Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC yi hem takdir ediyorum hemde ayıplıyorum.takdir ediyorum çünkü çizgisinden hiç şaşmıyor.batarya,kamera,ekran/telefon boyutu gibi özelliklerde ,en az birinden, mutlaka diğer markaların gerisinde kalmayı başarıyor.ayıplıyorum çünkü hiç bir telefonu donanım açısından yenilikçi veya diğer muadillerinden üstün değil.sadece sense arayüzüyle veya tasarım ile bu işte ne kadar başarılı olurlar bilemem fakat bu çizgiyi değiştirmedikten sonra benim kesinlikle uzak duracağım bir marka olmaya devam edecek...
  • Bulunsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zlkrnyn

    HTC yi hem takdir ediyorum hemde ayıplıyorum.takdir ediyorum çünkü çizgisinden hiç şaşmıyor.batarya,kamera,ekran/telefon boyutu gibi özelliklerde ,en az birinden, mutlaka diğer markaların gerisinde kalmayı başarıyor.ayıplıyorum çünkü hiç bir telefonu donanım açısından yenilikçi veya diğer muadillerinden üstün değil.sadece sense arayüzüyle veya tasarım ile bu işte ne kadar başarılı olurlar bilemem fakat bu çizgiyi değiştirmedikten sonra benim kesinlikle uzak duracağım bir marka olmaya devam edecek...

    iyide adamlar samsung yada lg gibi donanim ureticisi degilllerki samsung gibi ozel tasarim islemci yapip one gecsinler, lg gibi ozel tasarim batarya yapip fark koysunlar, yada ikisi gibi yepyeni ustun ekranlar kullansinlar. apple gibi cok genis kaynaklarida yok, bir gecede donanim sirketlerini satin alip ozel tasarim, islemciler tasarlatsinlar yada ekran ureticilerine milyar dolarlar verip tum bandini kapattirip ozel ekranlar urettirsinler. dogal olarak htc de tasarimdan, kasa kalitesinden fark olusturmaya calisiyor. yanliz m8 de basarisiz olursa htc bir daha rekabetci bir model cikarmasi gercekden zorlasacak. cunku satis hacmi azaldikca donanim tedarikcilerinin verdigi onem azaliyor. istedikleri ozel parcalari yaptirip, oncelikli siparis vermeleri oldukca guclesecek.




  • Gereksiz HTC logosu
    Ekranda yer kaplayan Gereksiz tuşlar
    Düşük çözünürlüklü kamerası

    gibi eksileri var bana göre. Kameradaki yenilikçi 3d özellikleri bana göre en büyük artısı. Pil konusuda yetersiz gibi ama çıktığı zaman görmek lazım.

  • 2 gb ram
    Yine ultra pixel sacmaligi
    Sanal tuslar
    Rakipler 5.2 iken yine 5 ekran

    Oldu htc hi hi tamam ok bye bye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin gm elite..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GALAXY S 5 2GB RAM İLE GELİYOR DİYE ASTINIZ KESTİNİZ,
    HTC ONE M8 2GB RAM İLE GELİNCE NEDEN BU KADAR ELEŞTİRMEDİNİZ ?


    LÜTFEN OBJEKTİF OLUN !!!!

    (SAMSUNG FANI DEĞİLİM, HATTA S3 KULLANIYORUM LANET EDEREK DE OLSA)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triluminos

    Z2 aynı işlemciye sahip olmasına rağmen yüzde 20 tokatlamış M8i
    http://www.gsmarena.com/xperia_z2_takes_basemark_os_ii_performance_crown_from_one_m8-news-8127.php

    Tartışmasız Z2

    Biri dövsün şunu.

    @Önder Çatalkaya
    Z2'de de stereo hoparlör var diye biliyorum M8'in Z2 karşısında işi cidden zor bence.4 mp nerde 20 mp nerde.Herkes benchmark gibi gereksiz testlere inanirken pil testi neden yok sayiliyor? Ustelik gercek dunya testi o, gercekten bir video oynatip elde edilmis sonuc, benchmark gibi 3-4 dk.da bilmedigimiz etmedigimiz testler ve hile yapip yapmadigindan emin olmadigimiz (!) donanim & yazilim olaylari devreye girmeden ortaya cikarilan saf sonuc.

    Z2 ile M7 hoparlor karsilastirmasini izledim yabanci bir blogger'in incelemesinde, M7 gayet ustun. Kendisi de ayni seyi soyluyor. M8'u dusunemiyorum bile o zaman.




  • Telefon tasarım ve ses özellikleri bakımından inanılmaz iyi ama kamera yine olmamış. Bi de benim anlamadığım nerdeyse bi sene önce çıkan g2'den öyle aman aman fazlalıkları yok yeni çıkan telefonların. snapdragon 800 ab işlemcisi var, adını 801 yapmışlar hepsi o. Knock on gibi özellikler zaten malum. Yine de 3d benzeri özellikleri de güzel olmuş. Müzik hastası olanlara tavsiye edilir. Güzel telefon, bence s5'ten iyi olmuş. Bir de illa HTC harfleri yazılcaksa bunları buton olarak kullansınlar derim. H harfi solda, T ortada, C sağda olacak şekilde kullanılabilir.

    Ayrıca Mesut Abi çok sağol Londralardan bize telefon inceliyo adam ya, cidden senin gibi insanlar lazım bize. (Gerçi biraz sen htc seviyosun da uyanık :) yine de bizim için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodileriyakar -- 26 Mart 2014; 13:00:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkann20

    GALAXY S 5 2GB RAM İLE GELİYOR DİYE ASTINIZ KESTİNİZ,
    HTC ONE M8 2GB RAM İLE GELİNCE NEDEN BU KADAR ELEŞTİRMEDİNİZ ?


    LÜTFEN OBJEKTİF OLUN !!!!

    (SAMSUNG FANI DEĞİLİM, HATTA S3 KULLANIYORUM LANET EDEREK DE OLSA)

    Cunku Samshit'in arayuzu Touchwiz cok agir bir arayuz. Sense oyle degil. Sense 5'e kadar hatta Sense de cok agirdi ve RAM'de, ROM'da cok yer kaplardi. Framework'u bastan yazdilar, albenisi olan ama cok yer kaplayan tum kullanilmayan widget'lari, animasyonlari ve diger bilesenleri cikardilar.

    Bu yuzden One kullanicisi olarak 2GB RAM yetiyor da artiyor bile. Ama Samsung icin aynisi soylenemez. (Kardesimde S4 var, yakinen biliyorum.)
  • Telefon genel olarak güzel, ama birkaç eksiklik var. Bu sene iphone6 rekor kıracaga benziyor.

  • mesut hocam çok iyi bir editör kötü bir şoförsünüz :)

    tasarım gerçekten iyi ben m7 kullandım kamerası iyi ama yakınlaştırınca ayardan çıkıyor. m7 de pil bir günü bende çıkarıyordu umarım bunda da çıkarır.
    ön panalde yaza htc yazısı boşuna olmuş. lg g2 gibi bir ekran kullanılsa daha iyidi. ben beğendim 2 şey tek hoşuma gitmedi sadece

  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    telefon süper olmuş ama kamera olmamış be hacı zoomliyamadıktan sonra...

    Photo çektikten sonra duvar giydirme içinmi kullanıcaksın. Hangimiz artık pc'ye atıp bakıyoruz. Hepimizin cebinde duruyor fotoğraflar. En fazla yaptığımız sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak. Şu pixel saçmalığı tamamen cehalete döküldü. Yani kameran 21mp olsa ne olur 5mp olsa ne olur. Ha reklamcı isen duvar giydirme 70*100cm poster yapıcam dersen o zaman sana 50mp'li oppo find 7'yi öneririm. Z2 kötü çektikten sonra ne yapim 21mp'li...
  • harika bir telefon ama 2000 den aşağı gelmez bunlar..
  • Kılıf çok başarılı tebrikler HTC

  • telefon güzel beğendim eğer kameraya takmazsanız alın
  • boomsound u duyamadık. birde o öndeki siyah htc bandı oyunlarda çok büyük görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

    G2 varken


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın renkli olanı gerçekten inanılmaz. Direk dikkat çekiyor, birinin elinde görün gözünüzü alamazsınız.
  • Of super olmus htc yapmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.