Bildirim
Yeni Lg Q7 Thinq de %55 vergi var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Makam arabalarına mazot parası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar araba alırken yanında bonus 2 tane daha aldırıyor siz şuncuk paraya laf ediyorsunuz -
Hak ettiler bunu kökleeeeeeğ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ghost screen pahalı oluyo :D -
Günaydııın -
ortalama yurtdışı fiyatı 680 euroymuş https://www.gsmarena.com/lg_g7_thinq-9115.php
şu anki kurla 3818 tl etmekte...
Bu sitede insanların anlamak istemeyeceği bir durum var TL 'nin normalden daha değerli olması aylar öncesi dolar kuru 5.5-6 lira olması gerektiğini yazdım. Fakat bütün hükümetler bunu engeller 1994 krizi ve 2001 krizi bu nedenle oldu ama AKPye faiz lobisi Türkiye'yi sömürge yapmak için yardım etmektedir ve borç parada limit tanımamaktadır
Hükümette bu gibi ürünlere ek vergi koymaktadır dolar kurunun düşük olmasından dolayı zaten bu ürünleri alanlardan oy alsa ne olur almasa ne olur? incir çekirdeğini doldurmaz 1000 lira ek vergi koysa o 1000 lirayla 10 ailenin kömür ihtiyacı karşılanır 20 oy eder (veya gıda yardımı )
2011 yılında dolar 4 lira olması gerekirken 2 lira civarıydı ve Türkiye dünyanın en çok borçlanan yani zarar eden ülkesi oldu. Bir şirket zarar ederse bütün yöneticileri görevden alınır oysa o yıl AKP %49.5 oy alıp tarihi zafer kazandı çünkü halk memnundu doların 2 lira olmasından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Temmuz 2018; 22:24:57 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- elif can yetim
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- magdy hussein mourad mohammad
- emre ayan
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- honor magic 7 lite
- pasaport yenileme ücreti 2025
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bitcoin haram mı diyanet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X