Şimdi Ara

Yeni honda civic testi ( vag saygım arttı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
2
Favori
13.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda türkiye alanen türk halkı ile alay ediyor
    Hayatımda toyota corolladan sonra daha kalitesiz araba olmaz diye kendimi avuturken.
    Yeni honda civic ile karşılaştım hersey bir ruya olsun cok isterdim ama değildi
    Bastan savma dunya kadar iscilik kusuru ile bir o kadar kalitesiz bir araba beklemiyordum gercekten
    On iki yolcu kapisi ustu haric geri kalan heryer leğen plastiği yapılmış
    Motor zaten 15 senelik atmosferik motor ne yaparsan yap zerre keyif yok sadece kuru gürültü
    Neymiş efendim sorunsuzmuş sorunsuzluğu batsın

Bizlere yıllar önce turbo araçlar ile tanıştıran vag''ye sonsuz teşekkurler
    Aylarca skoda jetta sirasi beklerim yinede civiğin yüzüne bakmam

Yeni honda civic testi ( vag saygım arttı) Yeni honda civic testi ( vag saygım arttı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Ekim 2016; 11:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senden şöyle bi konu bekliyordum, mısırımı aldım geliyorum.

Şimdi tarafsız olarak yorum yapacağım ki japonlara ayrı bir sempati duyarım.

Araç en üst donanım seviyesinde dış görünüş olarak inanılmaz güzel. Büyük bir jant ile çok sportif duracaktır. Hatta bu araba buz dolabı beyaz ile bile güzel olabilir. Gel gelelim arabayı üst donanım seviyesinde almazsanız içi çok yetersiz kalıyor. Ayrıca motor gamı zayıf demeyeceğim motor gamı yok. O kadar tatavadan sonra nasıl tek motor seçeneğiyle çıkarırsınız ya. Araba zaten çıktıktan çok sonra buraya gelmiş. Madem öyle 2017 de getir tüm motorları getir.

Bu araba executive donanım seçeneği hariç alınmaz. Az yaksın istiyorsanız Lpg'den başka seçeneğiniz yok. 90 küsürlü de fiyatı var. Üstelik kararan dikiz aynası gibi çok önemli bir donanım yok. Almayın aldırmayın abi insanları keriz yerine koyuyorlar ciddi söylüyorum. Bu arada vag falan övmüyorum hepsi kendince çakal tamam da bu nedir abi? Para bizde, müşteri sensin suratınıza küfür etse daha iyidir. Ben atmosferik turbo vs sidiğine girmeyeceğim. Ama 95 kağıt verdiğim taşıt 12 saniyede 100 km hıza ulaşmasın bi zahmet. Yine atmosferik yap 9 saniye yap. Ağzımı açarsam....

Ortada bir yenilik yok. Adamlar 10 senedir aynı motoru kullanıyor, üzerine bir yenilik yok. Burada cahil gibi turbo yok turbo yok demiyorum bak.
    Toyota'nın motorunu savunuyorum yeri geliyor, herifler yalandan da olsa 132 bg yapmış 110 du 124 tü falan geliştirmişler, 10 saniyede ulaşıyor falan.

Alan çok olacaktır, hepsine hayırlı olsun. Biraz bilinçli tüketici olun lütfen, ellerine koz vermeyin şunların.
  • Şu civicten sonra Vag'a saygımız artmadı, honda'ya saygımız düştü.sonuçta vag'ında ne haltlar çevirdiğini biliyoruz.-üreticiden distribütöre kadar-

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Şu civicten sonra Vag'a saygımız artmadı, honda'ya saygımız düştü.sonuçta vag'ında ne haltlar çevirdiğini biliyoruz.-üreticiden distribütöre kadar-

Vag candir diyorum bu japonlari gordukce
    Vag olmasa sen hala 1.33 corollaya biniyordun bende tabi atmosferik

• quote:

Şu civicten sonra Vag'a saygımız artmadı, honda'ya saygımız düştü.sonuçta vag'ında ne haltlar çevirdiğini biliyoruz.-üreticiden distribütöre kadar-

+1

Vag ile ilgisi yok kesinlikle...

Ama Türk halkını keriz yerine koyan Honda'ya ne saygim ne de sevgim kaldı. Kismetse elimdeki FB7 'yi de satıp Honda defterini sonsuza kadar kapatacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de mazda türkiyeye saygım azaldı. Piyasadaki en güzel tipli binek aracı yapıyorlar ama bşr şekilde 90lı yıllardaki piyasayı ellerinden kaçırıp hala geri alamadılar. Şimdi kral olan vw'e o yıllarda tosbağa denir geçilirdi. İlkokul çocuklarıyla maç yapıp kaybetmek gibi bir şeyi başardılar resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Benim de mazda türkiyeye saygım azaldı. Piyasadaki en güzel tipli binek aracı yapıyorlar ama bşr şekilde 90lı yıllardaki piyasayı ellerinden kaçırıp hala geri alamadılar. Şimdi kral olan vw'e o yıllarda tosbağa denir geçilirdi. İlkokul çocuklarıyla maç yapıp kaybetmek gibi bir şeyi başardılar resmen.

Vw''in 2009 yilinda cikardigi 1.6 tdi 105'i mazda yeni getirdi hocam onlarda cok masum degil

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Hocam civic için yurtdışında bir sürü turbo motor var.bize gelmedi.toyota keza öyle.

Bence çok düşünmeyin bunları, para verip aldığınız şeyin kölesini olmayın, onlar size hizmet etsin.
    Beğenmediğiniz durumları belirtin.
    Sonrasını onlar düşünsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam civic için yurtdışında bir sürü turbo motor var.bize gelmedi.toyota keza öyle.

Bence çok düşünmeyin bunları, para verip aldığınız şeyin kölesini olmayın, onlar size hizmet etsin.

Arabanin kalitesizligini ancak
    1.6 dizel 160 ps 9 ileri zf orter suanki tuplu fiyatindan biraz daha indirim yapaarsa tabi

• Honda'nın Türkiye politikası belli fiyatlar belli donanım ve motor seçenekleri belli umursanmıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arabanin kalitesizligini ancak
    1.6 dizel 160 ps 9 ileri zf orter suanki tuplu fiyatindan biraz daha indirim yapaarsa tabi

Niye kendin 1.6 dizel 9 Zf aldığın yada aldırdığın içinmi? Araba kalitesizse kalitesizdir, kendini avutma.

• Hondayı gereğinden fazla abartan zaten bizim milletimiz.
    Elantra önerince bi dövmedikleri kalıyor forumda.
    Hyundai ile Honda bir tutulurmu falan da filan.

• O kaynak capaklari ne oyle. Zorlasan elini keser adamin.

• Keşke konuyu okumadan kullanıcı adına baksaydım.

• Eskisi neydi ki yenisi ne olsun

• Senden şöyle bi konu bekliyordum, mısırımı aldım geliyorum.

Şimdi tarafsız olarak yorum yapacağım ki japonlara ayrı bir sempati duyarım.

Araç en üst donanım seviyesinde dış görünüş olarak inanılmaz güzel. Büyük bir jant ile çok sportif duracaktır. Hatta bu araba buz dolabı beyaz ile bile güzel olabilir. Gel gelelim arabayı üst donanım seviyesinde almazsanız içi çok yetersiz kalıyor. Ayrıca motor gamı zayıf demeyeceğim motor gamı yok. O kadar tatavadan sonra nasıl tek motor seçeneğiyle çıkarırsınız ya. Araba zaten çıktıktan çok sonra buraya gelmiş. Madem öyle 2017 de getir tüm motorları getir.

Bu araba executive donanım seçeneği hariç alınmaz. Az yaksın istiyorsanız Lpg'den başka seçeneğiniz yok. 90 küsürlü de fiyatı var. Üstelik kararan dikiz aynası gibi çok önemli bir donanım yok. Almayın aldırmayın abi insanları keriz yerine koyuyorlar ciddi söylüyorum. Bu arada vag falan övmüyorum hepsi kendince çakal tamam da bu nedir abi? Para bizde, müşteri sensin suratınıza küfür etse daha iyidir. Ben atmosferik turbo vs sidiğine girmeyeceğim. Ama 95 kağıt verdiğim taşıt 12 saniyede 100 km hıza ulaşmasın bi zahmet. Yine atmosferik yap 9 saniye yap. Ağzımı açarsam....

Ortada bir yenilik yok. Adamlar 10 senedir aynı motoru kullanıyor, üzerine bir yenilik yok. Burada cahil gibi turbo yok turbo yok demiyorum bak.
    Toyota'nın motorunu savunuyorum yeri geliyor, herifler yalandan da olsa 132 bg yapmış 110 du 124 tü falan geliştirmişler, 10 saniyede ulaşıyor falan.

Alan çok olacaktır, hepsine hayırlı olsun. Biraz bilinçli tüketici olun lütfen, ellerine koz vermeyin şunların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 9 Ekim 2016; 12:23:24 >

• burda millete vag iteler kendisi bemeve alır
  • Hocam keşke bir parmak açık duran yakıt deposu kapağını da çekseydinDün arabayı babamla incelerken 0-100 11.6 saniye rezalet dedim.Satış temsilcisi diyor ki bu sınıf sedanlarda bundan iyisini bulamazsınızAdamın 9.7 saniye jettadan falan haberi yok keriz zannediyor milleti
  • Mühim olan sorunsuzluk
    Yersen tabi

• Unutmadan soyleyeyim.

Bu arac Astra J sedan agirliginda arkadaslar. Onceki kasadan 100-120kg agirlasmis.

Surucusuz agirliklar:

Astra J 1.6 sedan 1318kg

Civic 1.6 sedan 1301-1322kg

• Konu civic eleştirmek mi yoksa vag grubunu göklere çıkartmak mı anlamadım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.