Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ___Murat___

İç aydınlatmaları beyaz ledler ile değiştirdim çok şık oldu, özellikle kapı açılınca yananlar süper oldu

güzel olmuş eline sağlık;

daha önceki aracım ford focus a kapı açılına yere ford amblemi yakan led taktırmıştım kapı altlarına. ford mavisi geceleri çok güzel görünüyordu.

laguna içinde renault taktırsam mı diye düşünüyorum ama renault amblemi sarı olduğu için güzel olur mu diye karar veremedim. kullanan, gören oldu mu tavsiye der misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiji@ytu -- 15 Haziran 2014; 23:12:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fiji@ytu

quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

Umarım sorununuz çözülür, araç orjinal 95,000 de ve 2008 model diyorsunuz, ben kesinlikle satmazdım, geçmişini bilmediğiniz 2000 model araç almak macera olur diye düşünüyorum.

düşük devirde trafiktte dur kalk yparken yaşadığım enjeksiyonu kontrol ettiriniz arızası beyine yapılan yazılım işlemi ile artık ortaya çıkmıyor. aracın kullanıımında herhangi bir olumsuzluk iki gündür yaşamadım.
    400 tl ye sorun çözülmüş görünüyor.

Güzel haber, geçmiş olsun diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

2009 model renault laguna III priv kullanıcısıyım, aracımı ilk aldığım günden itibaren memnuniyetle kullanmmaktayım, sadece bi-xenon far arızası verdi, serviste 1250 tl istediler, uzun farlar çalışmıyordu, uzun bir yolculuğa çıkmam gerektiği ve tüv mayenesini hemen yaptırmak zorunda olduğum için hızlı davranmak zorunda kaldım ve istemeyerekte olsa kabul ettim. Şu an arızalı farım mevcut ve sadece bir lehim ile düzelebileceğini düşünüyorum, bu işlemi yapabilecek ankara da bir usta biliyormusunuz, daha önce böyle bir durumu tecrübe edeniniz oldumu? yaptırıp akabinde satmayı düşünüyorum.

İlaveten radyonun üzerindeki klima panelinde arada bir cızırtı gelmekte, önleyebilmek adına neler yapabilirim. Değerli yorumlarınızı paylaşabilirseniz memnun olurum.

Teşekkürler&iyi günler dilerim
  • Arkadaşlar merhaba ben de 2009 laguna 3 1,5 dci sahibiyim benim merak ettiğim bu araçlara double din teyp uygulaması yapılabiliyormu? Ayrıca şu anda üzerinde olan teyp için hafıza kartı okuyucu orjinali dışında uyumlu bir marka varmı? İlginize şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon_crown

Merhabalar,

2009 model renault laguna III priv kullanıcısıyım, aracımı ilk aldığım günden itibaren memnuniyetle kullanmmaktayım, sadece bi-xenon far arızası verdi, serviste 1250 tl istediler, uzun farlar çalışmıyordu, uzun bir yolculuğa çıkmam gerektiği ve tüv mayenesini hemen yaptırmak zorunda olduğum için hızlı davranmak zorunda kaldım ve istemeyerekte olsa kabul ettim. Şu an arızalı farım mevcut ve sadece bir lehim ile düzelebileceğini düşünüyorum, bu işlemi yapabilecek ankara da bir usta biliyormusunuz, daha önce böyle bir durumu tecrübe edeniniz oldumu? yaptırıp akabinde satmayı düşünüyorum.

İlaveten radyonun üzerindeki klima panelinde arada bir cızırtı gelmekte, önleyebilmek adına neler yapabilirim. Değerli yorumlarınızı paylaşabilirseniz memnun olurum.

Teşekkürler&iyi günler dilerim

Radyonun üzerindeki klima tuşlarının olduğu bölgeden bozuk zeminlerde zaman zaman ses gelebiliyor.

Far arızası yaşamadım.

• ben de laguna 1.5 dci kullanıcısıyım. Arka emniyet kemerlerinden ikisi ikiye ayrıldı birleşim yerlerinden. (kırılma değil çıkma) benzer durumla karşılaşan var mı?
  • Arkadaslar merhaba, 240 km/s video ve fotosunu het yerde paylasip nazar mi degdirdik nolduysa 2 problem cikti arabada...

1)bi suredir araba vitesi D ye aldiktan sonra frenden ayagimi cekince hemen harekete gecmiyordu. cok aldiris etmemistim. bir gun arkadasim sen surekli stop lamblarin yanik vaziyette gidiyosun diyince farkettim ki fren musuri arizalanmis. Ankara mais serviste yok. Bursa'dan parca bekliyoruz 80TL civari

2)Prins Lpg 20.000 km bakiminda filitre degistirdim ve yazilim guncellemesi gelmis yeni yazilim yuklendi. ondan sonra (tesaduf olmus aslinda) farkettim ki araba yol boyu tik tik diye araliklarla tup vanasini acip kapatiyor. dugmeden takip ettim yarim saniye 1 saniyelik araba kendini benzine atiyor ses cikarmadan geri tupe geciyor. yeni yazilimdan oldgnu dusunerek eski yazilimi yuklettik yine ayni sorun devam ediyo. lpg beyninin devir okumasini bobinlerden yaptigini bobinlerin zayiflamaya basladigini bu sebeple anlik okuyamamadan kaynakli benzin gaz gecisi olabilecegini soylediler. devir rolesi siparis ettiler onunla problemin gidebilecegini soylediler. bobin fiyatlarini sordum tanesi 75 civari dediler. ufak tefek tekleme titreme yapiyor zaman zaman ama cok cok cok nadir.

bu tarz problemle karsilasan var mi? ozellikle 2.0 T kullanicilari?

• Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

Arkadaslar merhaba, 240 km/s video ve fotosunu het yerde paylasip nazar mi degdirdik nolduysa 2 problem cikti arabada...

1)bi suredir araba vitesi D ye aldiktan sonra frenden ayagimi cekince hemen harekete gecmiyordu. cok aldiris etmemistim. bir gun arkadasim sen surekli stop lamblarin yanik vaziyette gidiyosun diyince farkettim ki fren musuri arizalanmis. Ankara mais serviste yok. Bursa'dan parca bekliyoruz 80TL civari

2)Prins Lpg 20.000 km bakiminda filitre degistirdim ve yazilim guncellemesi gelmis yeni yazilim yuklendi. ondan sonra (tesaduf olmus aslinda) farkettim ki araba yol boyu tik tik diye araliklarla tup vanasini acip kapatiyor. dugmeden takip ettim yarim saniye 1 saniyelik araba kendini benzine atiyor ses cikarmadan geri tupe geciyor. yeni yazilimdan oldgnu dusunerek eski yazilimi yuklettik yine ayni sorun devam ediyo. lpg beyninin devir okumasini bobinlerden yaptigini bobinlerin zayiflamaya basladigini bu sebeple anlik okuyamamadan kaynakli benzin gaz gecisi olabilecegini soylediler. devir rolesi siparis ettiler onunla problemin gidebilecegini soylediler. bobin fiyatlarini sordum tanesi 75 civari dediler. ufak tefek tekleme titreme yapiyor zaman zaman ama cok cok cok nadir.

bu tarz problemle karsilasan var mi? ozellikle 2.0 T kullanicilari?

Kime taktirmistin ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 18 Haziran 2014; 7:58:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mng

ben de laguna 1.5 dci kullanıcısıyım. Arka emniyet kemerlerinden ikisi ikiye ayrıldı birleşim yerlerinden. (kırılma değil çıkma) benzer durumla karşılaşan var mı?

Böyle bir problemle karşılaşmadım ama ilginç geldi. Sonuç hakkında paylaşım yaparsanız iyi olur diye düşünüyorum.
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Ankarada meshur Memduh Ustaya taktirmistim..

• Valla bende 2007 de Laguna 2 aracima ona taktirmistim ve hic sorun yasamamistim. Baska birini soyleseydin yine ona git selamimi soyle baksin halleder diyecektim. bogazimda kaldi :) Inaallah roledirde hallolur yoksa benim laguna 2 deki gibi komple kablo degistirmeye kadar sorun cozulmemisti... Arizayi bulmak zaman aliyor bazen... Neyse onumuzdeki hafta Anakaradayim. Redlordum doktorumda orada bir silkelenirsek bayagi bir lagunaci toplasiriz Ciftlikte .. hem meshur 2014 model Laguna3 GT yide gormus oluruz @sonurar @redlord
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    bende bi onceki 99model 2.0 RXT Lagunama orda taktırmıştım hiç sorun yaşamadım. bu sorun bir ilk oldu.
    ama dedikleri gibi bobinlerim zayifladigi icin deviri okuyamama soz konusu ise devir rolesi ile LPG sorunu çözülcek inşaAllah. Fakat 4 x 75 TL bobin masrafi kapida gibi duruyor problem gercekten bobin ise..
    bi onceki laguna da 140.000 km civarinda degistirmistik bobin bununda 121.000 km su an gercekten miyadı dolmuş olabilir..

ankaraya gelirseniz toplaşmayı da isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurarmutcuoglu -- 19 Haziran 2014; 9:11:32 >
  • quote:

Nautilus karşısındaki reno servisi olabilir bahsettiğiniz, bu servis En-Er-Ej dükkanının sahibi Erdunç ustaya ki oda nautilusun karşısındadır yaptırıyordu elektronik tamir işlerini, Erdinç usta işinde iyidir, ben babamın tiposunun panelini yaptırmıştım, her türlü elektronik işim için ona giderim. Kimsenin yapmak istemediği işleri yapar çok rahat.

bahsettiğiniz erdinç ustanın orada yıllar önce araba yıkatırken çekinmiştim.
    undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiji@ytu -- 23 Haziran 2014; 11:38:04 >

• fiji@ytu kullanıcısına yanıt
    Erdinc Usta degildi bahsettigin ayni AVM ise tam karsisinda idi yetkili servisti. hatta buyuk bir servisti renault minibus vs lerede bakiyorlardi arkadaki bahcelerinde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 23 Haziran 2014; 15:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Erdinc Usta degildi bahsettigin ayni AVM ise tam karsisinda idi yetkili servisti. hatta buyuk bir servisti renault minibus vs lerede bakiyorlardi arkadaki bahcelerinde:)

o zaman sen tebretoğlulları nı diyorsun. orası geçen yıl kapanıp ford servisi oldu.
  • quote:

quote:

Nautilus karşısındaki reno servisi olabilir bahsettiğiniz, bu servis En-Er-Ej dükkanının sahibi Erdunç ustaya ki oda nautilusun karşısındadır yaptırıyordu elektronik tamir işlerini, Erdinç usta işinde iyidir, ben babamın tiposunun panelini yaptırmıştım, her türlü elektronik işim için ona giderim. Kimsenin yapmak istemediği işleri yapar çok rahat.

bahsettiğiniz erdinç ustanın orada yıllar önce araba yıkatırken çekinmiştim.
    undefinedundefined

çok iyi ya :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

o zaman sen tebretoğlulları nı diyorsun. orası geçen yıl kapanıp ford servisi oldu.

olabilir oranin cotech i idi. gostergede ariz yanip sonuyor dedim hemen bostanci oto sanayinda filancaya git panelini lehimlesin o biliyor demisti :)) Yani bazi arizalar basa gelmeden bilinemiyor, hemen cozulemiyor... Boylede garip bir arabadir bu lanet olasi, harika LAGUNALAR

• laguna 3 1.5 dci priv. donanımlarını bulabileğim bı kaynak verır mısınız ? en donanımlısı bunun priv. sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

laguna 3 1.5 dci priv. donanımlarını bulabileğim bı kaynak verır mısınız ? en donanımlısı bunun priv. sanırım

en donanımlısı executive dir.

priv ile dynamic neredeyse aynı.

en boşu expression dur
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.