Şimdi Ara

Yeni işletim sistemine merhaba deyin; Google'dan Chrome OS! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
18.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bay bay
    İntel Q9550 Core 2 Quad 2.83 Ghz 1333 Mhz###Gigabyte EP45-UD3LR 1366###A-Data Ram DDR2 1066 4 GB Overclock Kit###VTX HD4890 (256BIT) 1GB GDDR5 Dual###Seagate 1TB 7200 Rpm 32MB SATA2 + 120 GB Kingston SSD###Thermaltake VG75021W2E Sopranors 101 500W Psu###Samsung 22X Ide Siyah DVD RW###Logitech S220###Sony HD Ready 32" LCD Tv###Playstation3 60 GB Pal###iPhone 4 16 Gb(5.1.1)

PSN: FBYacan3
  • Microsoft'ta bu kadar para ve birikim oldukça Microsoft'u kimse geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

şu an işletim sisteminden çok web tarayıcısı gibi...

Bu bildiğin Google Chrome..

Finaldeki hedef, tüm programların internet üzerinden çalıştırılması ve verilerin , kişisel ayarların vs tamamının internette depolanmasını sağlamak, bu sayede kişiselleştirdiginiz bir pc ye bagımlı kalmaktansa dünyanın her yerinden kendi kişisel ayarlarınız dosyalarınız ve programlarınıza ulaşabilmek hedeflenmekte. BU bakış açısıyla bakarsak browser gibi görünmesi ve çalışması çok mantıklı. bence bu iş tutar .

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM

• tırt

Notebooklar için linux masa üstü için windows. Geriye bişey kalmadı kusura bakma Google :D
  • tabii ki şu anlık "tırt". Fakat eğer google bu projesine devam ederse cidden iyi birşey çıkacağına eminim. sonuçta bir altyapı hazırlıyorlar o kadar aceleci davranmamak gerek.şimdilik kısıtlı özellikli netbooklar için sonra da tüm bilgisayarlar için çıkarırlar diye umuyorum
  • her uygulamanın içinde kendi toolbarını yükletmeye çalışan, arada yediren; sinsi , salt ticari düşünen bir firmanın hiç bir ürününü kullanmam. bu kadar basitleşebildiklerine göre yarın o işletim sistemine nasıl güvenebiliriz. toolbarı kullanım istatistiklerimizi gönderiyordu. ajan yazılımdı. işletim sistemi nelerimizi gönderir. hiç güven vermiyor.
  • google daha işin başında daha iyi işler yapacaktır
    2.Şimdi kaybol
    o kadar linux dağıtımı piyasadayken gerenq yok

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

tam bana göre bişey.sade,hızlı güvenli.Fakat alıştığımız windows programları çalışmayacak o da yaş iş.Belkide windows uygulamalarına uyumlu yaparlarsa o zaman iş görür.Ayrıca beleş olursa çok daha iyi.(paralı olsada farketmezde )

Google bu işe girişince Linux desteği artacaktır.
    DUAL Intel Xeon E5 2687W @ 4.0GHz - DUAL Corsair H100 CPU Coolers - Corsair Dominator GT 96GB (12x8GB) DDR3 - QUAD ASUS GTX 690 4GB - EVGA Classified SR-X 270-SE-W888-KR MoBo - 8x Hitachi Ultrastar 7K4000 4TB@RAID5 - 4x Intel 520 Series 480GB SSD
  • benim merak ettiğim, google bu programı mobil işletim sistemi olarak mı ortaya çıkarmış. Yoksa, pc lere uygun olarak da kullanılabilecek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.