Şimdi Ara

Yeni Lost : The 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sezonu 2 günde bitirdim en son bu kadar çok izlediğim lost vardı 5 bölüm izleyip 10 dk mola verip 5 bölüm daha izliyordum öyle deliydim her neyse The 100 lost a göre biraz daha genç oyuncular ağırlıklı belki bu yüzden size ergen dizisi gibi gelebilir ki bence kesinlikle alakası kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim 1.sezon bence güzel bazılarına göre ergencede gelebilir ama 2.sezon gerçekten aşıyor hele son 5-6 bölüm nirvana her neyse lost u sevip bu diziyi izlemeyen varsa kesinlikle izleyin pişman olmazsınız

• Önce Lost'u izleyeyim, ondan sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The 100 bana gore biraz lost cakmasi olmus ama emege saygi diyip izledim.Guzel dizi ama bi lost degil.Genc oyunculari pek benimseyemedim,bi locke bi sawyer yok.Ama desmondın hatrina izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bölüm izledim Lost çakması bulduğum ve oyuncular beni diziye çekmediği için izlemeyi bıraktım.True Detective'e şans verdim iyiki bırakmışım the 100 ü
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    True detective 1.sezon indirdim bekletiyordum.İzlenmeli o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost havası bulunabilecek bir dizi yazayım bende; Siberia. Dizi iptal oluyor bu önyargı oluşturabilir ama 2 bölüm izlerseniz veya biraz yorum okursanız iptal oldugunu bile bile bir dizi nasıl izlenmiş görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

True detective 1.sezon indirdim bekletiyordum.İzlenmeli o zaman

Rust karakteri diziye çekiyor seni,İnsanın izledikçe izleyesi geliyor,Adeta dizinin içine çekiyor seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fringe dün bitti. Ben de dizi arıyordum. Unter the Doom 3.sezon ne oldu bilmiyorum baya batırmıştı dizi. Bunu bi izlemekte fayda var nasılmış bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

3 bölüm izledim Lost çakması bulduğum ve oyuncular beni diziye çekmediği için izlemeyi bıraktım.True Detective'e şans verdim iyiki bırakmışım the 100 ü

hocam bence kesinliklikle devam et zaten ilk 3-4 bolum cok iyi gitmiyor ama daha sonra 5-6dan sonra biraz daha iyi oluyor hele 2.sezon bence cok cok iyiydi birde true dedective nasil heyecanli mi mesela her bolum sonrasinda arkasinda bir soru isareti merak ettiriyor mu yoksa her bolum bir olay mi cozuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

3 bölüm izledim Lost çakması bulduğum ve oyuncular beni diziye çekmediği için izlemeyi bıraktım.True Detective'e şans verdim iyiki bırakmışım the 100 ü

hocam bence kesinliklikle devam et zaten ilk 3-4 bolum cok iyi gitmiyor ama daha sonra 5-6dan sonra biraz daha iyi oluyor hele 2.sezon bence cok cok iyiydi birde true dedective nasil heyecanli mi mesela her bolum sonrasinda arkasinda bir soru isareti merak ettiriyor mu yoksa her bolum bir olay mi cozuluyor

Tavsiyeni dikkate alacağım the 100'e bir ara devam ederim.True dedective'de Her bölüm sonrası bir soru işareti oluyor her bölüm farklı değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

Fringe dün bitti. Ben de dizi arıyordum. Unter the Doom 3.sezon ne oldu bilmiyorum baya batırmıştı dizi. Bunu bi izlemekte fayda var nasılmış bakalım

Fringe bittiğinden beri dizi arıyorum hala bulamadım. Under the dome, the strain en çok ilerlediklerim ama yok olmadı. Fringe gibi günde 10 bölüm izleyebileceğim bir dizi bulamadım.

• The 100 benim favorim ama bi lost değil

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Fringe dün bitti. Ben de dizi arıyordum. Unter the Doom 3.sezon ne oldu bilmiyorum baya batırmıştı dizi. Bunu bi izlemekte fayda var nasılmış bakalım

Fringe bittiğinden beri dizi arıyorum hala bulamadım. Under the dome, the strain en çok ilerlediklerim ama yok olmadı. Fringe gibi günde 10 bölüm izleyebileceğim bir dizi bulamadım.

Fringe,Lost,Prison Break bitirdim şimdiye kadar. The 100 e başlamayı düşünüyorum.

Unter the Dome da aklımda kaldı şimdi. 3.sezondan 5 bölüm yayınlanmış. Devam ediyim mi dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessNick -- 19 Temmuz 2015; 16:42:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Fringe,Lost,Prison Break bitirdim şimdiye kadar. The 100 e başlamayı düşünüyorum.

Unter the Dome da aklımda kaldı şimdi. 3.sezondan 5 bölüm yayınlanmış. Devam ediyim mi dersin?

Pek de iyi değil çerezlil bir dizi. Bir ara çok sarıyor ayrı mesele.

• The 100 ü severim 2.sezonda dizi daha da iyi oldu fakat asla bir Lost değil
  • İzlemedim ama Lost'un yeri dolmaz :)
  • İzleyenler tavsiye eder mi? Vakit harcamaya değer bir dizi mi?
  • Madem öyle diyonuz bi şans vermek lazım, dizi arıyodum zaten, lost havası varsa eğer dediğiniz gibi izlemek şart
  • Belki biraz abartmış olabilirim bir lost olamaz ama lost havası var yani losttan daha genç oyuncular oynadığı için ergen dizisi gibi duruyor ama öyle değil belki ilk 2-3 bölüm öyle gelebilir ama sonradan toparlıyor gerek dogada geçmesi gerek gizemli olması ile losta benzettim ayrıca losttaki desmondda oynuyor burdada sevdim adamı

ben 2 günde 2 sezonu bitirdim ama bazısıda ilk 2-3 bölümde bırakıyor bence en azından ilk 6 bölümü izleyin hatta olaylar daha çok 6dan sonra başlıyor hele 2.sezon bence baya tavan yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Belki biraz abartmış olabilirim bir lost olamaz ama lost havası var yani losttan daha genç oyuncular oynadığı için ergen dizisi gibi duruyor ama öyle değil belki ilk 2-3 bölüm öyle gelebilir ama sonradan toparlıyor gerek dogada geçmesi gerek gizemli olması ile losta benzettim ayrıca losttaki desmondda oynuyor burdada sevdim adamı

ben 2 günde 2 sezonu bitirdim ama bazısıda ilk 2-3 bölümde bırakıyor bence en azından ilk 6 bölümü izleyin hatta olaylar daha çok 6dan sonra başlıyor hele 2.sezon bence baya tavan yapıyor

Anladım hocam elimdeki dizileri bitirirsem çerezlik niyetine bakarım. Eyvallah sağolun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.