunurluklu ekrani,pronun ise daha guclu islemci ve ram ozellikleri karar vermemi zorlastiriyor.Genel bir kullaniciyim fakat uzun bir sure performansli kullanmak istiyorum.Aradaki fiyat farkinida goz onune alirsak nasil bir secim tavsiye edersiniz.

arkadaşım sana bu satırları yeni macbook air dan yazarkene....
    aga bende agustota yeni seri macbook air aldım.. i5 1.6 işlemci 4 gb ram.. 11 inc ekran.. adıda minik kaldı..
    aslında bu makineyi bir kullansan hayatta bir daha öyle büyük makineyi eline bile alamazsın.. kağıt gibi bir ekran.. tırnak gibi bir tus takımı gerisi yok.. performans olarakta gayet iyi..istersen cpu benchmark sitelerinden bakabilirsin.. pil ömrü vs aynı olduğu için bişey demiyorum ama ağırlık ve incelikten sonra mbpro ları düşünme bile.. bende korkarak aldım ama tam doğru tercih diyorum.. bu arada 13 e de hiç gerek yok.. cünkü çözünürlük çok iyi.. ben 13 macbook tan geçtim.. hiçbir sıkıntı yok.. arkadaşın 15 mbpro sunun resmen 4 e dilimlenmiş hali..
    bu gün yağmur var diye çantada kayboluyo dedim.. direk bir şömizin içine koyup cıktım sokağa..

• quote:

Orijinalden alıntı: PulserWP

Şimdi ben tam anlayamadım. Bu yeni seri bahara doğru tasarım değişikliğiyle berabermi gelicek yoksa yeni seri yakın bir zamanda tasarım değişikliği olmadan çıkıcak ve bahar aylarındada tasarım değişikliği olan yeni model çıkıcak ? biraz karışık oldu heralde

Bu yıl içinde işlemci güncellemesi 2012 baharında ya da yazında yeni dizayn...
  • Baya var sanırım, bende alicaktim, napsak acaba :))
  • O Paraya değer bence çok güzel dizaynı var...
  • Güzell :) Sabırsızlıkla bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.