Şimdi Ara

Yeni Leon Dizel ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu bir seat bayiine gidip yeni leon TDI test etmek istiyorum. Şimdiye kadar bu aracı test eden satınalan var mı? Şu anda en uygun C sınıfı dizel araç bu gibi geldi bana, dolusu 50.000 civarına alınabiliyor. bende şu anda 2011 astra classic dizel var , aslında araçtan memnunum ama bir yandan kaşıntıda mevcut, aracımın yüzü çok eskidi gibi geliyor. Sizce Astra'dan Leona geçmek mantıklı mı?

• Leon dizelin dolusu 50 bine veriliyorsa hemen alın derim.Fiyat o sınıfa göre çok çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 14 Mart 2013; 11:39:04 >
  • http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx

Burada en dolusu 51.900 olarak görünüyor, pazarlıkla 50.000lere düşer herhalde.
  • Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

aslında araçtan memnunum ama bir yandan kaşıntıda mevcut

Çok iyi biliyorum hocam o kaşıntıyı. Bende de sıklıkla olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienaumut -- 14 Mart 2013; 11:52:48 >
  • Yalnız sizin mesajdan sonra fiyat dikkatimi çekti bir çok özellik opsiyon muş maalesef
    Liste aşağıda

http://www.seat.com.tr/seat_files/201335104249864_04%20Mart%202013%20MY13%2002-13%20Nolu%20Opsiyonel%20Ekipman%20Tavsiye%20Edilen%20Fiyat%20Listesi.pdf
  • Hava yastıkları dışında çok ihtiyacım olacak opsiyon yok aslında, ama güvenlik önlemlerini opsiyonel yapmaları kötü olmuş. Gerçi golf'te standart olmamasına rağmen leonda esp standart.
  • eski leon kullanıcısı olarak bayiye gidip baktım test aracı bile hazır değildi sonra da gidip auris e baktık orta donanaımlı auris fiyatını 54000 tl görünce bu adamların arabayı çok ucuza satığını söyleyebilirim araç eski kasaya göre daha gösterişsiz olmuş ama malzeme kalitesi baya bi artmış bu fiyata çok idael bir araç bence belki auris mekanik olarak daha iyi olabilir ama ben hertarafı plastik olan bir araca 54000 tl vermem ayrıca 1.6 tdı şu anda çok çok az yakmakta olan araç style donanımı diyorlar fakat led farlar falan filan opsiyonel malesef eski leon style donananımı neyse onlar var led far yoksa araç kendini hiç göstermiyor tdı fr donanımıda yok 1.4 tsı larda fr var yine de multimedya 5 inç ama bu paralara 1.4 tsi 140 bg araba yada 1.6 tdı 105 bg araba bulmak imkansız gibi bişey eğer tdı alacaksan biraz zorlayıp 650 tl 5.8 inç multimedya sistemini bide 2750 tl ye led farlar park sensörü falan bi donanımı var onlarıda al derim eğer araca uzun süre bineceksen alıp benim gibi 1 yıl kulanıp satacaksan ki leon satmak pişmanlıkmış yaşayarak öğrendim o zaman normal al aracı kullan derim tabi bunlar benim fikrim sen alıcı olarak iyice araştır ayrıca aynı gün mercedes A serisine baktım bu fiyatlara bu arabalar varken gerçekten mercedes A serisini maliyetine satıyor dedim arabada plastik aksam yok heryeri yumuşak malzeme kapıların alt tarafları dahil adamlar o fiyatlara çok iyi araç yapmışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.