Şimdi Ara

Samsung Galaxy A16 4G geliyor: 6 yıl güncelleme alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy A16 4G geliyor: 6 yıl güncelleme alacak
    Önümüzdeki aylarda merakla beklenen Galaxy S25 ve Galaxy Book serilerini tanıtmaya hazırlanan Samsung, diğer tarafta uygun fiyatlı modeller üzerinde de yoğun mesai harcıyor. Öyle ki Galaxy A16 5G'nin ardından Galaxy A16 4G için geri sayım başladı. Geçen yılki Galaxy A14'ün yerini alacak modelin tasarımı ve özellikleri paylaşıldı. 

Samsung Galaxy A16 4G geliyor

Sızdırılan görüntülere göre Galaxy A16 4G, yuvarlatılmış köşeler ve düz çerçeve tasarımıyla abisi A16 5G'yi temel alıyor. Telefonun arkasında üç lensi barındıran dikdörtgen bir kamera çıkıntısı ve ön tarafta ekranı bölen bir su damlası çentiği mevcut. Diğer tarafta modelin Siyah, Yeşil, Gri ve Sarı renklerinde satışa çıkacağını görüyoruz.

Teknik detaylara gelirsek, telefona MediaTek Helio G99 işlemcinin eşlik etmesi muhtemel. 6nm teknolojisyle üretilen işlemci, Mali G57 GPU, 2 adet 2.2 GHz Cortex-A76 ve 6 adet 2.0 GHz Cortex-A55 çekirdeğinden güç alıyor. Bu konfigürasyonda ise 5.000 mAh pil, 4 GB RAM ve 128 GB depolama seçenekleri sunulacak.

Samsung Galaxy A16 4G geliyor: 6 yıl güncelleme alacak
    A16 4G'nin ön yüzünde 6.7 inç büyüklüğünde ve 90Hz yenileme hızı sunan AMOLED panel ile karşılaşacağız. Üçlü kamera dizilimine sahip olacağı bilinen modelde 50MP birincil ana kamera, 5MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro kamera bulunacak. Öz çekim kamerasında ise 13MP sensöre işaret ediliyor. Sızdırılan bilgilere göre Galaxy A16 4G, kutudan Android 14 işletim sistemiyle çıkacak ve 5G muadili gibi 6 yıllık güncelleme desteğiyle geliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A16 5G artık resmi: Giriş seviyesinde 6 yıl güncelleme!

Galaxy A16 4G'nin yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi sensörü, Bluetooth 5.3, bir mono hoparlör, IP54 sertifikası ve 217 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkması bekleniyor. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/11/samsung-galaxy-a16-4g-leak-6-year-update-helio-g99/

• G99 beni bir salın diyordur heralde. Dünyada en çok kullanılan işlemci olabilir. Ha orta segmenten giriş segmente düşmesi sevindirici tabi bu işlemcinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4GB ram 2 yıllık işlemci... Samsung batıracak bence bu sözleri. O zaman sorarlar sana S23 neden 4 yıl diye.

• Xtrud kullanıcısına yanıt
    Sence de bu taktiğin altında apple'ın yıllarca yaptığı teknolojik eskitme mantığı yatmıyor mu?

Adamlar açık açık dişük sisteme yepyeni sistem luracağız ve telefonu yenilikten kullanılamaz hale getirtip yeni telefon almak zorudna bıraktırıcaz kullanıcıyı demiş işte 😁

Dipnot: Sözüm s23'den dışarı 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • G99 işlemci 4 GB REM ve 6 yıl ana sürüm güncellemesi ??

Elimde satılık boğaz köprüsü var ilgilenen arkadaşlar PM.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    A15 alacaktım beklenilir mi hocam bu ürün için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 13 Ekim 2024; 12:08:40 >
  • Gsmarena da Exynos 1330 (5 nm) or Mediatek Dimensity 6300 (6 nm) yazıyor G99 işlemciyi nereden duydunuz da yazdınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Anne baba kullanımı için gayet iyi bir işlemci. Çok telefonda kulandım. En son tecno camon 30 da kendim kullandım çok memnundum. Yarı yolda bırakmaz.

İlla samsung olacak demiyorsanız aynı işlemci şu telde de var. 8 gb ram, 256 gb hafıza Amoled 120 hz vs

Tecno camon 20 pro 4g

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-camon-20-pro.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 13 Ekim 2024; 12:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece 4gb ram ile gelmez 6gb ve 8gb ile gelir

Samsung 6 yıllık güncelleme ile giriş seviyesi telefon pazarını silip süpürecek

çinlilerin gözü yaşlı

• Şu an Samsung Galaxy A15 kullanıyorum. Yerinizde olsaydım bu ürünü beklemez, direkt A15'in 6GB Ram ve 128 GB dahili hafızası olan modelini alırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.