Şimdi Ara

Yeni hero/lane Denerken Feedleyince Küfür Yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Lol'e geçen ay başladım.Şuan 30 level'ım.

Sadece ama sadece solo Darius oynadım bu zamana kadar bi kaç kez Malp sup oynadığım maçları saymazsak. O yüzden Darius ile iyiyim diğer tüm lane ve herolarla kötüyüm.

Artık sıkıldım sürekli aynı heroyu oynamaktan ve başka herolar denemek istedim. Aramda annie gelmişti biraz hoşuma gitmişti. Dedim şunu bi öğreniyim.

Aldım Annie'yi geçtim mide , karşıma Diana geldi. Daha maçın başında tek komboya indiriyor beni. Ne kadar uğraşsam da 1/7 falan gititm küfür üstüne küfür yedim. Yav kardeşim uğraşıyorum ne küfür ediyorsun?

Sonraki maçta karşıdaki Diana bizim takıma geldi.Ben solo gitmek istedim çünkü sinirlendim. Adam Diana'ya karşı yapabilceğin bişey yoktu dedi. Zaten Solo alınca 20/1 gittim Dariusla yine.

Neyse o maç bitince yine Annie deneyeyim dedim. Aldım Talon geldi karşıma. Çok ilginç durumlar oldu sürekli milimetrik canla kurtulup beni aldı Talon. Sonra kasmış bulundu yine feedledim. Üstelik Annie o kadar yavaş ki farm bile yapamıyorum.

Neyse yine küfür yedim ana bacı...

Adam gelmiş "Oynamayı bilmiyorsan niye alıyorsun o şampiyonu?" . Üstelik bu küfür eden 2 adam da master yi almıştı.

Master yi oyuncuları hep mi böyle anlamıyorum ki. Ulan sen ananın karnından master yi'yi öğrenmiş olarak mı doğdun?

Bu oyun hep böyle mi yoksa ben mi hatalıyım?

• oynamayı öğrenmene izin vermezler burda. o hesapla fazla uğraşmadan bırak AB batı da bir hesap oluştur ve orda oyna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna Yeni filan başlamamış.trollüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir anne karnı günde en az 100 sağlıklı master yi oyuncusu doğurur.

• ben de oyuna 2014'te başladım. top, jung, mid sadece fiora oynardım. banlanırsa adc olarak da mfde iyiydim. ara sıra riven oynardım. 1 senede plata kadar çıktım. fiora rework yedi oyunu bıraktım. her maaç feedliyordum.
  • Normal oyunda kimin ne dediğine bakma oyununu oyna boşver.Ranked olsa neyse.
  • Aşağılık kompleksi.

Zamanında hepsi, yeni bir şampiyon oynarken kötü oynadıkları için takımdan azar işitmişlerdir.
    Onun acısını, başka bir oyunda kendinden daha kötü oynayanı görünce çıkarıyor.

Çark meselesi. Bizim millet çarkın altında kalınca "çok mağdurum, mağdurum / hani adalet hani demokrasi" demesini biliyor. Çarkın üstünde olunca da daha beterini yaparlar.
    Sen idam istersin, gün gelir sen yargılandığında adalet diye çırpınırsın.

Bunun zincirini kırmak istiyorsan da bu tür davranışlara azıcık katlanıp, başkalarına aynısını yaşatmaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ezreal nasıl bir ad carry
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkin blade

Oyuna Yeni filan başlamamış.trollüyor.
    Yeni başladım. İşte profilim :
    LoLProfile
    Koshai - Türkiye - Sihirdarlar - League of Legends - TR
    https://lolprofile.net/tr/summoner/tr/Koshai

Ekleyip oynamak isteyen olursa ekleyebilir.

• Cruella kullanıcısına yanıt
    Benim öyle bi huyum yok ki hocam zaten ya. Biri herhangi bi oyunda kötü oynuyorsa onun moralini düzeltmeye çalışıyorum. Düşmüş adama küfür etmek çok saçma. Tamam maçı takımca kaybediyoruz anlıyorum da. Ranked değil sonuçta benim için önemli olan oyundan zevk almak. Keyif aldığım sürece isterse 0/20 gideyim umrumda olmaz ki.
  • Bazı maçlara 0-2 falan başlıyorum. Takım insan gibiyse gerçekten toparlaması kolay oluyor. Takımda böyle dediğin gibi aptallar varsa onlara cevap vermesen bile toparlayamıyorum. Sanki kaybetsinler istiyorum. Bir insan bilerek feedlemediyse ona küfür edenler ağır zeka sorunu olan kişilerdir ve genelde kaybederler.
  • Küfür,hakaret etmeleri yanlış ama sen de hero deneyeceksen öncelikle öğretici videolar izle, skillerin işlevini öğren, botlara karşı oyna daha sonra normal oyuna gir. Annie yavaş, farm yapamıyorum diyorsun mesela.. Annie midde en rahat farmlayan herolardan q yeteneği her son vuruşta sıfırlanır mana yemez..vs

Normal oyunda feedlesem ne olacak demeyin bazı oyuncular sadece normal oyuna girer önemser. Milletin oyununu zehir etmeyin. Sana söylemiyorum genel konuşuyorum.

• Ayrıca sadece feedlediğinde değil 30-2 gitsen oyunu taşısan bu sefer kill çalma o.. diye küfür yersin. Küfür etmelerini bu kadar kafana takıyorsan /sustur all yap öyle oyna

• 3 çeşit bot oyunu var, üstüne antreman modu var. Gidin orda oynayın öğrenene kadar. Başkalarının oyununu mahvetmeye hakkınız yok. Ben yaklaşık 7 yıldır oynuyorum bir defa bile normal oyunda şampiyon denemedim.

Kimisi de var yetenekleri bile okumadan. Bakın şampiyonu denemeden demiyorum, yetenekleri bile okumadan dereceli giriyor.

Ha tabi bu durumların hiç biri küfür etmeyi gerektirmez. Küfür eden olursa en kısa sürede engelle ve oyun sonu rapor et. Ama aklımda bulunsun cevap yazma oyun içinde. Hem senin konsantrasyonun bozulur hem de oyun loglarında senin de mesajın varsa raporun etkinliği azalır

• takamoto T kullanıcısına yanıt
    Yine kuru helva bey toplum duyarliligi kasmiş. Şimdi düşün 4 kisi bu oyuna hayatindan zaman veriyor degilmi? Sen normal oyunda 0/20 giderek neden benim eğlencemi bozuyorsun? Hem zamanimi bosa aliyorsun hem zevkimi yok ediyorsun. Burda küfür edenler elbette haksiz baska bi secenek yok. Ama oyun sana 3 farkli mod vermis karakter dene diye. Burda asagilik kompleksi bilmem ne diye kasmanin alemi yok. Ha madem normal oyunda 0/20 gidip eğlenmeye karar verdin /Allmute diye bi komut vardi pingler dahil herseyi susturuyor. Onu giriyorsun oynamaya devam ediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ranked yoksa suçun yok. Yapacağın tek şey o küfredeni mutelemek. Keyfine bak. Ben ping veya hero denerken hep normal game girerim ve zevkine oynarım. Hepte söylerim tryhard oynayacaksanız rank girseydiniz diye. 2012 den beri oynuyorum tr de hep küfür olmuştur. West gir diyeceğim ama orda da hiç konuşmuyorlar arkadaş. Genetik kodumuza işlenmiş sanırım. insanın canı çekiyor kavga dövüş falan arada Çok takılma keyif almaya bak.

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Anlattığım şeylerin canlı bir örneği olduğun için teşekkür ederim sana
    Eğlencen o kadar kıymetli ise, "feedlemeyen" 4 arkadaşınla oyuna girebilirsin.

Zira burada "öhöhö eğlencemi bozuyorlar kimse 0/20 gidemez" tarzı cümlelerin alt metninde geçen asıl fikir:
    Arkadaşlar ben hiç feedlemiyorum, ben iyi bir oyuncuyum, asla feedlemem ve feedleyen biri olursa buna hakkı yoktur.
    Sadece kendinizi iyi göstermeye çalışıyorsunuz, bu da hooop dönüp geliyor aşağılık kompleksine.

Elbet sen de bir oyunda çok ezilmişsindir.
    Ben bile defalarca berbat oynadığımı hatırlıyorum.
    Faker'ın Vel'koz ile 1-12 gittiği maçı canlı izlemiştim.

Gerçekten hiç bir zaman berbat oynamamış olabilmen için, aşırı iyi bir oyuncu olman lazım ki, öyle olsaydı elbet adını, şanını duyardık.
    Çok tanınan aşırı iyi bir oyuncu musun? Değilsin.

Geriye tek bir seçenek kaldı. Bazı oyunlar sen de ortalamanın çok altında oynamışsındır.

Şimdi, senin kurduğun cümleyi aynen sana iade ediyorum:
    Diğer 4 insanın vaktini, eğlencesini çalmaya ne hakkın var? 4 insan senin beceriksizliğin yüzünden vaktini öldürmeye mecbur mu?

Anlattığım şeyin canlı bir örneği olduğun için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 17 Ekim 2018; 22:20:12 >

• O kadar eğitim ve antreman modu diye her yerde duyurdular hocam ordan hero denemesi yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni hero deneyeceksen önce pasifi,skilleri ... kısacası karakteri tanıman için bir müddet botlara karşı oynaman gerekir. Ondan sonra normal game'e girdiğinde zaten karşındakini feedlemezsin.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tekrar ediyorum küfür eden asalaklardan nefret ederim.

Konuya geri donecek olursak. Bu oyunu eminimki yeni başlayan insan dahi 0/20 gitmenin herhangi competitive oyunda bilmemekten ziyade bilerek beslemek olduğunu iyi bilir. Benim eğlencemi sirf sen hero denemekmiş yok bilmem neymiş gibi boş hareketlerle bozmanin amaci nedir? Adam sana oyun modu vermiş hero denemen icin. Üstünede demişki 3 adette zorluk seviyesi istediginde gir dene öğren. Sen hem benim vaktimi çaldın hem eğlencemi yok ettin. Ama neden? Neden botlarla oynamak yerine benim oyunuma girdin ki?

Ayrıca bunun iyi veya kötü oynamakla ne alakası var? Elbette herkes kotu gun gecirir. Ama 0/20 gitmek ayrı bişeydir. Yok hero aldım öğrenmek istiyorum o zaman besleme hakkım doğdu. Bunu normalleştirmeyi kesin artık. Bu 2 hareket (beslemek ve küfür) 100 parçalı bir suç olsun. Küfür edenin suçu 99 bilerek besleyenin (ki buna o kadar mod verilemesine rağmen abuk subuk skorlar ile hero deneyenlerde dahil) suçu ise 1 parçadır. Ama ikiside suçludur.

Ayrıca alt metinmiş falan kasmanın herhangi bir mantigi yok. Çıkarımlarını kendi kafanda kurduğun içi boş öznel yargılarla birleştirip, tartıştigin insan hakkinda herhangi bir birikimin olmadan bu insanları sıniflandirman çok boş iş. Bunu neredeyse senin argümanina ters düsen bise yazan her insana yapiyorsun. Lütfen bi konu hakkında tartışırken karşındaki insan hakkinda dusuncelerini kendine sakla. Zira birgün bu hızla fazla ileri gidersen sonu kötü olabilir.

Kendine dikkat et. Yama notlari videosuda atmayi biraktin ztn. Ayip sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes kötü oynayabilir. Hatta ben de gayet kötü oyuncuyum. Ama basit hatalarla skoru eksilere düşmüş biri ana avrat küfür edip, takımdakilere suç atıyorsa o zaman delleniyorum..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.