Şimdi Ara

Yeni İdeos X5 16GB çıkıyor :) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Huawei Yeni Bir İdeos X5 çıkardı.Eskisinden +Özellikleri 1GB Cpu Hızı olması,FM Radyo Var,16GB dahili Bellek Var ve Önünde HUAWEI yazıyor.:):)

Ki Zaten biz bu özellikleri çoktandır kullanıyoruz :):)

Adamlar baktı İyi para kırıyoruz bu telefondan yenisi çıkardılar ortaya :):)

http://www.themobileindian.com/news/6073_Huawei-launches-Honor-and-updated-Ideos-X5_full

Yeni İdeos X5  16GB çıkıyor :) :)

Şimdi Benim Sorum Şu acaba bu telefonun orjinal yazılımını Bizim İdeos X5lere yüklesek radyoyu kullanabilirmiyiz.Benim Derdim 2.3.5 de radyo dinlemek :):)

• Güncellenmiş dediğine bakmayın benim x5 imden radyo haricinde bir farkı olmayacaktır.Radyo zaten donanım olarak var telefonun içinde.İşlemciyi 1ghz e yükseltip radyoyu da çalıştırıp aynı telefonu piyasaya sürecekler.
  • E zaten radyo ar telde 2.3.5 auroa veya elite sx içerisinde radyo va rve gayette düzgün çalışıyor. Ama böyle bir tel çıkması bize yazılım açısından biraz katkı sağlar herhalde.
  • hemen çıksın, hemmen.. büyük ihtimal bizim telin aynısı, onda bulunan romu bizim tele uyarladık mı fıstık gibi radyo olur. ne atmel sorunu olur nede çalışmayan radyo kalır, böylelikle çok rahat custom rom yapılır.
  • 16 gb tel hafizasi degil cloud alani
    Radyo icin onun cikmasin gerek yok u8800 pro da hem radyo hem tv out var
  • sadece ekran çözünürlüğü değişiyor.. 854×480 .. arkadaşımız oguzhan mobile ın dediği gibi 16gb cloud storage.zaten elite romlarda mevcut bir yazılımdan faydalanılabiliyor. belki 2.3.5'in düzgünü için bir umut olabilir ama 13.400 tane üretilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

sadece ekran çözünürlüğü değişiyor.. 854×480 .. arkadaşımız oguzhan mobile ın dediği gibi 16gb cloud storage.zaten elite romlarda mevcut bir yazılımdan faydalanılabiliyor. belki 2.3.5'in düzgünü için bir umut olabilir ama 13.400 tane üretilecekmiş.

olsun kardeş kim telefonu para verip yeni aldığı telefonun eline aldığında wireless ın kopmasını veya ekranın aşırı hassas olmasını ister ki ? bence o zmn iki telefonada aynı sorunsuz yazılımı çıkarırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Nisan 2012; 15:09:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • u8800 proda tv out var demiş arkadaş. pro olmayanlarda varmı tv out?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.