Bildirim
Yeni kaynaklar alıyorum bir bakın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
türkçe kesinlikle bilfen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: alik01
Matematik Bry-B
Biyoloji Final Aslan Cingiz SB,Palme YGS-LYS SB
Tarih Fem Simetri
Tükçe soru bankası ne alacağım bilmiyorum.
Var mı önerileriniz yarın alacağım kitapları?
hocam matematik karekök olacak birey b o kadarda iyi değil bakma b olduğuna eğer karekök istemiyorsan illada birey diyorsan birey c matematik al
biyoloji vesim güneş ve ömer müftüoğlunun yazdığı final kitabı var resmen uçuruyor
çok orjinal palmeyi söylemeye gerek yok
türkçede ise karekök iyi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kylm
quote:
Orijinalden alıntı: alik01
Matematik Bry-B
Biyoloji Final Aslan Cingiz SB,Palme YGS-LYS SB
Tarih Fem Simetri
Tükçe soru bankası ne alacağım bilmiyorum.
Var mı önerileriniz yarın alacağım kitapları?
hocam matematik karekök olacak birey b o kadarda iyi değil bakma b olduğuna eğer karekök istemiyorsan illada birey diyorsan birey c matematik al
biyoloji vesim güneş ve ömer müftüoğlunun yazdığı final kitabı var resmen uçuruyor
çok orjinal palmeyi söylemeye gerek yok
türkçede ise karekök iyi
hocam nasıl olsa daha zor bir kaynak alacağım da şimdilik pratik için bry-b almayı düşünüyorum.Türkçe'de ise kararsızın bilfen diyen arkadaşlar da var._____________________________ Mechanical Engineer
-
Arkadaşlar final yeşil kitabın aslan cingiz yazılı olanını bulamadım? _____________________________ Mechanical Engineer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler