Şimdi Ara

yeni kopya çekme taktiği [SSli] doluşun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

yeni kopya çekme taktiği [SSli] doluşun

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2013)
Giriş
  • kendi alfabemi oluşturup o alfabeyi sıraya yazıp kopya çekeceğim sizce tutarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBA297BAF -- 13 Ekim 2012; 21:32:32 >

• YOL YAKINKEN VAZGEÇ BU SEVDADAN
  • O alfabeyi oluşturup öğrenene kadar ders çalışsan daha mantıklı..
  • Onun yerine alfabedeki her harfi bi ileri kaydırarak yaz daha pratik ben öyle yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crocodils

O alfabeyi oluşturup öğrenene kadar ders çalışsan daha mantıklı..

hafızam çok güçlü yarısıni ezberledhm bile az sonra ss atcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ama çok kötü anlamaya çalışırken sınav bitmişti 2 yıl önce bunun yerine tavana yazabilirsin bi kere denedim işe yaradı al A3ü tavana yapıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

Denedim ama çok kötü anlamaya çalışırken sınav bitmişti 2 yıl önce bunun yerine tavana yazabilirsin bi kere denedim işe yaradı al A3ü tavana yapıştır.

az sonra ss atcam.acıklama yapcam.o zaman çok mantıklı gelecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boot00

quote:

Orijinalden alıntı: bilan007

kendi alfabemi oluşturup o alfabeyi sıraya yazıp kopya çekeceğim sizce tutarmı

iyi fikir fakat yinede sırada yazılı kaynak olur

nasıl yani
  • Mantikli aslinda.

• Hoca sürekli tekrar eden resimlerden anlar hemde sığdıramazsın ders çalış bence çekiceksen de arkadaşından bak en sağlıklısı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmazingGrace

Hoca sürekli tekrar eden resimlerden anlar hemde sığdıramazsın ders çalış bence çekiceksen de arkadaşından bak en sağlıklısı bu

Bunlar formalite birsürü resim olacak. hepsinin başharfini alıp kelimeye çevircem.
  • telefon tuşlarına göre yazmıştım hoca bunlar ne demişti ne bileyim hocam dedim hmm dedi geçti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilan007

quote:

Orijinalden alıntı: AmazingGrace

Hoca sürekli tekrar eden resimlerden anlar hemde sığdıramazsın ders çalış bence çekiceksen de arkadaşından bak en sağlıklısı bu

Bunlar formalite birsürü resim olacak. hepsinin başharfini alıp kelimeye çevircem.

Valla dostum sen bilirsin yakalanırsan o kadar emeğin boşa gidicek dalga konusu da olabilirsin ama yakalanmazsan yırtarsın
  • Bunu yapacağına sınava çalışırsan daha çok verim alırsın
  • beyin bedava. bunu yapacağına ceasar şifreleme tekniğini kullan, aynı cacık. ya da mors kullan. kafa basmaz gibi duruyor o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skiin Bird -- 13 Ekim 2012; 21:14:49 >
  • la bas git.
  • iyi fikir hepsinin baş harfini almak ama benden geçti 12 oldum kopya hazırlamaya üşeniyorum direk kitabı açıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

iyi fikir hepsinin baş harfini almak ama benden geçti 12 oldum kopya hazırlamaya üşeniyorum direk kitabı açıyorum.

ben 9. sınıfım.

sadece şu 9 için yapcam zaten. geçsem yeter
  • Kopyayı yazana kadar zaten öğrenirsin, uğraşılır mı bununla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Kopyayı yazana kadar zaten öğrenirsin, uğraşılır mı bununla.

sadece önemli formül ve noktalarda kullanacağım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.