Şimdi Ara

Yeni işletim sistemine merhaba deyin; Google'dan Chrome OS! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
18.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr
    Windows 7

!!

xp

Xp ne la windows 7 varken xp ne arar pc de
    Zotac rtx 5080 amp infinity @3270mhz //Mi 14 pro 512gb
  • Olmamış.
    selamın aleyküm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 21 Kasım 2009; 8:25:43 >
  • yaw nasıl ki Microsoft işletim sistemi üretiyorsa yıllardır ve yok bing yok live yok ıvır zıvır arama motorlarında da berbat sonuçlar veriyorsa, Google'ın da işi arama motorunu geliştirmek.. işletim sistemine girmesi vakit kaybı bence..
  • Umduğumdan basit çıktı desem yeridir. positroN'un söylediği gibi web tarayıcıdan bozma olmuş Ama tutarsa en azından Linux dünyasına olan destek artacaktır ve Linux dağıtımlarının güç kazanmasını sağlayacaktır.
  • Mutlaka indirip deneyeceğim. Bir programcı olarak open source işletim sistemlerine destek vermem lazım. Microsoft tekelini yenmemiz gerek artık.

Orijinalden alıntı: polatyy

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

şu an işletim sisteminden çok web tarayıcısı gibi...

Bu bildiğin Google Chrome..

Finaldeki hedef, tüm programların internet üzerinden çalıştırılması ve verilerin , kişisel ayarların vs tamamının internette depolanmasını sağlamak, bu sayede kişiselleştirdiginiz bir pc ye bagımlı kalmaktansa dünyanın her yerinden kendi kişisel ayarlarınız dosyalarınız ve programlarınıza ulaşabilmek hedeflenmekte. BU bakış açısıyla bakarsak browser gibi görünmesi ve çalışması çok mantıklı. bence bu iş tutar .

beni korkutanda bu. teknoloji diktatörlüğü! orwellın 1984 ü gibi oluyor dünya. düşünsenize her verin, kişisel hayatın bile kapitalist şirketlerin elinde.

• 3.1 Daha iyi duruyo
    Yeni işletim sistemine merhaba deyin; Google'dan Chrome OS!

Orijinalden alıntı: TechZone

yaw nasıl ki Microsoft işletim sistemi üretiyorsa yıllardır ve yok bing yok live yok ıvır zıvır arama motorlarında da berbat sonuçlar veriyorsa, Google'ın da işi arama motorunu geliştirmek.. işletim sistemine girmesi vakit kaybı bence..

Bu yorumunuza katılmıyorum. Herkes uzman olduğu alanda kalsaydı, şu anda Samsung bakkal şirketi gibi birşey olurdu.
  • Bugün bir arkadaşın dizüstü bilgisayarı bozulmuş. İçindeki verileri kurtarılması gerekiyordu. Win 7 ve XP işe yaramadı. Pardus 1.1 ile kurtardım. Seçenek ne kadar çok olursa o kadar iyi olur bizim için. Düşünsenize iki işlekci markası veya ekran kartı üreticisi sayısı artsa. Yaşı biraz ileri olan arkadaşlar hatırlar ülkemizde 2 gsm operatörü varken fiyatlar nasıldı. Sonra nasıl oldu.
  • çevrimiçinin iyi olması kadar kötü yanlarıda var bütün bilgilerin adamların ellerinde kişisel dosyalar resimler videolar pek hoş bir durum deyil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

yaw nasıl ki Microsoft işletim sistemi üretiyorsa yıllardır ve yok bing yok live yok ıvır zıvır arama motorlarında da berbat sonuçlar veriyorsa, Google'ın da işi arama motorunu geliştirmek.. işletim sistemine girmesi vakit kaybı bence..

Ama Microsoft Live Messenger ve Bing'de oldukca basarili oldu.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.