Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
6
Favori
55.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendi cihazım satılıktır.

    https://forum.donanimhaber.com/m_119545738//tm.htm#119545738
  • Merhaba forumdaşlar konuyu hortlattım. Z506 aldım ancak kulaklık çıkışına taktıgım stereo oyuncu kulaklığından mesela oyunlarda dıyalog seslerını duyamıyorum. Aynı kulaklığı eskı logıtech 2+1 hoparlöre taktığımda sorun yok. Z506 kulaklık çıkışına gene 5+1 ses mı veriyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam z506'yı dvd player'a dvd player'ı da notebook'a bağlayarak 5+1 ses almak gibi bir şey mümkün müdür ? Biraz araştırdım sanırım böyle bir şey olabiliyor ancak tam net anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben türkiyeden aldım bass ı arka arkaya vurmaya çalışınca kontrolsüz bir titreşim sesi geliyordu değişim istedim
    275/40 tl çekle 245 e türkiyeden alabilirdiniz + kartınıza göre banka kampanyası ile birleşebilirdi bende play vardı 15 tl de ordan puan geldi 230 oldu.

    burda kullanan diğer arkadaşlara
    1)ses yüksek ayarda seste bozulma oluyormu?
    2)boşta ses geliyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twinkie35

    Arkadaslar ses ceyrekte bas ortadan biraz yuksek hoparlorde baslari vurduktan sonra dizt dizt sesi geliyor
    Sadece subwooferda var bu durum. Normal mi acaba? Sanki bir sey titriyor gibi icinde

    aynısı bendede oldu yukarıda yazdım ben değişim istedim, yine aynı şey başıma gelirse iade edicem
  • 2011 yilinda 140 tl ye almistim tv icin hala kullaniyorum tv ye bagli sekilde cok memnunum bence gayet iyi basslar tizler cok iyi, sesi net bi sekilde veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak istemezdim ama başka seceneğim kalmadı özürdilerim. Uydu hoparlörle taşınma esnasında kayboldu sadece sab ve center kaldı elimde. Özellikle 9 pinli sağ hoparlörü nasıl temin edebilirim. Yoksa cihaz artık çöp mü?
    Teşekkür ederim.
  • Öncelikle selamlar



    z333

    z506



    arasında kaldım birini alacağım :)



    Şimdiden teşekkürler..

    Edit:Z533 aldım arkadaşlar memnun kaldım.

    Daha sonra X230 u arkadaşın ilanda görünce fırsat bilerek aldım denedim ve dedim ki keşke başından beri x230 kullansaymışım :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 2 Haziran 2019; 16:2:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. Z506 kullanıyorum ve memnunum. Zaten apartmanda çok yüksek ses açamadığım için bana yetiyor. Yalnız arka hoparlörlere giden uzun kablolar beni rahatsız ediyor. Sadece arka hoparlörleri kablosuz olan yine z506 benzeri 5.1 sistem var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü imzamdaki sistemde kullanmaktayım ama anakartımın girişleri 5.1'e uygun değil renk farkı var bendekiler sadece yeşil , siyah , mavi. Kabloları bu girişlere bağladığım zaman sadece 2 hoparlör çalışıyor ya da ses çok az geliyor. Tam performanlı bir şekilde kullanmak için ne yapmak/almak gerekiyor?
  • Ses kartı hocam.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hangi ses kartı peki var mı bi öneriniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asuslar on numaraadır.
  • arkadaşlar bilen biri yardımcı olsun pek ilgi alanım degil. benim anakart h270 a-pro şimdi ben bu 5+1 i baglamam ve tam randıman almam için ses kartı almam gerekir mi yoksa bu anakarttaki girişler işimi gorur mu. şimdiden tesekkurler
  • Arkadaşlar bu baş belası aletten dıt dıt diye ses geliyor arka plandan, bu sorunun sebebini ve daha önemlisi çözümünü bilen var mı bıktım ya yıldım artık.

    Servise göndermekten nefret ederim, çaresizlikten teknosa üzerinden iki kere servise gönderdim bu tür parazit sesler sebebiyle, üstün zekalılar sorunu bulamadılar, yersen, kargoya da ilave kutusuz direkt kendi kutusuyla vermişler, kılcak çiziği bile olmayan aletin üstünde ufak vuruk izleri olmuş, lanet olsun yapacakları işe şerefsizlerin.

    Şimdiki ses eskisi gibi periyodik değil, kafasına göre dıt dıt diye ses geliyor. Daha önceden daha beter bir ses yapıyordu, sürekli bir parazit sesiydi, modemi uzaklaştırdım o beladan kurtuldum, ama şimdi de bu dıt dıt demesi başladı kafayı yedirtecek bana kıracam az kaldı. Kablolamayı değiştiriyorum olmuyor, başka alete bağlıyorum olmuyor, hiç bir şeye bağlamıyorum yine olmuyor bu dıtlama neyin nesi yahu vallahi bıktım artık.




  • çöp bir sistem tasarım olarak vasat logitech kuru gürültüden başka bi şey değil bass kuru gürültü tiz mid yok zaten 2 yıl önce bim'in açılışından 50 tl ye almıştım şu an sıfırı 600 tl :D:D şaka gibi 600 tl ye neler yapılır..
  • Z506 yı alanım dar olduğu için şu anda iki ön ve merkez olmak üzere 3 uydu ile kullanıyorum. TV ye bağlasam 5+1 faydasını ne kadar görürüm bilmiyorum. Bu şekilde de memnunum ama bundan vazgeçerek satıp bunun yerine z533 2+1 almak mantıklı mıdır? z533 subwoofer bunun yanında nasıl bilen var mı hocam? Fiyatları birbirine yakın ama bass performansı olarak z533 daha iyi gibi görünüyor.

    Yoksa kendi kendime iş çıkarmayıp bu şekilde devam mı etsem bilemedim.




  • furkantonya F kullanıcısına yanıt

    En ucuz sıfır olarak 4600 TL şu anda. İkinci el olarak 800-1000 TL bandında.

  • Ben bu ürünü 2015 yılında aldım diye hatırlıyorum. 6CH olarak kullanıyorum ve 2022 de dahi, halen severek ve beğenerek kullanıyorum. Sorularınız var ise yanıtlarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Ekim 2022; 17:34:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.