Şimdi Ara

Yeni işlemcili i3 lenovo laptop 820 Tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harici ekran kartı yok diye düşünenler;

Intel HD 3000 ile eski nesildeki Intel HD Graphics arasında çok büyük fark var. Bu işlemcideki ekran kartıyla birçok oyunu düşük-orta seviyede oynamak mümkün. Hatırlatmış olalım.
  • 720P filmleri sorunsuz oynatabilir mi acaba kullanan var mı hiç bu model işlemciden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

720P filmleri sorunsuz oynatabilir mi acaba kullanan var mı hiç bu model işlemciden?

bildiğim kadarı ile yeni ürün kullanan pek yoktur veya fırsat olmamıştır yorum yazmaya...ama 880 lira civarına fazla ürün yok bu seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

720P filmleri sorunsuz oynatabilir mi acaba kullanan var mı hiç bu model işlemciden?

1080p bile oynatabilirsin. Bende imzamdaki notebook var ve optimus ile GT520M ve Intel HD Graphics (İşlemci üzerindeki onboard GPU işlemcisi) var.
    Intel GPU ile 1080p filmler sorunsuz izleniyor.

İşlemcim i3-380M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 20 Eylül 2011; 15:26:42 >
  • oyun oynamıcaklar için gayet iyi fiyat...

gayet iyi özelliklerde

yeni nesil i3 işlemcili olması da gayet süper

giriş seviyesi oyunlar da oynanır

internet,müzik, ofis uygulamarı için yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo i7 - 17.3 ekran - Laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
  • daha düşük fiyata hediyeli olan yer var tavsiye ederim daha ucuz bi model oo

http://pcdepo.com/lenovo-b570-59-071348-notebook-urun6208.html
  • taksitli fiyatlarda sadecenotebook.com çok daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaytap24

daha düşük fiyata hediyeli olan yer var tavsiye ederim daha ucuz bi model oo

http://pcdepo.com/lenovo-b570-59-071348-notebook-urun6208.html

konuyu açrken pcdeponun fiyatınada baktım
    gerçekten sıcak fırsat olduğuna emindim..
    pcdepo.com çalışanları bu forumu çok iyi takip ediyorlar bu konu açılır açılmaz hemen görmüşler sanırım ki fiyatını sadecenotebook.com dan 1 dolar düşüğe koymuşlar tebrik ederim...

• valla bu durumdan en karlı biz müşteriler kullanıcılar karlı çıkıyoruz ,zaten rekabet ortamında bu durumlar hem kullanıcıyı tatmin eder beedava hediyede var bence güzelll
  • Pcdepodan daha önce laptop aldık, teslimatta sorun yok. Site konusunda tereddütünüz olmasın. Ancak hediyeler için alacaksanız güvenmeyin derim, öyle kayda değer ürünler değiller. Parayla satsalar almazsınız. Diğer şartlar size uyuyorsa tabi ki değerlendirin.
  • quote:

valla bu durumdan en karlı biz müşteriler kullanıcılar karlı çıkıyoruz ,zaten rekabet ortamında bu durumlar hem kullanıcıyı tatmin eder beedava hediyede var bence güzelll

brak hocam, her mesajında pcdepodan linkler vermişsin, bi de alakasızmış gibi biz müşteriler karlı çıkcak diye mesaj yazyosun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

valla bu durumdan en karlı biz müşteriler kullanıcılar karlı çıkıyoruz ,zaten rekabet ortamında bu durumlar hem kullanıcıyı tatmin eder beedava hediyede var bence güzelll

brak hocam, her mesajında pcdepodan linkler vermişsin, bi de alakasızmış gibi biz müşteriler karlı çıkcak diye mesaj yazyosun :)

adam bedava ürün veriyor arkdaşlar zorla ürün satmıyor hemde diğer firmadan daha ucuz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: allegra168

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

adam bedava ürün veriyor arkdaşlar zorla ürün satmıyor hemde diğer firmadan daha ucuz :D

Şıracı da gelmiş

• Arkadaşlar aslında PB-i5480M-GT540M-3GBDDR3-320GB-W7BASIC-999TL gibi bir fırsat bekliyordum, zaman sıkıntım olmadığından. Ama Lenovo gibi bir markanın yeni nesil i3 işlemcili ürününü 800 liraya bulmak aklımı çeldi. Oyunla falan işim olmaz hiç, ama unrar işlemi yaparım, program yüklerim, encoding yaparım, 720p-1080p film izlerim. Şu an rezil bir masaüstü (sempron-256mb-512mb ram)kullanıyorum, yavaş olması ve HD izleyemem dışında ihtiyaçlarımı karşılıyor diyebilirim. Bir süre önce babamdan bir kaç yerinden hasarlı, 1 senelik bir Exper Karizma CORE2DUO2.2GHZ-NVIDIA9300-3GBRAM özellikli bir laptoba sahiptim. Ve sanıyorum bad sector sebebiyle bilgisayar öldü, ama bu ürün de ölene dek ihtiyaçlarımı karşıladı. Bad sector sebebiyle yavaştı ama bilgisayar. Sizce mantıklı mı bu ürün benim ihtiyaçlarıma göre? Yada acele etmeyip beklemeli miyim, başka fırsatlar için, zamanım var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 20 Eylül 2011; 18:22:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Harici ekran kartı yok diye düşünenler;

Intel HD 3000 ile eski nesildeki Intel HD Graphics arasında çok büyük fark var. Bu işlemcideki ekran kartıyla birçok oyunu düşük-orta seviyede oynamak mümkün. Hatırlatmış olalım.

Notebookta nasıl AMD işlemcilerden kaçmak lazımsa, notebook grafikte sadece Intel olanlardan da aynı hızla kaçmak lazım.
  • iyi de freedos. ile ne yapılabilir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedos ile ne yapılır. linux kurulur lisans varsa windows 7 kurulur. lisans yoksa da win7 kurulur. kendi adıma xubuntu kurup kullanırım almış olsam eee pc 1000h deli etmeye başladı. gerçi başından beri deli ediyordu ama tahammül edemiyorum sanırım artık:D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.