Şimdi Ara

Yeni Hard Disk Sorunu Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bilgisayara 500 GB WD5000AAKX Sata hard disk aldım.Biosta görünüyor.Ancak windows kurulumda disk oluşturma kısmına geldiğimde (Windows bu diske yüklenemez.Bu bilgisayarın donanımı önyükleme yapmayı desteklemeyebilir.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun.) Hatası alıyorum.Acaba biosta mı sorun yoksa bilmiyorumda hard diskle anakart uyumsuzluğu söz konusu mu lütfen yardımcı olun.

• EmreOvez E kullanıcısına yanıt
    Bu hata için bios ayarlarına girin boot kısmından hdd önündeki ünlem işaretini görürsünüz.
    Hdd üzerine gelip shift + 1 tuşuna bastığınızda hdd etkinleştirildi yazısını gördükten sonra artık windows u çok rahat kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Bu hata için bios ayarlarına girin boot kısmından hdd önündeki ünlem işaretini görürsünüz.
    Hdd üzerine gelip shift + 1 tuşuna bastığınızda hdd etkinleştirildi yazısını gördükten sonra artık windows u çok rahat kurabilirsiniz.

Dediğiniz yere baktım fakat ünlem işareti yok yanında
  • Yok mu yardımcı olabiicek.Ana kartla uymama o yüzden hata verme olasılığı var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOvez

quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Dediğiniz yere baktım fakat ünlem işareti yok yanında

Özür diliyorum yanlış yere bakmışım sorunu hallettim windows kuruluma geçti teşekkürler :)
  • Hdd ye biçimlendirme yapabiliyormusun format ekranında.
  • Biçimlendiriliyodu yeni bolüm olusturuluyodu fakat windows kurmak icin ileri dedigimde konuda bahsettigim hatayi veriyodu ama suan duzeldi sistem kuruluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.