Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Testi (otomobildünyam/otopark/carviser)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 14 Ekim 2016; 17:50:10 >

• ooo reklam işine de girmiş tipini sevdiğim.

benim asıl merak ettiğim arabayı tanıtırken anlatmaya çalıştıklarını bayi buna bir kağıda yazıp mı veriyor yoksa kendi imkanlarıyla mı her arabayı övüyor.videoyu izlemeden söylüyorum en fazla 1-2 tane olumsuz yorumu vardır.
  • Cipsimi kolamı aldım izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kapısını iç tarafı komple plastik ön kapının ise üst kısım suni deri kaplanmış alt kısmı kumaş

Honda iki karış deriyi ve kumaşı esirgemiş arka kapıda
  • 10. Nesil civic dedi doğrumu bu?

• Selefine göre nasıl bi video olmuş görelim
  • Arabayı bende cumartesi günü basic user olarak kendi çapımda inceledim. zevkler tartışılır ama sürüş poziyonu çok alçak, her taraf sert plastik, kolçakta kumaş kullanılmış suni deri bile yok... artı bagaj kapağı iç tasarımı teneke haliyle bırakmışlar :) motor zaten demode bn temmuz ayında 74.5oo e superb active almıstım 17 jant bolero bluetooth klima opsiyonuyla.. liste fiyatı superble aynı sınıf ve kalite farkına rağmen. bir de tanıtımda brake hold u sadece hondanın sunudğu bir özellikmş gibi sunması da çok komik geldi. Anlaşılan eren bey hondadan güzel bir gelir elde etmiş....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON GEYİK TESTİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazık şu videoyu izleyip bu arabayı alacak olan varsa. Bmw grandcoupe ile başladı, malzeme kalitesi süperle ilerledi, 125lik motor gayet yeterli ile devam ederken parasına performansına son dklarda he he he diye bitirdi. Yazık günah. Bu resmen tüketiciyi yanıltmaktır. Para kazanılır ama karakteri ne yapacağız

• Elinizin değdiği yerler yumuşaktan sonra kapattım
  • Araba başarısız , test daha da başarısız.
  • izlemedim

kesin yine Türkçeyi katletmiştir, aynı şeyi defalarca söylemiştir, selefinden başka kelime söylememiştir, eleştirmesi gereken noktaları eleştirmemiştir

and otopark'ta mümkünse tek başına incelediğinde izlerim
  • Bu elemanda tam sevgisinden ayrilan kiza sellktor yapan taylan tipi var.Övuyorsa net alinmaz.

• klasik eren testi. kusurları söylemek istiyor ama söyleyemiyor. eee CVT yavaş tabi, performanslı kullanımı iyi değil. aslında söylediği şu, gaza basıyorsun devir yükseliyor araç hızlanmiyor. eskisine göre konfor iyi diyor yol sesini ben duyuyorum düz asfalta. yakıt kısmını elinden gelse söylemeyecek hemen geçiştirmiş.

• Aynen bende binip arkaya oturduğumda dikkatimi çekmişti. Eski bir FD6 kullanıcısı olarak arka kapıları öyle görünce üzüldüm. Daha fazla şey bekliyordum
  • vay be yalıtım yine olmamış
  • ya almış en dolu modeli boş boş yorumlar plastikler çok hoşuma gitti diyor sonra tam yumuşak değil ama yinede kaliteli ulan tam yumuşak hafif yumuşak saçma sapan yorumlar birde reklamıda almış videonun başına yazılı kağıdıda honda dan vermişler eline kağıttan okur gibi yorumlar eleştirmemek için iyi kasmış şu adamın testine bakıp araç alınmaz benim düşüncem beğenene saygım sonsuz
  • Elinizin değdiği yerden kastı direksiyon galiba.

• Bence yorumlarda biraz fazla giydirmişsiniz. Zaten ben fazla eleştiri yaptığını pek hatırlamıyorum testlerinde. Kaldı ki kötü yerlerini de belirtmiş. Yinede diğer kanalları bekleyip karşılaştırma yapmak en mantıklısı.

Arabaya gelirsen özellikle cvt ile zevksiz renksiz saçma birşey gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Kotu soylemek istemiyorum ama bunun gibi karaktersiz insanlar nasil baskalarinin yuzune bakiyor hayret ediyorum.
    Insanin isine biraz saygisi olur

karaktersiz miş neye istinaden söyledin bunu boş yorum yapmayı kes lütfen kurumsal sonuçta
  • 96 binlik aracin aynasinda mandal var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.