Şimdi Ara

Yeni Karakalem Ejderha Resmim [ SS Lİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni Karakalem Ejderha Resmim [ SS Lİ ]

Nasıl

• Gayet güzel lakin size tavsiyem gölgelendirme öğrenmeniz ve resimlerinizi çizgisiz kağıda çizmenizi tavsiye ediyorm :)
  • hayal ettiğini çizdiysen gayet güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Gayet güzel lakin size tavsiyem gölgelendirme öğrenmeniz ve resimlerinizi çizgisiz kağıda çizmenizi tavsiye ediyorm :)
  • Vücut filan cok güzelde boynu biraz uzun gibi geldi bana vede biraz garip kıvrılmıs ama güzel yinede

NOT: Resim yapmaktan pek anlamam sadece yorumum bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Gayet güzel lakin size tavsiyem gölgelendirme öğrenmeniz ve resimlerinizi çizgisiz kağıda çizmenizi tavsiye ediyorm :)

Evet gölgelendirme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum. Hoş bu resimi sıkıldığım için fazla detaylandırmadan bitirdim. Gölgelendirmede kendimi geliştirmem için neler yapmamı önerirsiniz.
  • sen istersen dünyanın en iyi ressamı ol yine de çizgili defterden kaybediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çizim daha yeni başlamış, gölgelendirirsen güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

Vücut filan cok güzelde boynu biraz uzun gibi geldi bana vede biraz garip kıvrılmıs ama güzel yinede

NOT: Resim yapmaktan pek anlamam sadece yorumum bu :)

Evet simage şeklinde bakınca boyun gerçekten çok sıkıntılı geldi banada

@Zyx Resim defterim işte bu. Hem daha alıştırma gözüyle bakıyorum bunlara ilerde düz kağıda çizmeye başlarım herhalde.
    Her türlü denemem tek bir defterde olmuş oluyor derli toplu falan şimdilik.
  • Daha öncede sanırım ejderha kafası gibi bişiy çizip koymuştun sana tavsiyem bir daha yapma. Bırak şu ejderhayı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Daha öncede sanırım ejderha kafası gibi bişiy çizip koymuştun sana tavsiyem bir daha yapma. Bırak şu ejderhayı kardeşim

Yapma be hoşuma gidiyor ejderha yapmak

Bunda da gölgelendirmeden eser yok. Acaba nereden tekniğimi geliştirebilirim. Yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Daha öncede sanırım ejderha kafası gibi bişiy çizip koymuştun sana tavsiyem bir daha yapma. Bırak şu ejderhayı kardeşim

Yapma be hoşuma gidiyor ejderha yapmak

Bunda da gölgelendirmeden eser yok. Acaba nereden tekniğimi geliştirebilirim. Yardım.

Şimdi bu cizdiğin hayal ürünü mü bakıp bakıp mı yaptın Ne biliyim abi bence surat filan çiz yada vücud ama hayal ürünü bi insan olsun. İstek üzerine uplarım yani :D

• Gölgelendirmeyi şöyle çalışabilirsin;

1-İnternetten derslere bakabilirsin
    2-Tonlama (şu anda adını unuttum) Örneğin; 10 kaleminin çıkardığı en siyah 0 ise beyaz böyle ton skalasını yapabilirsin
    3-Çalışma masası ışığı vardır mutlaka.Önüne koyduğun objelerin farklı farklı ışık vurduğu yerlerden sürekli çizebilirsin :)

Not: 3 Ay bir heves olarak çizim kursuna gittim çizimim pek kötü değil ama sabah 9 akşam 6 çıkmak çok zorluyordu (Haftada 2 gün) Teknik bilgim gayet iyi gelişti.Resim gözümün çok iyi olduğunu söylüyorlardı hocalarım :) Ama insanın içinde futbol oynama isteği olunca sanatı bırakıp 1 sene aradan sonra tekrar futbola yöneliyor :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.