Şimdi Ara

LCD Monitör çizilmeden nasıl temizlenebilir? [Parmak ve el izleri, lekeler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda ciddi önerilerinizi bekliyorum. Özellikle evdeki yöntemlerle nasıl bir şey yapabilirim? Benim ellerim falan da yağlıdır, monitörü adam gibi temizlemeyeli 1-2 sene rahat olmuştur; annem her gün üzerinden nemli bir bezle siliyor ama pek fayda etmiyor üzerindeki yağ ve el izleri duruyor. Bir de bazı çıkmayan kurumuş nokta şeklindeki lekeler var(böyle elimle değdimde hissedilebilen). Bunlar da kazıyarak çıkacak cinsten yani biraz elimle zorladım ama çıkmıyor. Kanırtmak gerekiyor yani o cins bir şey.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Orijinalden alıntı: Thrax

Gözlük camı temizleme spreyi ve gözlük camı silme bezi ile temizliyorum. İlk günkü gibi oluyorlar.

Hocam peki gözlük silme bezini hafif sıcak bir suyla ıslatıp sonra da suyunu sıkıp sadece nemli bir şekilde silsem o lekeler yumuşar mı? Yani özetle çok sıcak olmayacak bir şekilde (zarar vermemesi için)sıcak suyla nemlendirsem ?

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Gözlük camı temizleme spreyi ve gözlük camı silme bezi ile temizliyorum. İlk günkü gibi oluyorlar.

Hocam peki gözlük silme bezini hafif sıcak bir suyla ıslatıp sonra da suyunu sıkıp sadece nemli bir şekilde silsem o lekeler yumuşar mı? Yani özetle çok sıcak olmayacak bir şekilde (zarar vermemesi için)sıcak suyla nemlendirsem ?

Olur oda olur. Benim eskiden kullandığım yöntem. :) Oval olarak değilde yukarına aşağı doğru silin.
  • PCLabs'ın hazırladığı linkteki konuda bunun detayları mevcut. Konuda, monitörünüzü cüz'î bir maliyetle nasıl temizleyeceğiniz anlatılmaktadır. Tabi konu 4 yıl öncesine ait olduğu için LCD monitör ve TV'ler baz alınmış ama LED panel monitör ve TV'lerin temizlikleri de bundan farklı değil.

Konu linki bu: LCD Monitör ve LCD TV nasıl temizlenir?

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.