Şimdi Ara

Yeni 'Havalı'nın Okul Birincisi değil de Instagram Fenomeni olması. (Ülker Rezaleti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
10.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
90 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • televizyonda bütün içerikler yıllardır düzgündü bi yeni kekstra reklamı problem zaten. çocuğunu düşünen evine televizyon almaz.
  • Fenomen nedir ya ? Duydukça kahkahalar atasım geliyor neyin fenomeni bu insanlar ne başarmış yabancı ülkelerin youtube-instagram hesaplarından arakladıkları videoları türkçeye çevirip yayınlamak haricinde? Sporda, sanatta veya bilimde ne başarıları var?

İnstagramda youtube da şu insanların saçma sapan videolarını dalga geçmek veya gülmek için izlediğinizde bu adamlar sayenizde hit kasıyor. para kazanıyor. Şunları konuşmasanız videolarını izlemeseniz (dalga geçmek için bile ) bu adamlar yok olup gidecek çünkü hiçbir vasıfları yok. Bu insanları suçlayacağımıza bence kendimizi suçlayalım kimleri ünlü yapıyoruz hangi yetenekleri için ?
  • Bir film vardi , adi Idiocy gibi biseydi. Gelecekte herkes acayip gerizekali oluyor. Sorgu yetenekleri kalmiyordu. Eger ilgi okul birinciliginden fenomen olmaya kaymissa (ki dogrudur) o zaman gelecekte embesil bir dunya gormemiz pekala mumkun.

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

cesaret meselesi önden kestir arkadan ye sende olursun.

Alıntıları Göster
    yav he he ağlama olamadım diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayra naber

Orijinalden alıntı: ZewZack

kayra naber
    Ne kayrası birader Bana kayra diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

reis alıştık fake numara + şahane nicklerine hani o yüzden şeettim
    kayra başka nickle forumda zaten hatta ben de mesaj yazdım konusuna

• Materyalist düşünce yapısına sahipsiniz, sizin görüşlerinize katılmıyorum ben. En basitinden bir bireyin güzel miktarda para kazanıyor olması o bireyin ülkesine hayırlı birisi olduğu anlamına gelmez. Yatırım bile yapabilirler derken kastınız ne? Büyük ölçekli mi küçük ölçekli mi? Ben fenomen olup da bir şirketten hisse alan veya herhangi bir projede rol alan kişi görmedim şimdiye kadar. Arada Lösev vb kurumlar adına yaptıkları bağış yayınlar vb aktiviteler haricinde tamamen gereksiz kişilikler bence. Kaldı ki herkes yatırım yapabilir. En basitinden ay sonunda bir kenara atacağınız 10 TL bile bir yatırımdır.

Your friendly neighbourhood millionaire.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

yav he he ağlama olamadım diye

Alıntıları Göster
    ne dion ln manyakmisn

ASUS PRIME B350-PLUS // AMD Ryzen 5 1600// Zotac GeForce GTX 1070 AMP // CS 750M Gold // 2 x Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 // Samsung 750 EVO // WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB // Cooler Master: Silencio 650 Pure // AOC G2460PF Monitör //EWN-689N Kablosuz İnternet Adoptör
  • Sonumuz irak dan suriye den beter olucak bu gidisle, 10 yili var..

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Instagram Twitter Facebook kadar başınıza taş düşsün inşallah

• Hocam materyalistlikle alakasi yok aslinda. Bir kişi bir işi ne kadar iyi yapip ne kadar mutlu bu önemli ama para kazanmadıkca bir anlamida yok. Ülkenin icra dosya sayisi her şeyi anlatıyor.

Hayirli derken? Fenomen kapsaminin içine bolca insan türü giriyor. Bunlari yaşayıp yaşatan yine bizleriz. Yanlış bir harekette fişini çekmeyi de biliyoruz...

Büyük çaplı yatırım yapan çok fazla insan gördüm. Yani bunun rekoru pewdiepie. Adam her taraftan bir şeyler almaya başladi. Yillik genel olarak 5milyon dolar kazaniyor. Benim ömrü hayatımda görebileceğimi düşünmediğim bir para.

Yani örnekte çoğaltılır da.. Bu reklama çok takılmayın. Okul birincisi olmanin bir artısının olmadığı dönemdeyiz.

Kb TR klavye yok telde uğraştırıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki okulda gençlere çok güzel bilgiler aşılıyorlar da püskevit reklamlarına sıra geldi.

Boşveriniz efenim şuan sizde farkında olmadan reklam yapıyorsunuz ve adamların amacına hizmet ettiniz.

Industrial Engineer

ASUS Prime B450M-K II // AMD Ryzen 5 5600 // ASUS DUAL Radeon RX 6600
    // T-Force Delta TUF RGB 2x8 // MSI PSU MAG 550W // Dark GT PRO

+ ASUS ROG G550JK
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.