Şimdi Ara

Yeni gümüş macbookta siyak leke/çizikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    İlk kez bir Macbook aldım ve renk olarak da gümüşü seçtim fakat daha cihazı açmadan alt ve üst gövdede oldukça ufak siyah çizikler farkettim. Geri dönüştürülmüş malzemeler kullanıldığından böyle şeyler normal mi yoksa değişim mi talep etmeliyim bilemedim. Bu konuda tecrübesi olup bunların normal olup olmadığını söyleyebilecek biri varsa tecrübeleri duymak isterim. Çizikler şöyle görünüyor ve en büyüğü 1mm civarında https://imgur.com/a/Ppf1bMi


    Teşekkürler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,

    ilk defa böyle bir şey görüyorum,

    Nereden almıştınız acaba? Hangi mağaza ya da internet sitesi?

    Apple ile bir görüşün isterseniz..

  • Merhaba, yeni gümüş MacBook Air aldım. Bende de alt kasada 1mm civarında tek bir yerde siyah leke var. Açıkçası iade etmek istedim sonra da uğraşmak istemedim. Apple zorludan aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kasım 2020 de aldım. alınca farkettim ufak ekran kasasında sizinkine benzer siyah noktamsı bir şey vardı. Aslında ben de uğraşmak istemedim ama versem almaları gerekir mutlaka diye düşünüyorum. Donanıma zararı yok diye de almayabilirler de. Müşteri memnuniyetini de gözeterekten ellerindeki hakkı sonuna kadar kullanırlar.

  • cihazlar aşırı toz alıyor ekran da inanılmaz lekeler oluşuyor elinle toz alsan bile normal mi bu arkadaşlar . ayrıca touchpad de kullanma aşınmalığı var cihaz 2 haftalık

  • Silikon klavye aldim ben, ama dedigin gibi tozdan kacis yok. Ekrana da ekran koruyucu onermiyorlar, bir yerde okudum ne solüsyon kullandiysa ekrani bozmus ekran takan adamlar garanti maranti gecmiyor. Uyariyorlar su disinda bisey kullanmayin retina ekrana diye.

    Ekrana ince yumusak deri veya baska gozluk bezi mikrofiber bezle kapatabilirsiniz. Ben oyle yapıyorum simdilik. İs bitince de ekrani kapatiyorum.

    2-3haftada bir de ekran kismi masaya yatirarak, baski yapmayacak sekilde az islak gozluk beziyle siliyorum.

    Bazen ipad alasim geliyor kucakta kullanmak pek uygun degil biliyorum ama laptop olunca insan keyfine düşkün oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.