Şimdi Ara

Yeni honda civic ilk 1500 km izlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,sonunda yeni civicte karar kıldım dün kapora yatırdım 1.6 elegance otm. beyaz için.1 ay arabasız kalacağım.Almadan önce test de ettim izlenimlerim şöyle oldu:
    -Test ettiğim araç da otomatikti performansı muhteşem olmasa da tatmin ediciydi ve beğendim.
    -Otomatik vitesin geçişleri hissedilmiyor ve hondanın sorunsuzluğuna güvenerek aldım.
    -Kullanılan malzemeler astra kadar kaliteli değil ama kapılarda kaliteli malzemeler kullanılmış.
    -Ses sistemi ve kumaş kaliteli.
    -Arka tasarımı başta sade geliyor ama bir süre sonra alıştım.Önden ve içten bakıldığında çok şık duruyor.
    -Donanımı etkileyici.Koltuk ısıtma esp xenon farlar sunroof geri görüş kamerası gibi güzel oyuncakları var.
    -İçi 4 kişilik bir aile için ideal.Bagaj 440 litre.
    -Honda brc ile anlaşmış bagaj küçülmeden lpg takıyorlarmış.Yakıtı öyle halledeceğim.

Şubatın onunda teslim.Fiyatı bana çok uygun geldi.Bekleyeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 26 Şubat 2012; 21:34:07 >

• Hayırlı olsun, günümüz otomobil fiyatlarına bakıldığı zaman son derece mantıklı bir seçim yapmışsınız, pişman olcağınızı sanmıyorum, motor-şanzıman hatta platform (şase) senelerdir kullanıldığı içinde, uzun vadede bile herhangi bir sorun çıkartacağını hiç sanmıyorum.

Detaylı incelemelerinizi eksik etmeyiniz son olarak.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun yeni civic önden gerçekten güzel ama arka kısımdan resmen mühendisleri oturup düşünmüşler ne yapsakta arkasını kötü bir hale getirsek diye

ne kadara aldınız?
  • Hayırlı olsun güzel tercih yapmışsınız.
  • hayirli olsun.
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun. Bence aracın iki handikabı var birisi yakıt tüketimi diğeri arka tasarımı. Yakıt tüketimini Lpg ile çözecekmişsiniz, arka tasarım ise göreceli tabii ki beğendiyseniz bize laf düşmez. Hayırlı olsun tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar arabayı biraz zor bulduk o yüzden indirim yapmadılar 49 bine geldi.
  • Hayırlı olsun gözümle görüp, test ettikten sonra bende çok beğenmiştim.....
  • Hayırlı uğurlu olsun, Honda'yı seçerek iyi bir tercih yapmışsınız. Aslında bagaj kapagındaki dikdörtgen stop uzantıları sökülürse arka görünüm hiç de fena değil bence

Edit : Amerika'da satılan versiyonunda o kısım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iea96 -- 15 Ocak 2012; 20:23:27 >
  • Piyasanın alıp yürüdüğü şu dönemde Civic makul bir tercih. Keşke ocağın ilk haftası alsaydınız, 47 küsürdü lansman fiyatı. Lpg dahil mi bu fiyata? B sınıfı fiyat/performans lideri Aveo, C sınıfı HB'de astra 1.3 classic, sedanda da Civic'tir benim gözümde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez bir hona sahibi olacağım,çok heyecanlıyım. Biraz da resim koyayım.

• Güzel seçenek, hayırlı olsun
    LPG takılınca garanti 3 yıl/100 bin km oluyor
  • Hayırlı olsun dostum izlenimlerinizi bekliyoruz. Fiyat nedir ?
  • Çok güzel otomobil. LPG konusunda çok akıllıca bir iş yaptı Honda Türkiye.

Tabi yine de Aveo'yu da bir test etseydiniz fena olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Piyasanın alıp yürüdüğü şu dönemde Civic makul bir tercih. Keşke ocağın ilk haftası alsaydınız, 47 küsürdü lansman fiyatı. Lpg dahil mi bu fiyata? B sınıfı fiyat/performans lideri Aveo, C sınıfı HB'de astra 1.3 classic, sedanda da Civic'tir benim gözümde..

Bir önceki aracım da astra 1.3 classic idi. Zaten ben de lansman fiyatından aldım baktığınız 47'lik manueldir.Lpg maalesef dahil değil.Onun da yaklaşık 2000 tl gibi bir ücreti var.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız binin..
  • Hocam çok güzel seçim olmuş memnun kalacağınıza eminim hayırlı olun.Saygılar.
  • Güzel tercih, bu zamanda o donanımda o fiyata hangi araç var ki¿ Ayrıca tüp taktırmadığınızda da 6 Yıl Garanti Süper birşey. Günümüzde birçok otomobil firmasının +2 yıl, + 3 yıl garanti için ekstra ücret talep ettiği de düşünülünce iyi bir tercih..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Hayırlı olsun dostum izlenimlerinizi bekliyoruz. Fiyat nedir ?

Teşekkür ederim izlenimleri bir ay sonra paylaşacağım.Bana 49'a geldi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.