Şimdi Ara

yeni harçlar yürürlüğe girdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani geçirilmeye çalışılan kazıklar?özellikle 2.öğretim olanları...

• girmedi. Girmeyecek de...
  • her şeye rağmen biraz rahatladım saol.ama bu sabah trt de yapılan haberde ''öğrenciler üniversitede harç olarak bilinen öğretime katkı payına yapılan zamları protesto etti''aynen bu cümleyi duydum sanki...bir de %8 bahsedildi, haberi kaçırdım zaten..
  • bende bunu anlamıyorum her yerde yüzde 8 geciyor haberlerde filan
    ikinci ogretime yaklaşık yüzde yüz zam yapılcak ondan bahseden yok
  • yök başkanı 2.öğretimlere öyle % 100 artış falan söz konusu değil dedi.Geçen senelerde ne kadar yapılıyorsa yine o kadar yapılacak dedi.Bu da çok makul bir rakam olacak dedi...
  • makul olan 1416 ve üstüyse onlara göre makul olabilir...ama bir çok öğrencilere yağlı kazık
  • arkadaşım geçen sene %8 den 40 lira falan geldi. Bu sene de çok büyük ihtimal 40 ya da 50 lira zam gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali89 -- 25 Temmuz 2009; 13:55:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    :::ACİL:YENİ EHLİYET YASASI:::
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. öğretim mühendislik 2.400 olmaz herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

2. öğretim mühendislik 2.400 olmaz herhalde?

olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarali89

yök başkanı 2.öğretimlere öyle % 100 artış falan söz konusu değil dedi.Geçen senelerde ne kadar yapılıyorsa yine o kadar yapılacak dedi.Bu da çok makul bir rakam olacak dedi...

onları ben de dinledim de hep 1. öğretim hakkında konuşuluyor fark ediyorsan ne olcağı belli değil ki bence o zamları yapacaklar ! ne yazık ki bir çok öğrenci bunun yüzünden 2. öğretimlerden vazgeçti

• quote:

Orijinalden alıntı: portofino

her şeye rağmen biraz rahatladım saol.ama bu sabah trt de yapılan haberde ''öğrenciler üniversitede harç olarak bilinen öğretime katkı payına yapılan zamları protesto etti''aynen bu cümleyi duydum sanki...bir de %8 bahsedildi, haberi kaçırdım zaten..

yakın zamanda bir protesto yapıldı ama bu harçların tamamen kaldırılmasına yönelik bir protestoydu her sene yapılır ...

arkadaşlar %100 zam die bişey yok zam yapacaklarsa birinci eğitime de o kadar geçirirler ikincilerin günahı ne ...

her sene zam gelir zaten gelmeyecek diye bişey yok yukarda arkadaş belirtmiş ne kadar olduğunu...
  • o zam yürürlüğe konabilr,sakata gelmeyin.

birde 2.öğretme kredi vermiyorlar,tercihlerinizi 2500tlye göre yapın kazanınca zor durumda kalmayın..
  • harç kredisi verilmiyor öğrenim kredisi veriliyor...
  • dogrutercih.com da ilgili haber var

http://www.dogrutercih.com/haber/20092010-universite-harclari-1553/

böle olacak dogrutercih ve AA nın sorumluluğunda bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfather09

dogrutercih.com da ilgili haber var

http://www.dogrutercih.com/haber/20092010-universite-harclari-1553/

böle olacak dogrutercih ve AA nın sorumluluğunda bir haber

biz de zaten bu haberle ilgili konuşuyorduk zaten...
  • eskiden vardı sölenti sonra yok başkanı haberi çıktı dün bi daha AA ya girmiş haber yani doğru heralde birde dogrutercih koydu

alışalım yök başkanının üni paralı olacak olmasını isterim sözünü umtmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.