Şimdi Ara

Yeni Hero : Madenci (Tasarım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pasif : Haritanın belli yerlerinde ortaya çıkan işaretlenmiş kısımlar olur (Rakip orman kampıda dahil).Bu kısımların yanına gittiğinde o bölgeyi kazar ve bir metaryel elde eder (3 sn odaklanmalı.Hareket ederse odak bozulur ve işaret kalkar.O metaryalden yararlanamaz).Maddenin değerine göre mağazada satar belli miktarda altın kazanır.Ama dikkatli olunmalıdır kazandığı metaryelleri mağazada bozdurmadan bir şampiyona ölürse hepsini kaybeder ve rakibe gider.

Q : Tasarlanma aşamasında.

W : Rakibe kürekle toprak fırlatır ve rakip üzerinde yük biriktirir (Her bi w büyü hasarı 50/100/150/200).Skilli 3 kere art arda kullanabilirsiniz (1 sn farkla).Her hasarda rakibin görüşü gittikçe daralır (Toprak yedikçe ekranın yanlarından ortasına doğru gelen toprak animasyonu olduğunu hayel edin.3 yükte ekran komple toprak parçalarıyla kaplancağını düşünün.Böylece rakibi gerçek anlamda rahatsız etcek).3 yüke ulaştığında 1.5 sn boyunca toprak ile kaplı ekran görür.Ama hareket etmeye ve skill kullanmaya devam edebilir.Toplu hedef olarak kullanılamaz.Sadece çarptığı ilk şampiyon yük oluşturur.Aynı hedefe 3 sn içinde tekrar yetenek tutturulmazsa animasyon ve yükler iptal olur.Yeteneğin bekleme süresi yük biriktirme başına 17/15/12.5/9.

E : Yerin altına girerek belli mesafe yol kat eder (Sıçra mesafesi ve duvarların altından geçebilir).Bu esnasa hedef alınamaz hale gelir.Sonraki ilk düz saldırısı %100 kritik vurur.Bekleme süresi 15/12.5/10/8 saniye.

R : Rakip kuleye 5 sn odaklandıktan sonra yerin altına girer ve kuleye yol kazarak vurur (Menzili geniştir).Odaklanma sırasında hasar alırsa bozulur.Hangi kuleyi seçtiği rakip tarafından görülür.Hasar 300/400/500 vadi alameti hasarı.Daha sonraki 4 sn boyunca kule tarafından hedef alınmaz.Bekleme süresi 180/150/110.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Perde -- 6 Mart 2018; 22:52:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle emeğin için eline sağlık.

Pasifi beğendim yaratıcı bir düşünce ancak ultisi çok çok fazla güçlü olmuş hatta o kadar güçlü olmuşki bu ulti ki oyunların süresini 5-10 dakika kısaltabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi an metin2 oynuyorum sandım tatlı bi pasif olmuş :D

Ulti bencede cok güçlü. Ulti belki W skilli olup oda 10 dakika cd li olabilir. Hani sizin düşünceniz 180 Cd koyduk lan gibi ama late gamede 3 dakakika o kadar kısa ki. Öküz gibi split pusher bi hero olur .

Sonra TF ye gelmeyen nasus ve yorricklerden sonra bide MAdenci abiyi görmeyelim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Erik Kompostosu

Öncelikle emeğin için eline sağlık.

Pasifi beğendim yaratıcı bir düşünce ancak ultisi çok çok fazla güçlü olmuş hatta o kadar güçlü olmuşki bu ulti ki oyunların süresini 5-10 dakika kısaltabilir.

Yorumunuz için teşekkür ederim.Evet haklısınız ultisi bayağı güçlü oldu.Kule odaklı bir şampiyon tasarlamak istedim.Belki bekleme süresinin fazla oluşuyla bir nebze dengelenir diye düşündüm.Alametin kuleye 1400 vurduğunda kulenin canı yarıya iniyor.Aslında 300 çok vurmayabilir belki diye hesapladım.Bu şampiyonun geri düşmüş takımların toparlamasına kolaylık sağlamasını isterdim.

• Pasif güzel olmuş ama e skill'i çok fazla reksai çakması olmuş hatta skill yeri bile aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Perde S kullanıcısına yanıt
    Kuleye 300-500 vurduktan sonra vurmaya devam edecek birincisi bu ancak ikincisi ve asıl mesele vuruş gücünden ziyade 7 saniye boyunca hasar yememesi. 7 saniye boyunca 5 kişi aynı kuleye hasar vurursa o kule net bir şekilde düşer. Minyon olsun ya da olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Erik Kompostosu

Kuleye 300-500 vurduktan sonra vurmaya devam edecek birincisi bu ancak ikincisi ve asıl mesele vuruş gücünden ziyade 7 saniye boyunca hasar yememesi. 7 saniye boyunca 5 kişi aynı kuleye hasar vurursa o kule net bir şekilde düşer. Minyon olsun ya da olmasın

Anladım.Peki saniyesini 4e düşürsek nasıl olur? Bu arada sadece o kuleye gözükmüyor.Ama rakip ona vurabilir ve diğer herolar kule tarafından tespit edilebilir.Yani tanklamak gibi birşey yapamaz.Aslında ordaki 4sn vurmaya devam etmesi için değilde kule menzilinden çıkmak için kullanılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yordle madenci çok güzel olur

• Ben beğendim ama q ve w yi de düşünüp öyle bizlerle paylaşsaydınız daha iyi olurdu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Ben beğendim ama q ve w yi de düşünüp öyle bizlerle paylaşsaydınız daha iyi olurdu bence

W'yü tasarlayıp konuya ekledim.Umarım beğenirsiniz.

W skilli çok hoşuma gitti fikir olarak

• Çoğunlukla beğendim ben. Bir kaç yerde kafam takıldı sadece.

+ Şampiyon, konsept ile uyumlu yeteneklere sahip
    + Oyun mantalitesinde "abuse'lanma potansiyeli olan*" durumlar için ince düşünmüş olman (W kullanırken araya 1 sn bekleme süresi girmesi gibi)
    + Yeteneğin gücü/bekleme süresini kısmen olsa da kaba bir şekilde çizmen

- W / R yetenek gücü ile mi artıyor, artıyorsa % kaç olarak artıyor, büyü hasarı mı fiziksel hasar mı belli değil.
    Büyü/Fiziksel hasar demişken, Vadi alameti hasarı ne oluyor? Yeni bir hasar türü mü yoksa gerçek hasarı mı kastettin?
    - Riot son zamanlarda özellikle şampiyonun yeteneklerinin kendi içinde uyum yakalamasına özen gösteriyor. ( Taliyah W+E / Bard E+Q / Azir Q+E+R vs.) Q yeteneğini bilmesek de şu ana kadar pek uyumlu göremedim.

Aklımda buna ufacık da olsa benzeyen bir şampiyonu vardı, ulti yeteneğini okuyunca aklıma çok güzel bir şey geldi Boş vaktim olursa ve manyaklar gibi rework yapmayı bırakırsam paylaşacağım sanırım

* -> Uygun bir kelime cidden bulamadım, aklıma gelirse ya da biri söylerse editlerim.

• Ulti bekleme süresini en az 5 dakika filan yapmalısın ya da hasarını 100/150/200 olarak ve kuleden de sadece 3 saniye hasar yememeli yapmalısın

• Cruella kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güzel yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkürler.W yeteneği yetenek gücüyle artıyor.R ise ne ad ne ap ile artırılabiliyor.Yani sabit bir güç.Vadi alameti gücüde hani gerilip vurduğunda kuleye beyaz yazıda 1400 geçiriyor ya işte ondan bahsettim.Artık gerçek hasarmı bilemiycem :) Evet haklısınız bir kombosu yok.Madenciye uygun tasarlayabileceğimide sanmıyorum.Q üzerinde düşünüyorum ama uğraştırıyor biraz :D Size yeni bir fikir aşıladıysam ne mutlu.Şampiyonunuzu en kısa zamanda bekliyorum.

Bahsettiğin şey oyunda "gerçek hasar" olarak geçiyor. Olaf / Vayne / Fiora gibi karakterlerde mevcut. Vadi alametinde de var tabii ki

• Cruella kullanıcısına yanıt
    Gerçek hasarı biliyorum canım s7den beri oynuyorum o kadar değilde.Vadininki gerçekmi onu bilmediğimden yazdm.

Tezini "s7 den beri oynuyorum" ile desteklemeseydin keşke dostum

Gerçek hasarı bilmiyorsun gibi bir şey söylemedim.

"Vadi alamteti artık gerçek hasar mı vuruyor bilemiyorum" demene karşılık:

"evet bahsettiğin şey gerçek hasar olarak geçiyor" diye tasdikledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 7 Mart 2018; 13:11:37 >
  • Çok merak ediyorum böyle şampiyon skill yaratmak düşünmek ortaya koymak için kısacası sanki yeni bi şampiyon çıkaracakmış gibi gününüzün kaç saatini bunu düşünerek geçiriyosunuz ? Yani bi şampiyon çıkarmak isteseydim nasıl olmalıydı diye kendi kendinize soruyomusunuz ?

3. Sü yaratıcılığınızı şu oyun dışında başka nerelerde gösterebiliyosunuz

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma yarım saatimi almıyor. Gidip ısrarla "bugün ne rework/şampiyon tasarlasam" diye düşünmüyorum, ancak bir yerden fikir gelince tamamlaması 15 dakikamı falan alıyor.

Yaratıcılığımı ise, okulda ve işimde her daim kullanmak mecburiyetindeyim zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.