Şimdi Ara

Yeni Hyunda i30 neden tutmadı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
3
Favori
18.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carsever

Yalıtim olarak yeni Ceratoyla aynı ve makyajlı Ceed kadar sessiz degil. Ama ruzgar sesi ve motor sesi konusunda basarili. Tuketim olarak da Ankaradan istanbula 5.3 ortalamayla gelmistim.
    Ayrica araca esas tutulmaniza neden olan seylerin basinda ise Akilli Hiz Sabitleyici geliyor. Tam durdurma ve kaldirma ozellikli. Cok basarili calisiyor.
    Vaktiniz olursa testimi izlemenizi tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim izleyeceğim
    Lastik sesi fazla alıyor diye okumuştum galiba mevcut lastik kaynaklı
    Ceratonun yalıtımını bilmiyorum golfle kıyaslarmısınız yalıtımı
    Birde viraj çukur performansını sormak isterim
    Son olarak 2018 1.0 golfmü 2017 dizel i30 mu tercih edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Eğri oturalım doğru konuşalım burada i30 yazan arkdaşların %80'i eline 120-130k para geçse düşünmeden Golf'ü i30'a tercih eder. Ben de Golf alırdım Vw'yi hiç sevmememe rağmen. Çünkü yeni i30 tasarım olarak ucube gibi bence (kişisel görüşümdür). Hee ben donanımsız yaşayamam bana oyuncak lazım derseniz ve i30 içimde kalmasın derseniz alın ama 5 sene sonra satarken pek parlak olmaz diye düşünüyorum sizin adınıza.
    2014 yılında 75 bin lira param vardı ve gittim 58 bin liraya i30 aldım. Pişman değilim yine olsa yine i30 alırım. i30 sorun çıkararak zamanımı çalmıyor. Bizde golf'te var ve dpf başta olmak üzere sorunlarından bıktık. i30 daha dpf uyarısı bile vermedi. Bir kere sol far ampulu patladı onun nedeni de park halinde çarptıkları için farın ayağı kırılmış ve far su buharı almış. Marka takıntım yok ama avrupalı modellerin sorun çıkarma olasılıkları uzakdoğululara göre çok fazla...

2022 Honda Civic Eco Executive

• Hyundai accent ile ucuz araba algısını yerleştirdi şimdi de

Hyundai ye yakışmayacak! kadar kaliteli
    Hyundai ye yakışmayacak kadar pahalı

Bir araç yaptılar. Eski kasa da daha çok beğeniliyordu.

Bu yüzden satmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    2. el kaygın varsa golf alacaksın. i30 dizel istanbul içi yoğun trafikte 8-8.5 litre yakar. Köye yaylaya giderim dersen golf alacaksın çünkü i30 golften alçak. Sorunsuzluk istiyorsan i30 alacaksın ama kimse yanına gelip arabana sclass mercedes muamelesi yapmayacak hatta yanına gelip hayatında otomobil denen kavram hakkında kulaktan dolma bilgiler dışında bir şey bilmeyen birisi dandik hyundai diyecek. Aynı renk ve aynı yaştaki golf ile i30 yan yana dururken golfün boyasının daha solgun olduğunu fark edeceksin ama insanlara bir şey demeyip vay anasını diyeceksin. Nerden mi biliyorum çünkü ailemde i30,golf ve fluence var.

2022 Honda Civic Eco Executive
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

2. el kaygın varsa golf alacaksın. i30 dizel istanbul içi yoğun trafikte 8-8.5 litre yakar. Köye yaylaya giderim dersen golf alacaksın çünkü i30 golften alçak. Sorunsuzluk istiyorsan i30 alacaksın ama kimse yanına gelip arabana sclass mercedes muamelesi yapmayacak hatta yanına gelip hayatında otomobil denen kavram hakkında kulaktan dolma bilgiler dışında bir şey bilmeyen birisi dandik hyundai diyecek. Aynı renk ve aynı yaştaki golf ile i30 yan yana dururken golfün boyasının daha solgun olduğunu fark edeceksin ama insanlara bir şey demeyip vay anasını diyeceksin. Nerden mi biliyorum çünkü ailemde i30,golf ve fluence var.
    1.0 golfte 2. Elde sıkıntı olur gibime geliyor
    Şirkette 2 kişiye gösterdim i30 ilanını bu nelan 120 bini onamı vercen diyorlar, sırf dediğiniz nedenden adam audiye biniyor desünler diye 1.0 a3 bakıyordum sonra baktım 20 bin altına aynı arabanın vw logolusu var golfe döndüm şimdi diyorum ki comfort golf 5 sene sıkat ama i30 sıkmaz fb7 civic bile sanrof koltuk ısıtma büyük ekran sılmadı 7 yıl i30a keyifle binilir diyorum varsın arabanın asından anlamayan bilmesin ben içine oturduğum anda o kaliteyi spnuna kadar alacağım halojen araçla gece gitmek bile benim için sorun assında hyundai gel xsenon kesmese full led verim sana diyor
    Dpf derken benim mesafelerim kısa 3 5 kmde kontak kaparım bi sorun çıkarmı bundan birde dctde ısınma sorunu devam ediyorumu çözüldümü hocam

• i30 çok hoş araç. İkinci el fiyatları da iyi. Alınır binilir tertemiz dop dolu araç ve motoru da gayet iyi. Aynı dolulukta golf almak istediğimizde kesenin ağzını baya bir açmamız gerekiyor ve bize ekstra olarak hiçbir şey sunmuyor.

Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray
    1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Sırf arka sis farı konumlandırmasın dan dolayı bile alınmaması gereken bir araç!
    Arka sis farı konumu gibi hayati bir kriteri Koreli mühendisler nasıl es geçmiş hayret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai I30 almanın bir mantığı kalmadı da ondan. Bilen bilir, 2012 yılında falan forumda en çok konu olan ve incelenen modellerinden başında geliyordu ancak günümüzdeki fiyatlardan sonra Hyundai için o paralar verilmez. Ayrıca C sınıfı modellerin cidden fiyatları aşırı pahalı.

Ben sıfır C sınıfı olsun diye arabaya o parayı vermek yerine ikinci el D sınıfı ama kaliteli arabayı tercih ederdim. Her ne kadar sıfır ve dolu da olsa C sınıfı araba işte, birbirlerinden çok farkı yok. Geçen ay ailemden 300,000 TL'ye İstanbul'da ev alan akrabam vardı mesela, araba fiyatları akıl mantık işi değil. Kara para falan aklamanız lazım.

2019 Golf 1.0 TSİ 110 DSG Comf
    Yeni Hyunda i30 neden tutmadı

2018 308 1.2 Puretech 130-1.6 Blue HDİ 120 EAT6
    Allure-Active&Allure

2019 308 1.2 Puretech 130-1.5 BlueHDİ 130 EAT8 Style

2018 Astra HB Otomatik

Son olarak

308 Geyik Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=jMzaufUquys&feature=youtu.be

Golf Geyik Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=xSgfvwqXpm8&feature=youtu.be

Seçim sizin 🤷‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

2018 Golf 1.0 TSİ 110 DSG Comf

2019 Golf 1.0 TSİ 110 DSG Comf

2018 308 1.2 Puretech 130-1.6 Blue HDİ 120 EAT6
    Allure-Active&Allure

2019 308 1.2 Puretech 130-1.5 BlueHDİ 130 EAT8 Style

2018 Astra HB Otomatik

Son olarak

308 Geyik Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=jMzaufUquys&feature=youtu.be

Golf Geyik Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=xSgfvwqXpm8&feature=youtu.be

Seçim sizin 🤷‍♂️
    Onlar liste fiyatı hocam 1.0 comfort ışık konfor paketli golfü 137 ye veriyor bayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 13 Mayıs 2019; 18:23:41 >

• Hyundai, ağzıyla kuş tutsa focus,golf veya A3 e denk araç yapsa bile karizma, marka algısı, 2.el gibi gerçekler var.hyundai orta sınıf üstü araç üretme sevdasından vazgeçmeli,kısacası orta sınıf araçlar yapmalı veya alıcı kitlenin bütçesine uygun olacak tercih sebebi araçlar üretmeli..wv ülkemize nasıl 2 hava yastıklı sac jantlı polo üretiyorsa hyundai de artık fakirleşen Türk halkına uygun araçlar üretmeli..yoksa 1 2 modelle pazarda tutunmaya çalışır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onur1301

Türkiye de ne kadar çöp araba varsa tutulur merak etmeyin. Ortalık clio linea fluence dan geçilmiyor i30 u da alır bizim millet
    Kardeş sen piyasaya çok uzak kalmışsın i30 çok az sattı ve artık gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

Hyundai, ağzıyla kuş tutsa focus,golf veya A3 e denk araç yapsa bile karizma, marka algısı, 2.el gibi gerçekler var.hyundai orta sınıf üstü araç üretme sevdasından vazgeçmeli,kısacası orta sınıf araçlar yapmalı veya alıcı kitlenin bütçesine uygun olacak tercih sebebi araçlar üretmeli..wv ülkemize nasıl 2 hava yastıklı sac jantlı polo üretiyorsa hyundai de artık fakirleşen Türk halkına uygun araçlar üretmeli..yoksa 1 2 modelle pazarda tutunmaya çalışır...
    Hyundainin tr gibi bir derdi yok neden olsunki tr piyasası dünyada söz sahibi gibi konuşmussun fare dağ muhabbeti olmuş biraz adamların amerikada yaptıkları ortada ve yıllardır avrupa pazarında da kendşlerine yel bulmaya çalışıyor
    Kendi fabrika binalarını kendi yapan kendi çeliğini üreten banttaki robotu kendi yapan dünyanın en büyük tersanelerinde lendi gemisini üretip sevkiyatını kendi yapan bşr firmadan bahsediyoruz bugün 2 kişiye sordum hani golf alcaktın kafayımı yedin cevabı aldım bennbu önyargıları aştım açıkcası ama herşeye rapmen bunları söyleyip golf alırsam şaşırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 13 Mayıs 2019; 20:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Hyundainin tr gibi bir derdi yok neden olsunki tr piyasası dünyada söz sahibi gibi konuşmussun fare dağ muhabbeti olmuş biraz adamların amerikada yaptıkları ortada ve yıllardır avrupa pazarında da kendşlerine yel bulmaya çalışıyor
    Kendi fabrika binalarını kendi yapan kendi çeliğini üreten banttaki robotu kendi yapan dünyanın en büyük tersanelerinde lendi gemisini üretip sevkiyatını kendi yapan bşr firmadan bahsediyoruz bugün 2 kişiye sordum hani golf alcaktın kafayımı yedin cevabı aldım bennbu önyargıları aştım açıkcası ama herşeye rapmen bunları söyleyip golf alırsam şaşırma

Alıntıları Göster
    Özellikle tren ve lift-asansör sektorunde de cok ön planda.
    Ülkemizde de Marmarayda hizmet veren tren vr bircok AVMnin asansor ve yuruyen merdivenleri HYUNDAI

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kişisel yorumum : Ülke piyasası ne kadar bitik halde olsa da 120'den sonrasıyla C sınıfı alınmaz. Tamam 2.el almak zorlu bir süreç ama kafam rahat olsun diye 180 bine C sınıfı nedir ?

180 bine Golf alınca kafanız rahat mı oluyor ? Ben daha çok hastalanırdım valla düşünsene 180 bin TL araba alıyorsun gaza basınca yaslamıyor bile abooooov kabus gibi
    Harbiden aboov yav oyle bi yazmisin ki okuyunca basim dondu
    Allah beterinden saklasin
    Tertemiz ikinci el e segment veya premium marka bulunur o paralara

Orijinalden alıntı: Carsever

Özellikle tren ve lift-asansör sektorunde de cok ön planda.
    Ülkemizde de Marmarayda hizmet veren tren vr bircok AVMnin asansor ve yuruyen merdivenleri HYUNDAI

Alıntıları Göster
    Doğru hocam o işide yapıyorlar özellikle gökdelen asansörü konusunda İstanbulda ki birçok yüksek binada gördüm hyundai yüksek hızlı asansörleri

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.