Şimdi Ara

Yeni hero/lane Denerken Feedleyince Küfür Yemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Şimdi de sayılarla mı oynuyoruz? Hadi oynayalım:

    Kendini 0-20 ye şartlamışsın da, biz genel olarak bahsediyoruz.
    Misal arkadaş örnek olarak 1-7'yi örnek göstermiş, senin dediğinle arasında 3 kat fark var.
    0-20 ye bu denli kitlenme o yüzden, burda konuştuğumuz şey genel olarak kötü bir oyun geçirmek.

    Kaldı ki bir şampiyonu öğrenmek istiyorsan, onu botlara karşı/antreman modunda öğrenmenin mümkünatı yok.
    Sezon 6'da hatırlıyorum, poppy yeni değiştiğinde belli bir kısım onu destekte denedi. Bana nişancı geldiğinde yanıma da biri poppy almıştı, epey de kötü oynamıştı.
    Canı sağolsun. Eğlenmem için başkaları iyi oynamalı gibi bir beklentim yok.
    Çoğu profesyonel oyuncu da, yeni şampiyonları direk ranked'da deniyor. Eğer çok istiyorsan gidip 0-10 civarı skora sahip olan bir sürü profesyonel oyuncu bulabilirim sana.

    Kısaca kimse sizin ucuz eğlencenizi sabote etme gibi bir endişesi yok.
    Nihayetinde şampiyon denemek yasak olsaydı, "antreman modunda şampiyonu XXX süre kadar oynarsan normal oyunda oynayabilirsin" gibi basit bir kural getirilebilirdi.
    Bu suistimal edilebilecek düzeye geldiğinde, ne kadar etik, veya ne kadar etik değil en fazla bunu tartışabiliriz.

    Dediğim gibi, ucuz eğlenceniz sizler için bu denli mühim ise, rica ediyorum 5 kişi birlikte girin.


    Dip Not: Kimseyi gruplandırmıyorum. "Bir insan, şu sebepten dolayı, şunu yapıyorsa: bunun sebebi budur" açıklaması yaptım. Ha eğer hala o kafadaysan, o zaman bütün neden-sonuç ilişkileri bir gruplandırmadır(?) "Bir insan, kötü oynayınca aşağılandığı için, başkasını da kötü oynadığı için aşağılıyorsa, bunun sebebi aşağılık kompleksidir."
    Umarım böyle açıklayıcı olmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 18 Ekim 2018; 13:23:54 >




  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Seninle tartışmak kara delik gibi birşey. Kendine çekiyorsun ama içi boş tartışmalar.



    Olayın normal oyunda geçmesi ve senin bunu rankeda bağlaman şaşırtıcı. 1-7 gibi bir skora laf eden hatirlamiyorum ama konu sahibinin 0-20 gibi bir skoru sirf hero denemek icin örnek göstermesi beni bu tartışmaya attı. Hele ki bunu profesyonel oyunculara bağlamak gibi abes birşey söylemen beni şaşırttı. bu oyuncular kendini kanitlamis insanlar. Yetenek olarak bariz senden bizden üstünler. Ki onların elosu vb yerler icinde ayni seyler gecerli. Konuyu profesyonel oyunculara bağlaman cok mantiksiz.



    Yine aynı seyi soyluyorum. Eglencemin ucuz olması seni İLGİLENDİRMEZ. Sen eğlencemi siniflandiracak-yargilayacak biri degilsin. Benim maçımda abes bir skorla oynarsan (rank, normal farketmez) report yersin.



    Ve evet gruplandiriyorsun. Kafanda kurdugun sebep sonuc iliskisini beni yargilamak icin kullaniyorsan bunun adı sonuç cikarmak degil insanları siniflandirmak olur.



    Sayilara takilmisim sanmissin ama burda onemli olan sayilar. Tekrar ediyorum abes skorları bunun gibi basit nedenlerle normalleştirmeyin. Tartistigimiz nokta aşagilanma noktasi degil. Asagilamanin tartisilacak bir noktası yok.




  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Seni yargılamıyorum, yazdığın fikir ve düşüncelere göre başka bir fikir sunuyorum, o zaman hepimiz her cümlelerimizde birilerini gruplandırıyoruz. parantez aç, soru işareti, parantez kapa.
    Onun dışında benim için zerre önem göstereceğim bir insan değilsin. Umarım senin için de öyleyimdir.


    Bir şampiyonu normal oyunda mı denemek daha riskli, yoksa derecelide mi?
    Derecelide. Tartıştığımız şey "normal oyunda şampiyon denenmeli mi?" sorusuna ben daha üst bir seviye getirerek derecelide bile deneniyor diyorum, ve bunun tartışılabilecek en üst boyutu "etik midir, değil midir?" sorusunu sordum.

    Riot'un "bilerek besleme" mantığı, birinin karşıya koşup koşup ölmesi.
    Birinin karşıya kasıtlı olarak ölmesi ayrı bir şey,
    Birinin şampiyon denerken iyi oynamayıp ölmesi ayrı bir şey.

    Şimdi sadece skorları baz alacak olursak, 2 gruptaki insan da 0-15 skoruyla gidebilir.
    Zamanında smurf hesap ile oynadığımdan biliyorum, her 2 oyundan en az 2-3 kişi o skora rahatlıkla ulaşıyor.

    ŞİMDİ BU İKİSİNİ AYIRT EDEBİLİYORSAN EĞER Kİ ANLAMAN İÇİN CAPS LOCKA BİLE BASTIM
    ben, aşina olduğum bir şampiyonu bile oynarken kötü oynayabiliyorum. İnsanlık hali, senin de bu tür oyunların oluyor mu? oluyor.
    O abes skora bir şekilde ulaştığına göre, savunduğun şeye göre kendini de raporlaman gerekiyor.

    Bana bir maçta 10'dan daha az öldüğünün garantisini verebilir misin?
    Eğer değilse çünkü sen de kendi mantığında raporu hak edersin.

    Daha da cevap yazmayacağım, zira olur da yine lafı çevirmeye çalışırsan geçmiş yazılarımı tekrar tekrar oku, cevap orada bir yerdedir.
    1 kişi aynı şeyi 2 defada anlamıyorsa, 99 kerede de anlamaz.

    Not: Ben arkadaş 1-7 yazdığı cümleye göre konuştum, sen benden sonra gelen bir mesaja istinaden yazmışm gibi konuşmuşsun, o da ayrı bir trajedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 18 Ekim 2018; 15:21:17 >




  • Kuru helva yordun cidden. Konusmalarimda farkettiysen degindigim 2 nokta var.



    1 abes skorlari bos bahanelerle normallestirilmesi

    2 abidik gubidik duyarlilik kasman.



    Normalde yazacaktim ama cidden farkli bişesin. Eski konulardada tartistigini gorurdum. Onlardada böle yapardin. Cidden seninle tartismak cok gereksiz. Karadelik gibisin.
  • Küfür etmeleri doğru değil ama küfürleri denediğin için yemedin zaten TR de çoğu şeye ediyorlar.Bunun yanında yeni bir hero oynayacaksan.Bir kere antreman modunda skillerine bak,1-2 oyun normal oyun gir,sonra ranked.İlk seferinde ranked girerek heroyla sende suçlu oluyorsun.
  • O biraz kanı bozukluk aslında, ben kolay kolay küfür etmem, ediyorsam da karşısı toxiclik yapıyor, küfür ediyor diye ederim. Zira bu tipteki sığırlarla düzgün iletişime geçme şansın zayıf, başka adama kızıp lane ime gelen adama kibarca "laneden gider misin" dediğim zaman "sg" çekerse, o zaman diyorum ki günah benden gitti anladığın dilden konuşayım diyerek ana avrat gidiyorum, sonra da mute liyorum hemen.

    Ama adam kötü gidiyor ama toparlamaya çalışıyorsa kral oluyor benim gözümde, iyisin, devam et, helal be, iyi gidiyoruz bunu gibi 2 tf daha yaptık mı kralız falan diyorum adamlar oyuna dönüyor. Kimse bu oyunda bu saatten sonra 2/12 lik adamı taşıdığını iddia etmesin, eğer kazanıyorsanız o adamın kesin olarak sizle işbirliği yaptığına inanmalısınız, ego olmamalı, oyun artık tamamen takım oyunu ve 1 kişi sizle işbirliğe yanaşmazsa kaybedersiniz. bu kadar basit.

    Türk insanının ne kadar çağın gerisinde kaldığına örnektir bu oyun, istisnalar ise kaideyi bozmamaktadır.




  • Dümdüz aldım girdim yapanlara ben sinir oluyorum. Yani aldın bi skillerini oku bunun combosu ne olabilir de düşün, itemlerine bak, video izle. Adam almış heroyu ataride tuş dener gibi acaba bu napıyor diye basıp giriyor ölüyor. Bunlara söverim bu zekasızlıktır. Onun dışında hazırlanmış girmiş denesin sorun yok.
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Benden sonra yazılan bir yoruma yorum yapmışım gibi anlatıyorsun.
    Cidden adımı geçirecekseniz bari mantık çerçevesinde cümleler kurun.
  • Yether kardesim sal beni artik. Tamam yazmadim sana bise
  • oyuna biraz hakimse youtube'dan biraz bakıp kapalıda hero deneyebilir bence.kapalı troll,afk kaynıyor zaten neden bu kadar ciddiye aldınızki?
  • Zaten önce botlara karşı oynadım, Youtube'dan bakıp combolarını falan öğrendim neden direk alıp Allah ne verdiyse pvp moduna girmiş gibi konuşuyorsunuz ki?

    Ama yani botlara karşı da bi yere kadar. Bu oyun sadece skilleri öğrenmekten mi ibaret? Karşındaki Hero'ya göre 1001 çeşit olayla karşılaşabiliyorsunuz kaldı ki botların en

    zoru bile çok kolay yani, kesmiyor mecburen pvp girmek zorundasın. Karşıdaki adam da sağlam çıktı 1/7 gittik öyle aşırı da bi feedleme yok burda.

    Ayrıca aşinalık diye de bişey var. Oyuna yeni başlayan biri kendisinin veya karşısındakinin çektiği itemlere göre ne kadar damage vuracağını veya ne kadar hasar alıp almayacağını kolay kolay

    kestiremez ama uzun zamandır oyunu oynayan biri basar tab'a bakar adam neler çekmiş, karşıdaki hero da nasıl bi hero ona göre kafasında hesaplar bu adam beni alır veya almaz diye ona göre saldırır

    veya çekilir.

    Örnek olarak bazen bakıyorum karşımdaki adamın canı çok az kalmış benim de canım full. Diyorum ki "alırım yani burdan adamın canı bile yok". Atlıyorum adama adam bi combo çekiyor ben pert. Sonra

    o adama öyle hayvan gibi atlamıyorum tabi. Oyuna uzun süredir hakim olan birinin bilgi birikimi ve aşinalığı olduğu için atıyorum "karşıdaki adam beni stunlarsa alır o yüzden hiç girmiyim zaten

    kanasusamış çekmiş" falan fişman düşünür atlamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takamoto -- 24 Ekim 2018; 19:34:41 >




  • takamoto T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yanlis anlamissiniz konu fazla uzamasin benim malum kisiyle tartistigim noktalar



    1- abes skorlarin sirf hero denemek adina normalleştirilmesi

    2- yine malum arkadasin neredeyse her konuda toplumsal duyar falan kasmasi



    Bundan sonraki mesajiniza konu uzamamasi icin cevap vermeyecegim. İyi oyunlar
  • takamoto T kullanıcısına yanıt
    O zaman problem yok olması gereken o. Tecrübe lazım tabii ve botlarla olmaz. Botlarla hiç oynama gerekli hazırlıkları yaptıysan gir oyuna pratiğe başla. Ben tf oynamaya ilk başladığım zaman ki oldukça zor bir hero ve çok fazla counterı var trnin favorileri yasuo zed kata gibi. Bi 50 oyun sonra hero oldukça oturmaya başlamıştı. 100 oyun sonra matchuplar çoğu oturmuştu. Şu anda kaç oyunum var bilmiyorum ama 210k var ve yüzde 65 ile 70 arasında oynayan bir win rate'im var. Artık fiz zed kata gibi aşırı ağır counterlara karşı bile çekinmeden alabiliyorum laf eden olursa mutele. Yok oyunuma ettin bilmem ne mutele geç devam et.
  • TR de olduğun sürece gelişmene oynamana hata yapmana izin vermezler. Başka sunuculara geç dillerinden anlamasanda onlar seni anlar.
  • TimeDevil T kullanıcısına yanıt
    Diğer sunucular da aynı.Bunun koresi'de eu'suda na'sıda hepsi aynı.Sonuçta insanlarla oynuyoruz bu oyunu ve takımına gidip kötü oynayıp oyun zevkini baltaladığın adam nereli olursa olsun tepki gosterebilir sana.Mesela uzi 1 ay önce falan kore sunucusundaki toksikliği yüzünden 2bin dolar ceza aldı.

    Toxic lere karşı mücadele etmenin tek yolu onlari susturmak.Biri küfür ediyosa direk susturup oyununa bakacakasın.Elinden geleni yapıp eğlendikten sonra kimse umrundan olmamalı.Herkes feedleyebilir.Ya da daha kötüsü deli gibi kastıktan sonra taşıyamayabilir.Burda şu haklıdır bu haklıdir demek gerçekten zor.Ben bazen 1-10 falan oynuyorum ama yapacak bişey yok.Adam camplıyor,rakip benden iyi ve deneyimli olabiliyor,ya da ping fps gibi teknik sorunlar yaşayabiliyorum.Ondan sonra ister istemez tepki geliyor takımdan ama ben de karşı tepki göstermekten ziyade hepsini muteleyip elimden geleni yapıyorum.

    Olaya bir de feedleyen kişinin takım arkadaşım olması yönünden bakarsak açıkçası toxiclik yapmayı seven biri olarak bana bir bahane veriyor..Yine aynı mantık elimden geleni yapıp, oyundan zevk almaya çalısıyorum kazanırsam ne güzel,kazanamazsam da yine de hatayı kendimde arayıp nasıl oynasam taşıyabilirdim düşüncesine giriyorum.

    Sonuç olarak feedleyen de olabilirsiniz,takımına feeder gelen de.2 durumda da elinizden gelenin en fazlasını yapıp zevk almaya bakın.Ayrıca şunu da diyeyim bi kişi hiç feedlemediğini iddia ediyorsa o kötü oyuncudur.Risk almaktan korkan,kazanma olasılıklarını arttırıcı hareketlerden çekinen kda playerları.Bunlara iyi takım gelirse win alırlar,kötü takım gelirse lose.Kaç bin maç oynasalar oynasınlar %50 win rateleri ile aynı eloda sayarlar.




  • aram gir hepsini öğrenirsin kısa sürede, hergün aram atarım günün ilk galibiyetini alır çıkarım aram oldugu içinde çok hero öğrendim karsımda oynayandan ve kendim oynarken, günün ilk galibiyetini atıyorum 3maçta alamadın hemen bot oyunu girip bonusumu alıp cıkarım, dereceli ve normal oyun yani sihirdar vadisinde oynamam ise sadece güzel ödül veren görevler için, küfürü bırak sana laf atan mı var işaret ifade sohbet bas 'tab' a 3şeyi iş işaretle bitti gitti herseyden sustur gitsin...
  • Hakediyorsun
  • Bu server ülkemizde ne kadar israf velet,ergen varsa öğrenmemi sağladı.Bunlar veba salgınından falan ölse sevinirim o derece.Jungle oynarken bufflarını, kamplarını trollük olsun diye çalandan tut her oyun gg ez yazan,Jung'ın her lane'i ganklaması gerektiğini ve killeri ona bırakması gerektiğini sanan israf herifler dolu.Küfür hat safada zaten ve ban yiyen yok.PCleri kötü olduğundan loading ekranında gidip sıçabilecek hatta ellerinizi yıkayabilecek kadar zaman oluyor.İnternetleri kötü ve her maç lag ve oyundan düşme oluyor.Bunlar hep üçüncü dünya ülkelerinin sorunu.Eminim Brezilya serverıda böyledir.EUW'de iki sene oynadım.Adamlar ağzını açmıyor çünkü oyuna fokuslanmış.Daha terbiyeli.Daha mücadeleci,daha iyi.Birini kesince chate sarılıp aşağılamıyor hemen yani götleri kalkmıyor.Bu server benim çocuklardan nefret etmemi sağladı.Konuyu açan arkadaşa söylüyorum EUW'de oyna bunlarla karşılaşmazsın.Daha fazla ping alırsın o kadar.Biz ya millet olarak şerefsiziz ya da Batı bize insanlık ve medeniyette fark atmış.Her ikisi de olabilir.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.