Şimdi Ara

yeni kasa volvo s 4o çıkacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda bazen yeni kasa s40 yerine başka model çıkacağı söylentisi var. 2012 baharında çıkacakmış bu doğru ise görüntüleri var mı acaba? kuzenime volvo alacağız kendisi volvo hastası ve ilk volvosu olacak. bende acele etme bekle yenisi çıkacak diye duyum aldım dedim.

• yeni kasası çıkacaksa çinli kardeşlerin ilk işi olacağını bilmekte yarar var. Çinlilere satılalı sadece s60 çıktı yeni kasa tutulan, ki s60'ın da tasarımı fln volvo satılmadan belki 1 yıl önce belli olmuştu, yani çinlilerin hiçbir parmağı yok s60'da. Ama s40'ın yenisi gelirse bu araç tamamen çinli kardeşlerimizin mutfağından çıkacaktır. Büyük olasılıkla s60'daki çizgileri taşıyacak, s60'ın biraz küçük versiyonu gibi olacaktır diye düşünüyorum.
  • birde c30 un 4 kapılısı çıkacakmış doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

yeni kasası çıkacaksa çinli kardeşlerin ilk işi olacağını bilmekte yarar var. Çinlilere satılalı sadece s60 çıktı yeni kasa tutulan, ki s60'ın da tasarımı fln volvo satılmadan belki 1 yıl önce belli olmuştu, yani çinlilerin hiçbir parmağı yok s60'da. Ama s40'ın yenisi gelirse bu araç tamamen çinli kardeşlerimizin mutfağından çıkacaktır. Büyük olasılıkla s60'daki çizgileri taşıyacak, s60'ın biraz küçük versiyonu gibi olacaktır diye düşünüyorum.

Volvoda çalışan tasarımcılar, mühendisler, işçiler çinli değil. Eski kadroya büyük ölçüde dokunulmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

yeni kasası çıkacaksa çinli kardeşlerin ilk işi olacağını bilmekte yarar var. Çinlilere satılalı sadece s60 çıktı yeni kasa tutulan, ki s60'ın da tasarımı fln volvo satılmadan belki 1 yıl önce belli olmuştu, yani çinlilerin hiçbir parmağı yok s60'da. Ama s40'ın yenisi gelirse bu araç tamamen çinli kardeşlerimizin mutfağından çıkacaktır. Büyük olasılıkla s60'daki çizgileri taşıyacak, s60'ın biraz küçük versiyonu gibi olacaktır diye düşünüyorum.

Hiçbir volvo çinli kardeşlerin tarafından tasarlanıp geliştirilmeyecek

sebebi de çinliler bunu yaparsa kimse volvo almaz .adamlar milyar dolarlar döküp firmayı batıracak kadar salak değiller

peki çinliler ne yapacak bekleyen volvo projelerine ve ar-ge çalışmalarına finans kaynağı sağlayacak

tıpkı 5 kapı c30 ve 4 çeker kompakt suv xc30 gibi

• evet ya artık zamanı gelmedi mi? hala focus II altyapısıyla s40 gerçi çinliler aldıktan sonra bu ortaklık bitecektir
    benim bildiğim ve gördüğüm yeni c30 kamufulajlı testleri var 5 kapılı olarak hem de umarım s40 ta aynı şekilde yenilenir artık
  • bende 2012 s40 aldım beyaz renk convektör 16 inç jantlı.benim duyumum 2013 ortalarında tamamen kaldırılıp c30 un 4 kapılı ve dizaynının değişikliğe uğrayacağı yönünde ama tabiki güvenilir kaynaklardan değil sadece duyum.benim beğendiğim kasa tipi şu anki kasa yeni s60 mı açıkcası beğenmedim.yan yana durduğu zaman s40 daha tok duruyor tabi bu tamemen kişisel fikrim .ama kalite ve sağlamlık olarak gerçekten güzel araç yapıyor volvo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.