Bildirim
Yeni Karakalem Ejderha Resmim [ SS Lİ ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gayet güzel lakin size tavsiyem gölgelendirme öğrenmeniz ve resimlerinizi çizgisiz kağıda çizmenizi tavsiye ediyorm :) -
hayal ettiğini çizdiysen gayet güzelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
Gayet güzel lakin size tavsiyem gölgelendirme öğrenmeniz ve resimlerinizi çizgisiz kağıda çizmenizi tavsiye ediyorm :)
-
Vücut filan cok güzelde boynu biraz uzun gibi geldi bana vede biraz garip kıvrılmıs ama güzel yinede
NOT: Resim yapmaktan pek anlamam sadece yorumum bu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
Gayet güzel lakin size tavsiyem gölgelendirme öğrenmeniz ve resimlerinizi çizgisiz kağıda çizmenizi tavsiye ediyorm :)
Evet gölgelendirme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum. Hoş bu resimi sıkıldığım için fazla detaylandırmadan bitirdim. Gölgelendirmede kendimi geliştirmem için neler yapmamı önerirsiniz. -
sen istersen dünyanın en iyi ressamı ol yine de çizgili defterden kaybediyorsun -
Çizim daha yeni başlamış, gölgelendirirsen güzel olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Validat3
Vücut filan cok güzelde boynu biraz uzun gibi geldi bana vede biraz garip kıvrılmıs ama güzel yinede
NOT: Resim yapmaktan pek anlamam sadece yorumum bu :)
Evet simage şeklinde bakınca boyun gerçekten çok sıkıntılı geldi banada
@Zyx Resim defterim işte bu. Hem daha alıştırma gözüyle bakıyorum bunlara ilerde düz kağıda çizmeye başlarım herhalde.
Her türlü denemem tek bir defterde olmuş oluyor derli toplu falan şimdilik. -
Daha öncede sanırım ejderha kafası gibi bişiy çizip koymuştun sana tavsiyem bir daha yapma. Bırak şu ejderhayı kardeşim -
-
-
Gölgelendirmeyi şöyle çalışabilirsin;
1-İnternetten derslere bakabilirsin
2-Tonlama (şu anda adını unuttum) Örneğin; 10 kaleminin çıkardığı en siyah 0 ise beyaz böyle ton skalasını yapabilirsin
3-Çalışma masası ışığı vardır mutlaka.Önüne koyduğun objelerin farklı farklı ışık vurduğu yerlerden sürekli çizebilirsin :)
Not: 3 Ay bir heves olarak çizim kursuna gittim çizimim pek kötü değil ama sabah 9 akşam 6 çıkmak çok zorluyordu (Haftada 2 gün) Teknik bilgim gayet iyi gelişti.Resim gözümün çok iyi olduğunu söylüyorlardı hocalarım :) Ama insanın içinde futbol oynama isteği olunca sanatı bırakıp 1 sene aradan sonra tekrar futbola yöneliyor :D:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X