Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanal tuş takımı olayı tamamen saçmalık boşu boşuna ekrandan yiyor, pil durumu soru işareti bunun dışında telefon gayet süper olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair


    quote:

    Orijinalden alıntı: :Fatih:

    adamlar yapmış.ne g2 ne s5 ..

    bir şey sormak istiyorum.çift tıklama özelliği normal One(m7) a gelecek mi yoksa sadece m8 e özel bir şey mi ?

    Gelecek hocam

    peki hocam sense 6 ile mi gelecek,hangi güncelleme ile yani? ve ne zamana gelir? bir tarih var mı ?
  • Yorumları şöyle bir okudum da tasarımı beğenen çok kişi var. Bence tasarım sıfır. Tamam malzeme kalitesi iyi olabilir ama o kaliteli malzemeyi tasarıma heba etmişler.
    Ben buna çerçeve içinde çerçeve tasarımı diyorum. Sadece dış metal çerçeve olsaydı o içindeki siyah çerçeve ekrana dahil edilseydi tasarımda harika olurdu.
    Altta üç tane (En dışta metal, hemen devamında siyah şerit ve en içte ekrana dahil olan iki sanal tuş için ayrılan fuzuli şerit) çerçeve var. Bu nasıl tasarım?

    Düzenleme: Resim ekleme (Siyah çerçevesiz tasarım)
    Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientist8 -- 26 Mart 2014; 15:38:34 >




  • fotoğraflar okadar kötü değil ama o kadar para verince (muhtemelen 2 bin'in üstünde gelir) rakiplerinle ayni olsun istiyor insan
  • ben sensörü mükemmel üstteki fotoğraf nedir arkdaş benim s3 bunun yarısının yarısı kaliteside çekiyor..

  • Ekranı büyütüp sanal tuş koyarak ekranı eski haline geri getiren markaya HTC denir.

  • lg gibi ekranı çerçeveye sıfır yapsalar dı çok harika olacaktı.

  • Bilmeden bakmadan önyargılı olmak değil benim ki... Testler yapılmış sonuçlar budur eyvallah. Ama neyin ne kadar olacağı kişiye göre değişir ve bence bu pil yine öyle olmayacak... Testler budur dediğimizin çoğu cihaz o sonuçları hiç veremedi buna tüm kullanıcılar da şahittir. Fiyat konusu SONY' e gelecek olursak hangi ürünü ucuz oldu zaten, genelleme olarak aynı segmente olan diğer markalar ve SONY ürünleri karşılaştırıldığın da fiyat olarak her zaman bir miktar fark olmuştur benim kastım fiyat aynı değil yakın manasında demekti... O aradaki fiyat farkının da artılar için değeceğine inanıyorum kendi şahsıma saygılar...
  • Htc one m7 kuanicisi olarak m8 olmamiş diyorun. Htc logosu , sanal tuslar , telefon köşeleri ve arkada çizik cizik kasa begenemedim acikcasi.
    Z2 daha iyi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    quote:

    Orijinalden alıntı: zlkrnyn

    HTC yi hem takdir ediyorum hemde ayıplıyorum.takdir ediyorum çünkü çizgisinden hiç şaşmıyor.batarya,kamera,ekran/telefon boyutu gibi özelliklerde ,en az birinden, mutlaka diğer markaların gerisinde kalmayı başarıyor.ayıplıyorum çünkü hiç bir telefonu donanım açısından yenilikçi veya diğer muadillerinden üstün değil.sadece sense arayüzüyle veya tasarım ile bu işte ne kadar başarılı olurlar bilemem fakat bu çizgiyi değiştirmedikten sonra benim kesinlikle uzak duracağım bir marka olmaya devam edecek...

    iyide adamlar samsung yada lg gibi donanim ureticisi degilllerki samsung gibi ozel tasarim islemci yapip one gecsinler, lg gibi ozel tasarim batarya yapip fark koysunlar, yada ikisi gibi yepyeni ustun ekranlar kullansinlar. apple gibi cok genis kaynaklarida yok, bir gecede donanim sirketlerini satin alip ozel tasarim, islemciler tasarlatsinlar yada ekran ureticilerine milyar dolarlar verip tum bandini kapattirip ozel ekranlar urettirsinler. dogal olarak htc de tasarimdan, kasa kalitesinden fark olusturmaya calisiyor. yanliz m8 de basarisiz olursa htc bir daha rekabetci bir model cikarmasi gercekden zorlasacak. cunku satis hacmi azaldikca donanim tedarikcilerinin verdigi onem azaliyor. istedikleri ozel parcalari yaptirip, oncelikli siparis vermeleri oldukca guclesecek.

    çok geniş imkanları olmadığı konusunda haklı olabilirsin.
    fakat tasarım ve kasa kalitesi ile yapılan fark,çok az tüketici tarafından beğeni topluyor.
    görüldüğü gibi çoğu insan donanımı ön planda tutuyor,en azından ben öyle yapıyorum.
    ayrıca şuan ki yorumları okuyunca tasarım konusunda da epey olumsuz eleştiri almış durumda.
    birde fiyatı olabildiğince yüksek tutuyorlar.
    örnek vermek gerekirse HTC ONE s600 işlemcili ve s800 işlemcili diğer telefonlardan daha pahalı.
    amacım markayı kötülemek değil.
    diğerlerine karşı sadece tasarım ve sağlamlık yönünden değil,
    donanım veya fiyat (tüketici lehine) konusunda da fark yaratması gerektiğini düşünüyorum sadece.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HTC Specialist

    quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX

    Şu anda HTC ONE kullanıcısıyım ve kardeşim istiyor telefonu ona vereceğim. Fakat M8 almak için hiç bir cazibe göremedim... Pil %40 daha fazla performans sunacak o mAH ile geçelim bunu. ZOE efektleri büyük ihtimalle ONE' da gelecek yazılımsal yenilik olarak. SONY XPERİA Z2 kesinlikle daha iyi... Ben kullanıcı olarak asla ekran ışığını kısmam, kısacası güç modunu kullanmam. HTC pil paranoyası olan bir firma ve bu saatten sonra bunu asla değiştirmeyeceğine kanaat getirdim. Fiyat açısından her iki model de aynı miktarda olacak büyük ihtimalle. Bu yüzden gönlüm SONY' e gider. HTC telefonun kötü değil fakat aynı paraya daha iyisini almak varken sen çok beklersin alana da hayırlı olsun. Zahmet olmazsa HTC bir daha ki sefere kamerayı değiştir onuda paronoya yapma...

    Geç geç. Apple yapınca "yazılımın gücü" "stabilite" HTC yapınca geç geç.

    Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'


    Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'


    Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'


    APPLE ne alaka ondan kim bahsetti?. Seçim senin kardeşim git al bane ne? ben düşünce özgürlüğümü kullanıp fikrimi söyledim... Kullanınca herkes anlar neyin, nasıl olduğunu. Sen seviyorsun diye ben, ben seviyorum diye sen yeni çıkan ve kullandığımız cihazları beğenmek zorunda değiliz...




  • doğan görünümlü şahin...

  • HTC nin kendi sitesinde arka kameraları 16 mp demiş ya!https://shop.us.htc.com/detail/5895

    "HTC UltraPixel Duo 16MP camera, 5MP front-facing camera, HTC Zoe Lens, Smart Flash and 1080p Full HD and slow-motion video recording"

  • Herkes Z2 ile karsilastirmis ama unuttuklari bir nokta var. Sony 6 ay sonra yeni amiral gemi tanitacak.

  • Kapasitif tuşları kaldırmasaydın nolurdu be HTC. İlla her gülün bir dikeni var mantığıyla cihaz üretimi yapıyorsun.Koy şuna bi 3000 maH batarya, 8 ultrapiksel kamera... Sonra 2200 tl.bandından sür piyasaya.Kendi adıma bulduğum ilk yerden alırım. (Bu arada TOST MAKİNESİ fenomendi :D)

  • Herkes Z2 ile karsilastirmis ama unuttuklari bir nokta var. Sony 6 ay sonra yeni amiral gemi tanitacak.

  • zlkrnyn Z kullanıcısına yanıt
    dedigim gibi htc donanim companent ureticisi olmadigindan bu konuda yapabilcegi cok bir sey yok. ama fiyat konusunda bir seyler yapabilmesi lazim. neticede samsungun bu kadar cok satmasinin nedenlerinden biride ilk piyasaya cikisindan belli bir sure sonra makul fiyatlara inmesindendir.
  • Creation Epic kullanıcısına yanıt
    Tamam yeni teknoloji kullanılmış olabilir ama sonuçta resim boyutu 4mp. Ben 2 sensör koymasını ve bunun getirdiği yenilikleri eleştirmedim. Sadece benim görüşüm M7 de zaten 4Ultrapixel kamera vardı ve çok eleştiri aldı. En azından bu eleştirileri değerlendirerek 8 Ultrapixel yapsalardı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

    Şu sitede kamera karşılaştırması var. Malesef One detay seviyesinde sonuncu sırada.Kapalı ortam testindede(düşük ışık) sonuncu.Gece çekiminde 1.sırada.

    http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-HTC-One-M8-vs-Samsung-Galaxy-S4-Galaxy-Note-3-iPhone-5s-LG-G2-Nexus-5-Nokia-Lumia-1520-Sony-Xperia-Z1S_id3626/page/2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 26 Mart 2014; 16:56:36 >




  • Herşey mükemmel ama kafamı karıştıran tek şey şu kamera . ya gece süper çekiyor süper netliyor tamam ama ben gece fotograf çekmiyorum ki. koy en azından bi 8 megapiksel kamera falan piksel açıklıgı biraz büyük olsun bu kadar olmasın o da işimizi görür zaten yada yapabliyorsan 13 mp 2 adet ISOCEL kamera koy tadından yenmesin. onun dışında mükkemmel 3 gb ram zaten gereksizdi koysa iyi olur koymasan aramam ama. Biraz fiyarı agresif gelirse çok iyi satış yapacaktır ama yüksek fiyatlandırma ile satılırsa z2 karşısında biraz zorlanabilir. S5 zaten çok zayıf bu sene savaş Z2 ve Htc One m8 arasında olacak gibi.

  • aşkla yapılan reklam :)

    kamera, ram, sanal tuş + logo + hoparlör alanı :S ve açıklanacak fiyatı... bence almama sebebi

    kasası krallığını ilan etmiş o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.