Kimse araba alırken, değerlendirirken orasında burasında demir var mı diye bakmıyor. Güvenlik önemliyse iihs, euroncap bunun için var. Hangisinin yol tutuşu iyi, konforu iyi, yalıtımı iyi, güvenliği iyi, donanımı iyi, iç hacmi, bagajı iyi, hangisinin performansı, tüketimi, sürüşü iyi önemli olan bunlar. Totale bakınca civic sınıfının en iyisi işte. Corolla motor, iç hacim, bagaj, yalıtım, tasarım gibi konularda puan kaybediyor civice karşı. Tam tersi, corolla civicin yanında ucuz kalıyor maalesef. |
Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (11. sayfa)
-
-
G20 tek kapısıyla bütün civici dayar döşer laaa.
G20 ne alaka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Göremedim hocam ilanlarda, varsa kusuruma bakmayın üstteki yorum için. Tekrar inceleyeceğim.
Edit: Hibrit Flame X Pack baktım, kumaş koltuk var. Isıtma da yok. Bilemiyorum en dolu paket bu değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 30 Temmuz 2022; 16:0:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söylediği hızlarda mümkün değil. İstanbul dan Bodrum'a, yeni otobandan 154 e kitleyip GLX 1.6 d ile 8lt ortalama ile geldim. Tamam araç çakma SUV yüksek, ama benimde beklentim 7 civarıydı. Uçanlar kaçanlar ))) hep olacaktır. Parayı verince insanlar kendilerini böyle tatmin ediyor yapacak birşey yok.
Daha neler ))) arkadaş . Siz hangi şehirde siniz şehiriçi tanımınız ne ? Cee'd jd otomatikle 75km hızla düz yolda Cruise açık 3.8 yakıyordu. Şimdi bu demek değil ki bu araç az yakar trafikte 7.5-8.2 arasında dolaşıyordu. Antalya da düzgün trafik yok GLX 7 lt yakıyor 1.6 dizel.
GLX 1.6 d
hangi markanın modeli toyatamı ?
-
Passion xpack en üst paket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corollayı övmüş ve corollo yazmamışsın.Hayırdır maaşını mı alamadın
-
Aynen Tiguan 1.6 tdi Antalya şehir içi 6,8 lt yakıyor. ortalama hızım 27 km/s.
Onda da yok ki deri koltuk hocam
Opel Grandland X (GLX),
güncel model adından X eki kalktı sadece Grandland deniyor artık.
o ne opelın urunu astranın ustumu ? ben cok uzak kaldım bu oklaylardan o yuzden soruyorum.
-
Passion xpack ler deri koltuk. Üst kısımları süet kumaş olabilir ama geneli deri koltuk.
Evet hocam teşekkürler
Opel Grandland x 1.6 diesel
C5 aircross , 3008, Granland x aynı platformda farklı marka araçlar işte
3008 zide biliyordum. fakat diğerini yani Granland x bilmiyordum teşekkürler.
-
şöyle bir durumda var ; sizin attığınız değerle benzin için
** Lpg modda kullanım değişebilir açıklaması var .
Lpg de kullanırken bu değerlere %20 ilave etmek lazım.
arkadaşın madalya alması lazım.
-
Dün 360 km yol yaptım yine klima açık full otoban şehir içi yol karışık vs. 6.3 LPG ortalama yani 65 kuruş falan yakıo aracım. Buna ek olarak 100 kmde 1 ile 1.5 km arası benzin tüketiyor oda birşey değil zaten. Araba biraz ağırdı ondan çok yaktı sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X