< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Ekim 2016; 11:31:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Ekim 2016; 11:31:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu civicten sonra Vag'a saygımız artmadı, honda'ya saygımız düştü.sonuçta vag'ında ne haltlar çevirdiğini biliyoruz.-üreticiden distribütöre kadar-
|
73 bin liraya Jazz,
110 bin liraya dizel manuel halojen farlı, taş plastikli, HR-V 95 bin liraya 1.6 atmosferik 1400 kglik Civic, 160 bin liraya da sorunsuzluk abidesi (!) CR-V veriyor adamlar ![]() ![]() |
burda millete vag iteler kendisi bemeve alır
![]() ![]() |
Keşke konuyu okumadan kullanıcı adına baksaydım.
|
Niye kendin 1.6 dizel 9 Zf aldığın yada aldırdığın içinmi? Araba kalitesizse kalitesizdir, kendini avutma.
|
Hondayı gereğinden fazla abartan zaten bizim milletimiz.
Elantra önerince bi dövmedikleri kalıyor forumda. Hyundai ile Honda bir tutulurmu falan da filan. |
Senden şöyle bi konu bekliyordum, mısırımı aldım geliyorum.
Şimdi tarafsız olarak yorum yapacağım ki japonlara ayrı bir sempati duyarım. Araç en üst donanım seviyesinde dış görünüş olarak inanılmaz güzel. Büyük bir jant ile çok sportif duracaktır. Hatta bu araba buz dolabı beyaz ile bile güzel olabilir. Gel gelelim arabayı üst donanım seviyesinde almazsanız içi çok yetersiz kalıyor. Ayrıca motor gamı zayıf demeyeceğim motor gamı yok. O kadar tatavadan sonra nasıl tek motor seçeneğiyle çıkarırsınız ya. Araba zaten çıktıktan çok sonra buraya gelmiş. Madem öyle 2017 de getir tüm motorları getir. Bu araba executive donanım seçeneği hariç alınmaz. Az yaksın istiyorsanız Lpg'den başka seçeneğiniz yok. 90 küsürlü de fiyatı var. Üstelik kararan dikiz aynası gibi çok önemli bir donanım yok. Almayın aldırmayın abi insanları keriz yerine koyuyorlar ciddi söylüyorum. Bu arada vag falan övmüyorum hepsi kendince çakal tamam da bu nedir abi? Para bizde, müşteri sensin suratınıza küfür etse daha iyidir. Ben atmosferik turbo vs sidiğine girmeyeceğim. Ama 95 kağıt verdiğim taşıt 12 saniyede 100 km hıza ulaşmasın bi zahmet. Yine atmosferik yap 9 saniye yap. Ağzımı açarsam.... Ortada bir yenilik yok. Adamlar 10 senedir aynı motoru kullanıyor, üzerine bir yenilik yok. Burada cahil gibi turbo yok turbo yok demiyorum bak. Toyota'nın motorunu savunuyorum yeri geliyor, herifler yalandan da olsa 132 bg yapmış 110 du 124 tü falan geliştirmişler, 10 saniyede ulaşıyor falan. Alan çok olacaktır, hepsine hayırlı olsun. Biraz bilinçli tüketici olun lütfen, ellerine koz vermeyin şunların. |
O kaynak capaklari ne oyle. Zorlasan elini keser adamin.
![]() |
Gule gule
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 9 Ekim 2016; 12:23:24 > |
|
|