Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Hatchback Testim ve Detaylı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta okantestetti'de Yeni Honda Civic HB konuğumdu. Ayrıca yeni olan sadece Civic Hb değil aynı zamanda Honda'nın 1.6 dizel motoruda yeni ve önemli. Honda ilk defa dizel getiriyor bakalım hep beraber neler olmuş Honda'da.

Detaylı inceleme ve testim için :

okantestetti'yi bilenler artık biliyor ancak yine de yeni olduğum için birkez daha bilmeyenleri çin bahsedeyim. okantestetti'de ben araçları detaylıca test edip yorumluyorum. Ardından da marka fanatikliğine ve kulaktan dolma bilgilere yer vermeden tarafsızca yorumluyorum. Skoda Citigo'dan Renault Clio'ya Kia Cee'd den Seat Leon FR'a kadar birçok farklı araba hakkındaki detaylı incelemelere yine okantestettiden ulaşabilirsinizHonda'da 2 büyük yenilik: Honda Civic HB ve 1.6 Dizel Motor

• Size bir öneride bulunmak istiyorum

Herşey güzelde konu içinde netten random bulunmuş fotoğraflar olmuyor, basit duruyor.Kötüde olsa kendi çektiğiniz fotoğrafları ekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Size bir öneride bulunmak istiyorum

Herşey güzelde konu içinde netten random bulunmuş fotoğraflar olmuyor, basit duruyor.Kötüde olsa kendi çektiğiniz fotoğrafları ekleyin

random nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

random nedir

Umarım laf sokma çabası içinde değilsinizdir neden inglzce kelime kullandın vs diye

Random-rastgele

• Hyundai i30 Elite Manuel 1.6 CRDİ test ettiniz mi ?
    Test ettiyseniz video atarmısınız ? Test etmediyseniz ne zaman test edersiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

random nedir

Umarım laf sokma çabası içinde değilsinizdir neden inglzce kelime kullandın vs diye

Random-rastgele

benim yabancı dilim yok türkçesi varmış madem ne diye yabancısını yazdın bilen var bilmeyen var

• quote:

quote:

quote:

quote:

random nedir

Random-rastgele

benim yabancı dilim yok türkçesi varmış madem ne diye yabancısını yazdın bilen var bilmeyen var

Haklısınız hocam ben hatalıyım

• quote:

Kesinlikle size katılıyorum. Ancak şuanki imkanlarım gereği az fotoğraf çekiyorum ve istediklerimi tam olarak anlatamıyorum o yüzden. İleriki zamanlarda kendi çektiğim fotoğrafların sayısı artacaktır imkanlarımın artması ile birlikte. Yanlız kötü de olsa kendi fotoğraflarını koy demenize katılmıyorum çünkü koydum zaten :). Dikkat ettiyseniz fotoğrafların yarısı benim kendi çekimim bazılarını dışardan aldım ki yeteri kadar görsel olsun yoksa gidip kendim de fotoğraflar çektim ve yazıya da koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Hyundai i30 Elite Manuel 1.6 CRDİ test ettiniz mi ?
    Test ettiyseniz video atarmısınız ? Test etmediyseniz ne zaman test edersiniz ?

Aracı test ettim ancak otomatik şanzımanlıydı . Ancak elimde video yok ne yazık ki. i30 hakkındaki yorumlarımı Kia Cee'd ile karşılaştırırken yapmıştım. Ayrıca detaylı test yazısı yazmadım benzer oldukları için ancak merak ettiğiniz birşey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım :).

i30'la Kia Cee'd'i karşılaştırıdığım yazı için Sınıfının Agresifi : Kia Cee'd

• quote:

Orijinalden alıntı: okanno

quote:

Kesinlikle size katılıyorum. Ancak şuanki imkanlarım gereği az fotoğraf çekiyorum ve istediklerimi tam olarak anlatamıyorum o yüzden. İleriki zamanlarda kendi çektiğim fotoğrafların sayısı artacaktır imkanlarımın artması ile birlikte. Yanlız kötü de olsa kendi fotoğraflarını koy demenize katılmıyorum çünkü koydum zaten :). Dikkat ettiyseniz fotoğrafların yarısı benim kendi çekimim bazılarını dışardan aldım ki yeteri kadar görsel olsun yoksa gidip kendim de fotoğraflar çektim ve yazıya da koydum.

İnşallah zamanla daha güzel olacaktır, bende daha iyi olması için öneride bulundum lütfen yanlıs anlamayın beni

Sizin cektiğinz fotolarda mevcut lakin hepsi sizinkiler olsun anlamında demistim, diğer türlü netteki resimler koyulduğunda sanki net basında 2 foto bulmus eklemişte üstüne birkac sey yazıp göndermis gibi oluyor özensiz, Sizin için demiyorum bunu daha iyi olması için öneri sadece

• Yok yanlış anlamadım hatta eleştirmenize sevindim. Yapıcı olduğu sürece eleştirilere açığım :). İnşallah daha da güzel olacak dediğiniz gibi onun için çalışıyorum. Ancak bazı fotolar var örneğin kaza testi fotosu veya önceki nesil Civic'in fotosu gibi anlatmama gereken fakat ulaşamadım fotoğraflar var daha çok yoksa katılıyorum tüm fotoğrafları keşke kendim çekebilsem ama imkan dahilinde değil. Süsleme ve detay amacıyla koydupum standart fotoğrafları da azaltacağım çünkü sizin gibi birçok kişi o yönde eleştiriyor. Örneğin önümüzdeki günlerde yayınlayacağım Skoda Octavia testime bakmanızı tavsiye ederim :). Önerileriniz için tekrardan çok teşekkür ederim :).
  • Yeni testi heyecanla bekliyorum hocam uslubunuz güzel oyüzden okumak güzel oluyor test yazınızı

Yaklasımınız için tşk eder, basarılar dilerim

• quote:

Yeni testi heyecanla bekliyorum hocam uslubunuz güzel oyüzden okumak güzel oluyor test yazınızı

Yaklasımınız için tşk eder, basarılar dilerim

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Beğenmenize çok sevindim :)

Asıl ben teşekkür ederim sizin yaklaşımınız için. Bu işte yeni olduğum için bu tarz eleştirilere ihtiyacım var. Uzun zamandır hayalini kurduğum bir işe başladım ve geliştirmeme yardım eden her görüş benim için değerlidir. Ayrıca ben bu yazıyı sizler için yazıyorum sonuçta sizin istediğiniz şekilde gelişmesi en mantıklı olan :). O yüzden eksik ya da yanlış gördüğünüz düzeltilmesi gerektiğini düşündüğünüz konularda bana yazmaya devam edin lütfen :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.