Şimdi Ara

Yeni-Honda Forza 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
3
Favori
11.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce youtube da gördüm başka konu açan olmadığı için ben açayım dedim.
    Pcx de şu da olsa süper olur dediğimiz her şeyi Forza 125 e koymuşlar müthiş bir motor olmuş.
    Çift kask sığan 48lt bagaj
    led farlar
    devir saati
    normal saat
    yükseklik ayarlı ön cam
    ön-arka disk+abs fren
    12v çakmaklık
    11.5lt depo
    14bg su soğutmalı
    Ayrıca orjinal aksesuar seçenekleride mevcutmuş ısıtmalı elcikler, top case gibi.

Ben hastası oldum. İnşallah Honda türkiyede fiyat konusunda bizi hasta etmez. Malum forza 300 ün fiyatı. 10.000 tl altında türkiyeye gelse pcx sahipleri pcxlerini yakar bunu alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weirdo -- 29 Ocak 2015; 21:47:51 >

• Honda TR keşke getirse,ama PCX in önünü kesmemek için gelmeyeceği söyleniyor.Gelirse pek çok kişi gözü kapalı alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat tam olarak belli değil galiba japonya fiyatı belli olunca eğer uçuk fiyatlar olmassa iç pazarda talep olacaktır, talep olunca er geç getirirler bence.
  • Gelceğine dair hiç bir bilgi yok. Fazla umutlanmayın.
  • Bu kadar tutulmuş pcx'in önünü keser mi sizce honda tr? Yapmayın etmeyin, gelmez bu motor :)

• Zaten gelmeyeceği vergi dilimine takılan Forzayı getirmelerinden belli.insanların beklentilerini önemseyen yok, Honda Türkiye gerçekten leş bi kurum.
  • Getirmesse kendi kaybeder ne yapalım, bizde kawasaki alır hondanın kapısından geçmeyiz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Forza 750 (Ana Konu)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz da huysuzluk yapalım:

"O gidon hiç olmamış, PCX'in gidonu en güzeli, hem ağırlığı da fazla 160-170kg"
  • 125 değil de en az 200 olmalı bu. ilk defa şık bir scooter yapmış honda, ona da pcx motoru koyarak mahvetmiş.
  • Zaten 125'lik versiyonu gelmeyecekmiş 270'lik gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Zaten 125'lik versiyonu gelmeyecekmiş 270'lik gelecekmiş.

illa devlete çalışacaklar 250cc üzeri ötv fazla değil mi? bu hondayı anlamak mümkün değil, o yüksek fiyatlara da kimse almaz.
  • Gercekten cok guzel ve sik olmus beyaz mavi renk super olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Biraz önce youtube da gördüm başka konu açan olmadığı için ben açayım dedim.
    Pcx de şu da olsa süper olur dediğimiz her şeyi Forza 125 e koymuşlar müthiş bir motor olmuş.
    Çift kask sığan 48lt bagaj
    led farlar
    devir saati
    normal saat
    yükseklik ayarlı ön cam
    ön-arka disk+abs fren
    12v çakmaklık
    11.5lt depo
    14bg su soğutmalı
    Ayrıca orjinal aksesuar seçenekleride mevcutmuş ısıtmalı elcikler, top case gibi.

Ben hastası oldum. İnşallah Honda türkiyede fiyat konusunda bizi hasta etmez. Malum forza 300 ün fiyatı. 10.000 tl altında türkiyeye gelse pcx sahipleri pcxlerini yakar bunu alır.

quote:

10.000 tl altında türkiyeye gelse pcx sahipleri pcxlerini yakar bunu alır.

PCX yakılır mı hocam yaa!

Olsa da binsek!

• ben beğendim tip felan 10 numara, tam şehir içi binmelik olmuş. fakat honda türkiye'nin pcx için istediği fiyat ortada, getirseler bile uygun bir fiyata satacaklarını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 3 Şubat 2015; 14:39:49 >
  • müşteri hizmetlerine bekleyeyim mi, diye sordum; 2016 için planlıyoruz, gelme ihtimali yüksek dediler. beklemedeyim.
  • ahahaha motora bak motorun ccsine bak :D koca şaseye 125cc motor ha :D yamaha nouvo s 2016 modeli getirdiğinde hondanın scooterlerinin işi biter :D
  • Nmax rulezzz

• yamaha nouvo s türkiye'ye gelirse 2004 yılındaki gibi türkiye'de scooter fırtınası olur millet artık çin'den bıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Nmax rulezzz

Bravo hocam yamaha nmax bu klasmanda 1 numara bence. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Böyle bir motor için 125cc az bence ama tasarım mükemmel
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.